Anket

Başakşehir
0 (0%)
Beşiktaş
22 (28.6%)
Fenerbahçe
10 (13%)
Galatasaray
15 (19.5%)
Trabzonspor
30 (39%)

Toplam Oy Verenler: 77

Gönderen Konu: Yeni sezon kim şampiyon olur?  (Okunma sayısı 7070 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Yeni sezon kim şampiyon olur?
« Yanıtla #150 : 07 Nisan 2022, 22:38:44 »
 son gunlerin modası lig tescil edilicekmi modası tescil etmiceksen hiçbirini etme gecmişide iptal et zaten her sezon katakulli donuyor yeni değil.hafta sonu city liverpool var derbi diye uzun zamandır onu bekliyorum yoksa fb _gs imiş kendimiz oynar kendimizi kandırırız iki takımında kadroları yonetimleri acayip dandik bunun nesi derbi.fs veya gs yense taraftarlarını kandırabiliceklermi.kim sevincek fb gs bu sezon ne kadro yapmış ne doğru duzgun yonetilmiş.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #151 : 10 Nisan 2022, 23:34:28 »
  gs berbat derhal torrentten kurtulmalı
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #152 : 15 Nisan 2022, 12:53:21 »
 medyada ts korunuyor diye algı var.onceleri katılmıyordum ama sonra bazı maçlarda dudukler çaldı.rıdvan dilmen bu tsye yapışmış bir oyun olabilir dediğinde inanmamıştım ama olabilir.hukumetle baska takımları karsı karsıya getirme oyunu.aynı medya gecen seneler sampiyonluk tsden goz gore gore alınıp basaksehire verildiğinde neden sustu
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #153 : 15 Nisan 2022, 13:46:52 »
Ben sadece önemli maçları izliyorum artık

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #154 : 15 Nisan 2022, 14:53:26 »
 ingiltereyi takip ediyorum.italyadada idda var ara açılmadı ama sarmıyor

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #155 : 15 Nisan 2022, 22:31:31 »
 lige reyting ayarı

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #156 : 15 Nisan 2022, 23:35:39 »
Aynen öyle

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #157 : 15 Nisan 2022, 23:58:33 »
 boks maçlarında yaparlar sona bırakılar bundada elden geldiği kadar erteliyorlar
 lig lig değil resmen tiyatro bu tiyatro neden yapılıyor sorgulanması gereken bu.kaçırdıkları izleyiciyi nasıl geri cekicekler artık kimse birseyin samimiyetine inanmıyor.birde var uygulaması varken ligle istedikleri gibi oynuyorlar.goz gore gore yapıyorlar ne yapıyorlarsa milletin zekasına hakaret edercesine
« Son Düzenleme: 16 Nisan 2022, 03:23:49 Gönderen: emekli kel »

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #158 : 18 Nisan 2022, 00:09:49 »
 mhk baskanıda istifa etti.
« Son Düzenleme: 18 Nisan 2022, 00:49:48 Gönderen: emekli kel »

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #159 : 18 Nisan 2022, 23:53:09 »
Önümüzdeki sezon transferler nasıl olacak acaba. Baya çekişme olacak ligde

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #160 : 19 Nisan 2022, 00:04:22 »
 lig falan olmaz buu seneki catırtılar onumuzdeki sezona sarkar.zaten milet decoderleri geri verio.türkiyede futbol tamamen bitti istedikleri gibi at koşturuyorlar
 var odasında konuşmalarda katakulli donuyormuş cart curt.yeni olmuyorki bunlar her sene oluyor.dunyadada boyle.paranın donduğu butun sektorlerde hersey doner.onune gecemezsin.iptal ediceksen butun sezonları et o zaman.
 bu sene fb ve tsyi birbirine dusurmeye calıstılar ve bu iki takımı hukumetle birbirine düşürmeye calıstılar .futbol uzerinden oynayıp ülkemizi karıstırcaklardı ama camialar sağduyulu davranıp oyuna gelmedi.bir güç var türkiyede futbol uzerinden ortalık karıstırmaya calısıyor umarım camialar hep sağduyuulu davranır .butunluğumuz sampiyonluklardan onemli
« Son Düzenleme: 19 Nisan 2022, 03:44:17 Gönderen: emekli kel »

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #161 : 23 Nisan 2022, 23:50:19 »
 türkiyede futbol tamamen tiyatro.koç iyice bozmuş kafayı once tsyi ovdu 3 5 hafta sonra sallıo.ulan zaten lig bitmiş madem ovuon sonra ne sallıon.sallıcaksan bastan salla.gitmiş şimdide yabancı bir hocayla gorusuyor.kartalı yollayıp yabancı alırsa seneye getirdiği yabancı hocayla gider.

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #162 : 24 Nisan 2022, 02:51:22 »
lig falan olmaz buu seneki catırtılar onumuzdeki sezona sarkar.zaten milet decoderleri geri verio.türkiyede futbol tamamen bitti istedikleri gibi at koşturuyorlar
 var odasında konuşmalarda katakulli donuyormuş cart curt.yeni olmuyorki bunlar her sene oluyor.dunyadada boyle.paranın donduğu butun sektorlerde hersey doner.onune gecemezsin.iptal ediceksen butun sezonları et o zaman.
 bu sene fb ve tsyi birbirine dusurmeye calıstılar ve bu iki takımı hukumetle birbirine düşürmeye calıstılar .futbol uzerinden oynayıp ülkemizi karıstırcaklardı ama camialar sağduyulu davranıp oyuna gelmedi.bir güç var türkiyede futbol uzerinden ortalık karıstırmaya calısıyor umarım camialar hep sağduyuulu davranır .butunluğumuz sampiyonluklardan onemli

Ulkeyi karistirmak derken takimlar ugrunsa sokaga cikanin benim gozumde bir gram akli yoktur fener gs besiktas kimki ugruna can vereyim sokaga cikayim. Sen zora dustunmu hangi takim senin gozunun yasina bakar.birakin bu   fanatikligi.simdi fenere penalti calinmadi gs hata yapildi diye sokaga cikacam oylemi.  Kedi kopegin hakkini savunmak icin istiklalde yururum daha faydalidir benim gozumde.
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #163 : 24 Nisan 2022, 03:35:27 »
 ordan fitili ateşlicekler.baslangıc noktası oradan olup iş zihniyetlere dokulucek sonrada ortalık karısıcak akıllarınca.ben bole dusunuom bir kaç yorumcuda iş baska amaç maç değil ortalığı karıstırmak dedi.
« Son Düzenleme: 24 Nisan 2022, 04:27:30 Gönderen: emekli kel »

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #164 : 24 Nisan 2022, 14:43:22 »
 var uygulamasından oncede sonra istediğini kume dusurup istediğini sampiyon yapıyorlardı gene aynısı oluyor.medya ayağa kalktı bır bır bır.yenimi oluyor bu muhahbetler.her sene ligte bişiler donuyor.
« Son Düzenleme: 25 Nisan 2022, 00:13:43 Gönderen: emekli kel »

Facebook Twitter Instagram