Merhaba arkadaşlar, yıllardır bu forumu takip ediyorum. Hintell bey ve diğer üyelerin değerli paylaşımları sayesinde çok konu hakkında fikrim oldu. Bu sebepten kendi sürecimi de başkalarına yardımcı olması dileğiyle sizlerle paylaşacağım. Çok yazmak yerine biraz fotoğraf paylaşımı yapacağım.
Saç ekimine yıllar önce karar verdim ama uygun zamanı bekledim. Şahin beyle iletişime geçtim, saç ekimini yapabileceğini ama var olan saçlarımın dökülmesi durumunda seyrekleşme olabileceğini söyledi. Şuan 28 yaşındayım, saç ekimini 25 yaşlarında istediğim kadar çok istemiyordum. İleriki yaşlarda da dökülmeler benim için problem olmayacağından şimdiden olsun ki en azından 35 yaşına kadar saçlarımın keyfini çıkarayım dedim. Tabi dökülmezse var olan saçlarım çok daha iyi olacak. Saç yapım ince telli ayrıca saç köklerim de zayıfmış. Bu sebepten 4100 civarı greft, 3700 civarı kanala ekildi. Yoğun gözükmesi için böyle bir karar aldı Şahin hocam. Şahin hoca ve ekibinin yaptığı işten memnunum. Şahin hoca ve ekibine kaliteli hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim. Siz değerli dostlarımın da yorumları benim için çok değerli sizlere de şimdiden teşekkür ederim.
Saç Ekim Öncesi