ben artık bu lig duzelmeden izlemem .ingiltere guzel oluyor.çok reyting kaybettiler siyaset kimi isterse o sampiyon oluyor
Abi bugun bu konuyu yeni gördüm üste taşınmış. Yazmak istedim. 3 ay önce adamın biriyle konuşuyorduk. Adam iddaa cı hani nesine.com arya orda oynuyor. Benimde üyeliğim var sürekli takip ederim ama oynamam (çok önceleri 20-25 yaşlarda oynardım şimdi para yok ondan oynamıyorum).. Adamla birinin kuponu altında konuşuyorduk dedi şu şu maç ne olur felan fikir alışverişinde verişi yapalım felan o anki maçlara göre bi analiz yaptık. Adam 4 orana 7bin tl para bastı 28bin tuttu. 21bin tl kar
Öyle böyle derken dedim ya 3 ay önce konuşmuştuk diye... Adam gitmiş saç ektirmiş. Millette altına yazmış ulan o gelen paradan dolayı saç mı tutar haydan gelen huya gider diye.. Dedim abi kısa yolu bulmuşsun ne şanslı adamsın. Bi 500veya bin bana verde bende vurayım voleyi gideyim saça felan bi baktırayım muhabbet geçmişti... Dedim abi böyle bi site var saçekimisonıçları diye gel orda üye ol durumunu paylaş vs. Adam piyasada yok...
Bunu görünce aklıma geldi anlatayım dedim..