Anket

Başakşehir
0 (0%)
Beşiktaş
22 (28.6%)
Fenerbahçe
10 (13%)
Galatasaray
15 (19.5%)
Trabzonspor
30 (39%)

Toplam Oy Verenler: 77

Gönderen Konu: Yeni sezon kim şampiyon olur?  (Okunma sayısı 7075 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Yeni sezon kim şampiyon olur?
« Yanıtla #135 : 09 Mart 2022, 15:38:04 »
 ben artık bu lig duzelmeden izlemem .ingiltere guzel oluyor.çok reyting kaybettiler siyaset kimi isterse o sampiyon oluyor

Ankaralı

• Sr. Member
« Yanıtla #136 : 09 Mart 2022, 21:59:29 »
ben artık bu lig duzelmeden izlemem .ingiltere guzel oluyor.çok reyting kaybettiler siyaset kimi isterse o sampiyon oluyor
Abi bugun bu konuyu yeni gördüm üste taşınmış. Yazmak istedim. 3 ay önce adamın biriyle konuşuyorduk. Adam iddaa cı hani nesine.com  arya orda oynuyor. Benimde üyeliğim var sürekli takip ederim ama oynamam (çok önceleri 20-25 yaşlarda oynardım şimdi para yok ondan oynamıyorum).. Adamla birinin kuponu altında konuşuyorduk dedi şu şu maç ne olur felan fikir alışverişinde verişi yapalım felan o anki maçlara göre bi analiz yaptık. Adam 4 orana 7bin tl para bastı 28bin tuttu. 21bin tl kar
Öyle böyle derken dedim ya 3 ay önce konuşmuştuk diye... Adam gitmiş saç ektirmiş. Millette altına yazmış ulan o gelen paradan dolayı saç mı tutar haydan gelen huya gider diye.. Dedim abi kısa yolu bulmuşsun ne şanslı adamsın. Bi 500veya bin bana verde  bende vurayım voleyi gideyim saça  felan bi baktırayım muhabbet geçmişti... Dedim abi böyle bi site var saçekimisonıçları diye gel orda üye ol durumunu paylaş vs. Adam piyasada yok...
Bunu görünce aklıma geldi anlatayım dedim..

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #137 : 09 Mart 2022, 22:36:02 »
 eyvallah
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

hellrise

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #138 : 11 Mart 2022, 13:29:12 »
seneye bu listede olmayan bir takım şampiyon olacak gibi.  konya göz kırpıyor gibi

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #139 : 11 Mart 2022, 22:31:11 »
 koç sıyırıo gene hep millet kotu kendi haklı ustune oyunlar oynanıyor.futbol bilgini sorgula fb baskanlığındaki kapasiteni sorgula getirdiğin hocayı kurduğun kadroyu sorgula sonra millete salla.aartık savunanlar bile soğudu bu adamdan.seneyede kalırsa bu gene seneyede sallıcak birilerine oyle gunu kurtarıo egosunu fbden ustun tutmakla 4 seneyi gecirdi.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #140 : 25 Mart 2022, 16:11:13 »
 ali gene günah keçisi manipilasyon olarak mesutla ozanı atmış ortaya her sene buluo birini.kendi melek kendinde hiç suç yok.mesudun zaten oynamaycağını herkes biliyordu.yok hocaya mhkye federasyona var çizgisi çizenlere kondisyonerlere medyaya içerde hain var deyip hayali dusmanlara sallayıp duruo.artık buna kızmıom bunu halen ordan indirmeyen muhalefete kızıyorum.yıllardır neden kurtarmadılar fbyi bu adamdan hiçmi fbli değil baskan adayları.ali seneyede yabancı buyk bir hoca getirirse oda sezonu tamamlamıcak alcak parayı gitcek ona suç atıcak bu sefer.bugun ali seçime girse kaybeder.mahvetti fbyi tarihin en kotu baskanı.çivi cakmadı verdiği parayı car curla harcadı çope attı

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #141 : 26 Mart 2022, 12:00:45 »
seneye bu listede olmayan bir takım şampiyon olacak gibi.  konya göz kırpıyor gibi

Yine Trabzonspor olabilir

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #142 : 26 Mart 2022, 16:29:21 »
 ben vercem bu sene yayıncı kuruluşu iptal edicem.ingiltere ligi tad veriyor topu oyunda tutuyorlar zırt pırt hakem duduk calmıyor sertliğe izin veriyor ingiltereyi takip ediyorum ordaki bu seneki takımım liverpol.ctiyi sevmiom arap krallarının

