Saç Ekimi Sonuçları
Merhaba,28.gün fotoğraflarıŞok dökülme devam ediyor.Her yıkamada dökülme oluyor.Sabah akşam mossi şampuan ile yıkamaya devam ediyorum. Ayrıca yıkamadan 1 saat önce mossi beyaz donör bölgesine ve sarı şişeler ekim bölgelerine kullanmaya devam ediyorum. Günde 1/5 proscar ve sabah akşam mossi vitamin hapı kullanıyorum. Coraspin bitmesine 3 gün kaldı. Gün ortasında da bazen prozinc plus serum kullanıyorum.
Şu fotoğraflardakinden çok daha iyi görüntü zaten hocam. Arkadaşın iphone 11i ile çekelim dedik ışık altında saç bırakmadı
Teşekkür ederim hocam.Sabah akşam yıkama mossi şampuanSabah akşam sprey prozinc plusSabah akşam vitamin mossi3 günde 1 defa dermaroller mossiDermaroller ardından mezoterapi mossiAlpha lipoic acid 200 mg günlük 1 kezVm2000 günde 1 defa Günde 1/5 finasterid
D vitamini kullanıyorum 1.5 ay oldu sanırım. Dökülme tamamiyle durdu diyebilirim.6.5 ay oldu. Bugün bir fotoğraf çektirmiştim onu paylaşayım. Halimden çok memnunum keşke hep böyle kalsa saçlarım.
Saclariniz cok guzel olmus gule gule kullanin. Birkaç sorum olacak 2 aydan itibaren kullandiginiz dermarollerın igne uzunlugu kac mm ? Kaç dakika uyguladınız ve uygularken bastirma dereceniz ne sekildeydi.
Merhaba, hocam bu 3 günde 1 defa dermaroller mossi ve dermaroller ardından mezoterapi mossi demişsin. Kim tavsiye etti ve nasıl uyguladın? Biraz anlatırmısın.