Saç Ekimi Sonuçları
hayırlı olsun takipteyiz kardeşim haberdar et butonu aktif
Hocam ekiminiz hayırlı olsun böyle yeni ekimleri görünce ilk 10 gün geliyor aklıma Ekim bence çok güzel görünüyor süreç sonunda aksilik olmadığı sürece mutlu olacağınız düşüncesindeyim
Hayırlı olsun açıklığına göre güzel planlama sık bir ekim ön çizginde gayet sana yakışacak şekilde tasarlanmış umarım güzel sonuç alırsın geçmiş olsun
Ekimin hayırlı olsun kardeşim, çok güzel planlama, ön çizgi zaten çok sık ekilmiş ve geriye doğruda gayet sık bir Ekim, vertex' te yine uzun süre seni götürecek gibi duruyor, iyi süreçler dilerim, Bol şans.. (^_^)
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Bugün saçlarımı 2 kez yıkayarak kabukları büyük oranda döktüm. Fazla bastırmadan o çizerek masaj yapar gibi döktüm ama yanlış yapmışım galiba. Eski yorumlarda saç çıkış yönünün tersine yapılmaması gerektiği söylenmiş, ben nasılsa kök tutmuştur diye düşünerek saç çıkış yönünü önemsemedim. Bu problem olur mu sizce ? Kabuklarla beraber çok kök geldi özellikle ön tarafta işaretlediğim yerden
Saolun arkadaşlar yardımcı olduğunuz için. Dün akşam donör bölgemde diğer yerlere göre belirgin şekilde daha seyrek olan, L şeklinde bir alan gördüm. Greft toplayan kişinin hatası olduğunu düşünüyorum, fotoğraftan yorumlar mısınız ?