Cardozoo

• Hero Member
« Yanıtla #143 : 03 Nisan 2022, 14:00:22 »
Yine Trabzonspor olabilir
Uğucan kalırsa veya Uğurcan gibi bir kaleci bulabilirse olabilir. TS maçlarının hepsini izlemiş birisi olarak söylüyorum, şampiyonluğun yarısı Uğurcan'a yazar.
Hafta 3 kere 1.25 mg finasterid,günlük şakaklara minox
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #144 : 03 Nisan 2022, 18:18:24 »
 kaleci norveçli golcu naka birde aptüş.ama kaleci bası çeker.norveclide avrupanın her takımında oynar dısarda yukleşisi sorlohttan buyuk olur .hemen ilk videosunda dedim sorlohttan iyidir diye bugune kadar belki ilk defa bir videoda 10 saniyede bir futbolcuya notunu verdim.jardel vardı gsde vurduğu girerdi norveçli cornelyusta oyle gol sansı becerisi fizik pozisyon alma hepsi var.ts atak oynamadı birde full atak oynayan takımda norveçli çoşturur
 tsyide tbr ederim .sampiyonluktan daha onemlisi gelir kaynakları gelen parayı doğru kullanmak sampiyonluğu paraya cevirebilmek.gs uefa super kupa aldığı donemlerde bir adam kurumsallaşalım demişti .adama paragoz demişlerdi yıllar sonra gs borclanınca adamın sozlerinin haklılığı anlaşılır.umarım ağaoğlu doğru kullanır parayı sampiyonlar ligine ayakbastı parasıda var.turk futbolunun tsye ihtiyacı var.4 buyukler kavramından iş 3 buyuklere dusunce ligin eski zevki kalmamıştı.tsde fb gs bjk gibi ligin yuzde 25ini oluşturuyor 4 unun himayesinde turk futbolu.umarım seneyede baska takım işin içine girer çok takımlı bir yarıs olur.ts için ileriki yıllar yatırımlar kalıcı basarı şu bu hersey çok yeni baslıyor
« Son Düzenleme: 03 Nisan 2022, 19:58:00 Gönderen: emekli kel »

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #145 : 04 Nisan 2022, 15:14:03 »
 nihat özdemir istifa etmiş iyi olmuş.yerine servet yardımcı bakıcak onuda hiç sevmem.bu sezon hakemlerin işlerine son veriliyor hakemler ligi eline alıyor istediği takıma maç kazandırıyor bizim bilmediğimiz içerde çok buyuk işlerin donduğu belli

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #146 : 04 Nisan 2022, 20:45:33 »
Siyaset karıştığından beri bakmıyorum. Sanki Konya isteniyor gibi...
Nerede zamanımızdaki futbol?!?
Ekim sonrası saçlar korunmalı😔

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #147 : 04 Nisan 2022, 22:02:56 »
  seneye kime satcaklar yayıncı kuruluşu kimse izlemiyor ben bile izlemiyorum. bu yasa kadar maç için arkadaslarımın duğunlerine bile gitmezdim maça bakardım  aynı saatte ama  son 1 aydır bizim ligi izlemiom .artık neyini seyredeyim seneyede yayıncı kuruluşu almayı dusunmuom.
 koç şimdide azize sallamış.sezon sonu hesap vermemek için ozanı mesudu ortaya attı şimdi aziz yarın obur gun baska biri hep bunu yapıyor kimseyi kandıramadığını kendide biliyor ama olsun basarım parayı öttürürüm boruyu deyip  he he deyip gecip egosuna bakıyor
« Son Düzenleme: 05 Nisan 2022, 00:17:26 Gönderen: emekli kel »

Cardozoo

• Hero Member
« Yanıtla #148 : 05 Nisan 2022, 06:53:10 »
  seneye kime satcaklar yayıncı kuruluşu kimse izlemiyor ben bile izlemiyorum. bu yasa kadar maç için arkadaslarımın duğunlerine bile gitmezdim maça bakardım  aynı saatte ama  son 1 aydır bizim ligi izlemiom .artık neyini seyredeyim seneyede yayıncı kuruluşu almayı dusunmuom.
 koç şimdide azize sallamış.sezon sonu hesap vermemek için ozanı mesudu ortaya attı şimdi aziz yarın obur gun baska biri hep bunu yapıyor kimseyi kandıramadığını kendide biliyor ama olsun basarım parayı öttürürüm boruyu deyip  he he deyip gecip egosuna bakıyor
Yine aynı kuruluşa verirlerse beş kuruş vermem
Hafta 3 kere 1.25 mg finasterid,günlük şakaklara minox
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #149 : 05 Nisan 2022, 15:02:41 »
 alcaklarmış zaten onlarla çalışan biri soledi

Facebook Twitter Instagram