Sizden tam bir ay önce ben de Şahin Bey'e ekim yaptırdım.
Açıklığımız neredeyse birebir aynıymış benimde şakak ve temple peak kısımlarına 3400 greft ekim yapıldı.
Uzun zamandır forumu takip ediyorum ilk defa Şahin Bey'in vasat ekimine denk geliyorum.
Şahin bey ücretsiz revizyon yapacaktır o konuda sorun olacağını sanmıyorum.
Ekim günü donörden alım yapılırken Şahin Bey bana da saç derin çok sert ve köklerin deri altında kıvrıldığı için (kancalı kök) alım yaparken çok zorlandık demişti.
Bu yüzden alım işlemi normalden çok daha uzun sürmüştü.
Şaç köklerimin kalitesine kaç puan verirsiniz diye sorduğumda ise 10 üzerinden 7 veririm demişti.
Hatta benim konuya bakarsanız saç derisinin sert olmasıyla alakalı bir kaç yorum var Hintell başkan cevaplamıştı.
Açıkcası bende beklentilerimi oldukça düşürüp beklemeye başlamıştım saçların çıkmasını ve bu süreçte sürekli pozitif düşünmeye çalıştım Şahin Bey'e çok güveniyordum çünkü.
Şahin bey ortalama %85 - 90 oranında çıkış olur dediğinde %80 olsa bile razıyım demiştim hatta
Nitekim %95 üzerinde çıkış oranı oldu ve ne saç derisinin sert olması nede kancalı kök olması ekim sonucunu olumsuz yönde etkilemedi.
Resimlerde tam belli olmuyor ama tüy formunda çıkan hiç saçınız yok mu?(Sanki saçlar çıkmış da hacim kazanmamış)
Çünkü ekim yapılan bölge halen kızarık ve buda gelişimin devam ettiğini gösterir.
Şahin Bey kontrol edip başarısızlığı kabul etmiş olması da takdire şayan bir davranış bence en çok da bu anlamda Türkiye'deki dürüst bir kaç ekimciden birisi benim gözümde.
Fotoğraf atmaya devam edin belli de olmaz birde bakmışsınız saçlar toparlamaya başlamış forumda birisi vardı saçı çok sonradan çıkmaya başlamıştı ama adı aklıma gelmiyor bulursam burayada linkini atarım.