Saç Ekimi Sonuçları
Çok iyi gidiyor. Süreç erken hareketlenmiş.
hocam en begendigim sonuclardan biri, herhangi bir takviye kullaniyor musunuz ? Nazar degmesin
öndeki kendi saçlarınızda çok sıklaşmış,şahin bey sıklaştırma işini güzel yapıyor normalde zordur o bölgede kısa sürede böyle bir sonuç.
4 ay için gayet iyi görünüyor dostum bu süreçte bence saçlarını biraz eşitlesen iyi olur .ekim olan saçla kendi saçların arasında bariz boy farkı var.
Çok güzel donör alımı, çok güzel ekim. Ekim yapılırken çok özenilmiş. Çok güzel sonuç.Şok dökülme olmayınca 4. ayda iş bitmiş gibi.Bi Maşallah diyelim de nazar değmesin.
Maşallah hocam çok iyi ilerlemiş daha da iyi olucak inşallah.Ekim süresince nelere dikkat ettiniz hangi takviyeleri kullandınız. Birde masaj konusunu nasıl yaptınız ben 45. Gündeyim sizce başlamalıyım yoksa erken mi daha
Maşallah çok iyi görünüyor 7 ve 8 aylarda bu iş biter.
Çok güzel ve beni ümitlendiren bir konu. Benzer dökülme ve benzer yaşa sahibiz benimde seneye yol Şahin hocaya çıkıyor. 5 aylık hali bile oldukça tatmin edici güzel günlerde kullanınız. Saç tipimi ve dökülmeyi size benzettiğim için yorumlarınızı bekliyorum.https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23966.0
Maşallah sürecin çok hızlı ve olumlu olmuş. Şimdiden hayırlı olsun.