Selam arkadaşlar, öncelikle Hintell'e ve diğer emeği geçen arkadaşlara bu forum için teşekkür ediyorum; çünkü saç ekimi konusunda ne merak etsem kolaylıkla forumda bulabildim, kafamda bu konuda bir şeylerin oturması tamamen bu site sayesinde oldu. Sitedeki sonuçları incelediğimde Serkan Aygın ve Asuman Hanım arasında kaldım, Asuman Hanımın operasyonlarındaki ön çizgiyi çok beğendiğim için ona gitmeye karar verdim.
Saat sabah 8 de başlayan operasyonum akşam 8 de bitti. Operasyondan sonra almam gereken ilaçların ve takviyelerin listesini verdiler. Finasteride ne kadar başlamak istemesem de ekimin başarısı için 6-7 ay düzenli kullanacağım.
İlaçlarım ve takviyelerim:
Proscar
Xpecia
Cipro 750 mg
Prednol
Fito krem
Coraspin
Prozinc plus losyon + şampuan
Solgar d3 1000 (Kendi kafama göre aldım, henüz elime ulaşmadı)
Saç ekiminden tam 12 saat sonra bir talihsizlik yaşadım, kafamı kapı pervazına sert bir şekilde vurdum. Kanayan yerin fotoğrafını kliniğe attım ve hastaneye çağırdılar. Gittiğimde Asuman Hanım pansuman yaptıktan sonra kökün yerinde durduğunu, bir problem olmadığını söyledi.
Forumdan şimdiye kadar çok faydalandım, bu yüzden düzenli paylaşım yapmayı düşünüyorum.
Aşağıdaki fotoğraflar ekimden 1 ay önce hepsi aynı gün çekilmiş fotoğraflar