Anket

Başakşehir
0 (0%)
Beşiktaş
22 (28.6%)
Fenerbahçe
10 (13%)
Galatasaray
15 (19.5%)
Trabzonspor
30 (39%)

Toplam Oy Verenler: 77

Gönderen Konu: Yeni sezon kim şampiyon olur?  (Okunma sayısı 7068 defa)

titanic5

• Hero Member
Ynt: Yeni sezon kim şampiyon olur?
« Yanıtla #166 : 25 Nisan 2022, 14:07:38 »
Bu arada Fenerbahçe bakalım TD konusunda ne yapacak?

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #167 : 25 Nisan 2022, 15:24:14 »
 ne yapcak ali gene saçma sapan işler yapıyor yabancı yıldız teknik adam peşinde alır parayı tazminatı gider.lig bitti.her sene istedikleri gibi at koşturuyorlar ligte seneyede onlar belirlicek
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #168 : 25 Nisan 2022, 21:09:46 »
Valla sike varsa niye rize dustu ozaman madem hukumet trabzonu kolluyor rizeyide dusurmezdi.
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #169 : 25 Nisan 2022, 23:00:18 »
 zaten ligten dusmenin kaldırılması ile rize ligte kalabilir.kaldırılması zayıf ihtimal değil.trabzon rize dusmandır.trabzona yaranan rizeyi aşağı atabilir bu anormal değil.trabzon olcaktı sampiyon aldılar basaksehire verdiler 3 sene once falandı herhalde.şimdi telafi ettiler.soncuta trabzonun o sene hakkıydı .
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #170 : 25 Nisan 2022, 23:11:04 »
Dogru rize ve trabzon lobisi farkli
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #171 : 25 Nisan 2022, 23:32:19 »
 buyuk takımların hepsi lobi.kume dusenler kaldırınsın diyor 2.3 olanlar 1.yi hakemler sampiyon yaptı diyor .bunlar her sene olur denir.ama hakemlerde her sene etki eder.gecmişte tsnin basaksehire elinden alındığı sampiyonluğu olmuştu haketmişken elinden aldılar.şimdi telafi ettiler.
eski gsli kaleci hayrettin gs bjk maçında 92 yılında şike dondu diyor fb sampiyon olmaması için.bunca sene niye susmuş bu işler hep donuyor son zamanlar hakem federasyon olaylarını manipile etmek için hayrettini konusturmuş olabilirler
« Son Düzenleme: 26 Nisan 2022, 15:01:28 Gönderen: emekli kel »

Ankaralı

• Sr. Member
« Yanıtla #172 : 28 Nisan 2022, 03:06:00 »
Keller spor şampiyon olur

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #173 : 29 Nisan 2022, 00:47:30 »
  tsyi tbr ederim.sampiyonlukları hayırlı olsun.keşke ünal karamanla olsaydı sampiyonluk.basarıdan daha onemlisi o basarıyı kalıcı hale getirmektir.seneye sampiyonlar ligine guclu kadro kurmaları gerek. sampiyonlar ligine güzel ayakbastı parası alıcaklar.doğru değerlendirirlerse bir yerlere gelirler.fb ve ts son gunler birbirine sallıyor.bu türk futboluna zarar veriyor.sağduyu galip gelmeli
« Son Düzenleme: 29 Nisan 2022, 22:56:13 Gönderen: emekli kel »

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #174 : 30 Nisan 2022, 20:50:41 »
Trabzonspor bakalım seneye ne yapacak? Kadrosunda değişiklikler olacak mı?

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #175 : 30 Nisan 2022, 23:18:25 »
 bir çuval dolusu sampiyonlar ligine ayak bastı parası alıcak şimdi.mecbur kadroyuu guclendircek sampiyonlar ligi var.haberlerde yok şurda kutlamalarda kavga çıktı yok burda bu oldu her sene oluyor bu kutlamalarda bu olaylar.maç işte.ne gereği var saçmalamanın.biri kazancak biri üzülcek.zaten ts fb uzerinden oynayıp türkiyeyi karıstırmaya calısıyorlar ama insanımız sağduyulu değil.artık şunu bunu tutanlar toplumda bolunduk.yöneticilerde iyice geriyor .kardeşim dikkat et açıklamalarına sokakta genci var cahili var baska anlar lafları gaza gelir.
« Son Düzenleme: 01 Mayıs 2022, 02:44:49 Gönderen: emekli kel »

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #176 : 03 Mayıs 2022, 23:58:17 »
 fb ve tsyi birbirine dusurup ulkemizi karıstırma oyunu yapıyorlar koskoca koç ve ağaoğlu bu oyuna geliyor.ya bırak 2010 ve bu sene geride kalmış artık seneye bak.bunlar tezgah tiyatro futbol uzerinden oynanıyor.kodomanlar bile bu oyuna geliyorsa sokaktaki insan ne yapmaz.yok koç perşembe açıklama yapıcakmış yok otekiler olmıcak pankart açıyor falan ne gereği var insanlar cehaletten ne zaman kurtulcak.provokotorlere uymaktır bu iki yoneticininde yaptıkları.artık yapılcak sadece onumuzdeki sezon hazırlıkları.kim sampiyon olduysa tbr edicen onune bakıcan

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #177 : 06 Mayıs 2022, 17:20:31 »
 .
« Son Düzenleme: 06 Mayıs 2022, 19:39:34 Gönderen: emekli kel »

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #178 : 10 Mayıs 2022, 16:35:42 »
Fenerbahçe acaba kaç transfer yapar?

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #179 : 10 Mayıs 2022, 22:57:51 »
 yapcak gene saçma sapan transferler.kartaldan daha iyisi gelmicekse kartal kalsın.yabancı gelcek tanıyana kadar 6 ay gecicek.

Facebook Twitter Instagram