Anket

Başakşehir
0 (0%)
Beşiktaş
22 (28.6%)
Fenerbahçe
10 (13%)
Galatasaray
15 (19.5%)
Trabzonspor
30 (39%)

Toplam Oy Verenler: 77

Gönderen Konu: Yeni sezon kim şampiyon olur?  (Okunma sayısı 7080 defa)

subutai

• Sr. Member
Ynt: Yeni sezon kim şampiyon olur?
« Yanıtla #75 : 07 Kasım 2021, 21:07:19 »
fener gsyi çoğu zaman yener. muhtemelen haftaya gsye karşı kaybetmezler. ama lig gs ve fb için neredeyse başlamadan bitti gibi

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #76 : 07 Kasım 2021, 21:14:28 »
 fb milli maç sonraları yüzde 90 takılır.haftalardır fb gene dibe oynucak diye korkuom gectim sampiyonluğu.son dkda bir puanı aldı yoksa 4 hafta ust uste yenil.kim yener bilmem ama kim yenerse oteki daha kotu diye yener.kabullenelimki 2side artık buyuk takım kadrosuna sahip değil.bu maç uefa kupasını hedefleyen 2 takımın maçı olur olmazsa diğer takımlarda kotu diyedir.ayrıeten ali geldiğinden beri gsyide yenemiyor fb diğer derbilerdede yok baskettede dandik ne kaldı elde.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Anchar

• Sr. Member
« Yanıtla #77 : 07 Kasım 2021, 21:24:50 »
Katarlılar ligi dizayn edip izleyecilerini elinden kaptırmayacağım saçmalığıyla iyice bokunu çıkardı.
Lig saçma sapan bir hak aldı  :)
  • Ekim Tarihi: 05.04.2001
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 24
  • Medikal Tedavi Xpecia,minoxil

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #78 : 07 Kasım 2021, 21:42:19 »
 hocanın açıklamaları dinledim bahanelerin arkasına sığınmak istemiyorum ama diyor sonrada sığınıyor bjk gs fb avrupada oynuyor diyor ama trabzon sade ligte diyor diğerleri yorgun diyor trabzonun basarısını buraya bağlıyor.kendi dediğine kendi inanıyormu.mucadele et işte çift kulvarda hazırlayamadıysan topçun avrupada zaten kupa alamıcan yedek ağırlıklı çık.uğurcanın kurtarışlarının avrupada yorgunlukla ne ilgisi var dinlenikken golmu atcaklar.trabzon yendiği diğer maçlardaki takımlardamı avrupada oynuyordu.bahane bahane.bahane g.t gibidir herkeste bulunur.son dk golu gelmese bu gidermiydi gitse daum ersun falan bundan çok puan toplar.
 lig zaten katar çin oncesi son durak burdan oralara gidiyor topçular.reytin dalgasına eşitlerler puanları her sene aynı sey.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #79 : 11 Kasım 2021, 17:38:37 »
 her sene olduğu gibi ligi eşitlerler.yayıncı kuruluş bilmem ne kadar verip ihaleyi alıyor çıkarması gerek o parayı reyting heyecan gerek

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #80 : 13 Kasım 2021, 15:37:38 »
 koç şimdide mesudu attı ortaya basarısızlığı gizlemek için.almadan once katkı yapamayacağını bilmiyormuydu.mesutta her zaman her yerde en buyuk fener demiş.bence kişiler gider kurumlar kalır demek istiyor koça bu camiadan buyuk değilsin demek istiyor mesut

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #81 : 20 Kasım 2021, 18:04:54 »
 emreyi hiç sevmem hocalığınıda sevmem ama 5 te 5 yapmasıda tbr edilcek bir olay.bakalım yeni hoca gazınlamı gidiyor harbidenmi iyi zamanla çıkar meydana.bunlar basaksehiri gene sampiyojn yapmasın

subutai

• Sr. Member
« Yanıtla #82 : 20 Kasım 2021, 22:50:50 »
dediğim gibi bjk patlak
  • Ekim Tarihi: 19.06.2021
  • Ekim Merkezi ismi zen
  • Greft Miktarı 2500
  • Yaşınız 29
  • Medikal Tedavi antibiyotik, ağrı kesici, merhem

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #83 : 20 Kasım 2021, 23:02:06 »
 ben halen bjk diom çok uzaklaştı hemde bu kadar erken havlu atmış gibi duruo gecen sene zayıf kadro mucadele zorunluluğu duyuyordu bu sene güçlü kadro ismine guvenip maçları umursamıyor.

Cardozoo

• Hero Member
« Yanıtla #84 : 21 Kasım 2021, 01:46:14 »
bjk bir yenilgi daha alırsa şampiyonluk defteri kapanır. İkinci devreler daha çetin geçer.
Hafta 3 kere 1.25 mg finasterid,günlük şakaklara minox
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #85 : 21 Kasım 2021, 13:11:26 »
 maç beraberlik diyordm mantıken maç saatine yakın fb alır gibi his doğu ali gitcekse alsın gs fb alsa ne olcak kendimimi avutcam gs alsa ne olcak gsliler şampiyonluk umudumu gütcek.2 takımda dandik kırmızı falan olabilir bu maçta.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #86 : 21 Kasım 2021, 21:09:34 »
 daha çok uuefayı kovalayan iki takımın mucadelesi gibiydi . hep diyorum fatih terim türk futbolunun altın ismidir ama artık gsde miladını doldurdu okan gelmeli terimde ona yardımlarda bulunup tecrubelerini aktarmalı .terimin kaldığı artık zarar yazar
« Son Düzenleme: 21 Kasım 2021, 21:27:29 Gönderen: emekli kel »

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #87 : 22 Kasım 2021, 21:04:38 »
  trabzon kötü oynasada kazanmasını biliyor bu onemli
« Son Düzenleme: 22 Kasım 2021, 22:53:26 Gönderen: emekli kel »

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #88 : 28 Kasım 2021, 13:22:08 »
 bjknin  baskanıda inanmıcaksınız ama bjk sampiyon olcak dio bende oyle dusunuom halen.bu hafta suprizler haftası kokuyordu bastan beri

heprotar

• Sr. Member
« Yanıtla #89 : 28 Kasım 2021, 15:32:43 »
bjknin  baskanıda inanmıcaksınız ama bjk sampiyon olcak dio bende oyle dusunuom halen.bu hafta suprizler haftası kokuyordu bastan beri

O defter kapandı bence artık hani takım düzelse halen kaybedilmiş çok bir şey yok ama düzelmez bu saatten sonra tam bir kaos ortamı var şu an takımda .sergen devam edecekmi etmeyecekmi orası bile belli değil.
Karabük maçı gidişat için belirleyici olur.

Facebook Twitter Instagram