Merhaba Arkadaşlar
Adım Emre, 24 Yaşındayım.
Genç yaşta saçlarını kaybeden mağdurlardan biriyim. Saçlarım 21 Yaşında dökülmeye başladı ve bu güne kadar bu dökülme giderek arttı. PRP Tedavisini uyguladım maalesef saç dökülmesini yavaşlattım ama durduramadım. Uzun süredir saç ekimini araştırıyorum. İstanbul'da Dört Saç Ekim Kliniğe gittim açıkçası pek güvenemedim. (Aşırı ticari yanlı olmalarından dolayı)
Dayımın ve kuzenimin referansı ile Ahmet Bey ile tanıştım ve görüştüm. Kendisi yeni klinik açmış, benimle birebir ilgilendi. Sorularıma çok açık cevap verdi. Ekim sürecinin öncesinden, operasyon ve ekim sürecinin sonrası hakkında detaylı bilgiler verdi. Ahmet Bey'e güvenmem deki en önemli nokta sıcak kanlı olması, tüm sorularıma gevelemeden net cevaplar vermesi oldu.
Ama en büyük payı; dayım ve kuzenimin sonuçlarını görmem oldu.
13.08.2021 Cuma günü Sabah 08.00'da Operasyonum başladı.
Sabah Ahmet Bey çizimi yaptı, Ön Hat Çizimini yaparken neyin nasıl olması gerektiğini, Ön Hattın nasıl daha doğal ve güzel olması gerektiğini, benim yüz şeklime nasıl bir ön çizgi olmasını gerektiğini anlatarak eğlenceli bir sohbetle kendisi çizdi.
Ardından operasyona geçildi.
Alımı ve kanal işlemini özellikle Ahmet Bey yaptı dokumun zor olduğunu söyledi. 4800 Greft ekildi. Ahmet Bey'in kendisi tüm işlem boyunca başımdaydı. İlgi ve alakası cidden beklediğimden iyiydi.
Hiç acı hissetmedim,gayet güzel bir şekilde operasyonum tamamlandı.
14.08.2021 Cumartesi Günü
Bugün yıkamam yapıldı ve bandajlarım alındı.
Başta AHMET TOSUN ve Emeği Geçen Tüm Ekibe Çok Teşekkür Ederim.
Ekim ve operasyon öncesi fotoğrafları yüklüyorum.
Gelişmeleri sizinle paylaşacağım. Yorumlarınızı eksik etmeyin.