Öncelikle abi soruna cevap vereyim ben ilacı kullanmadım ama yaklaşık 3 aydır girmediğim araştırmadığım site kalmadı tabi deneyimim yok ama ben de dutasteride başlayacağım ama okuduğum ve edindiğim bilgiler kadarıyla bu uzun zaman aralıklarında döngü denilen şey olabiliyormuş ve saçlar dökülüp tekrardan çıkabiliyormuş 2. bir diğer ihtimal ise vücütta Dutasteridin %90 bandında Dht yi bloke etmesinden kaynaklanan testesteron artışı da saçlarının dökülmesine sebep olabilir ama bu ihtimal çok düşük bir ihtimal ben yerinde olsam her türlü hormon ve kan testi yaptırıp bir doktora görünürdüm bu süreçte tabi dediğim gibi abicim benim yaşım 22 ben daha başlamadım ama kesinlikle başlayacağım benim 3 ayda günde 2 saatten yaptığım araştırmalarla edindiğim bilgiler bunlar umarım bir nebzede olsa işine yarar ve fayda sağlar bunun dışında benimde sana bir sorum var abi sen bu 1 yıllık uzun kullanım sonucunda yeni saç çıkışı gözlemledin mi dökülen bölgelerde cevaplarsan sevinirim teşekkürler iyi günler.