Anket

Başakşehir
0 (0%)
Beşiktaş
22 (28.6%)
Fenerbahçe
10 (13%)
Galatasaray
15 (19.5%)
Trabzonspor
30 (39%)

Toplam Oy Verenler: 77

Gönderen Konu: Yeni sezon kim şampiyon olur?  (Okunma sayısı 7082 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Yeni sezon kim şampiyon olur?
« Yanıtla #60 : 06 Kasım 2021, 21:09:39 »
 trabzonlu futbıolcunun larine o asistine rağmen trabzon kazandı.mücadele iyidi maçta.bjk istatistiklerde çok üstün olsada net gol pozisyonları eşit uğurcan kalitesini gosterdi takımı sırtlıyor.avcı rakip yorulunca norveçliyi ve yusuf sarıyı alıyor fbdede burdada taktik tuttu tutmayabilirdide.avcı basaksehirdede boyle kotu oynayıp tek farkla kazanırdı burda kaleci faktorude avcıya destek veriyor.ben olsam norveçli ve yusuf sarı ile çıkarım.avcı kotu oyun tek fark gidicektir.benm favorim halen bjk.trabzon kazanmayı biliyor buyuk takım kotu oynayıncada kazanır.ömür çok büyük topçu hep diyorum.fbninde galibiyetleri kotu oynadığı maçlardaydı trabzonunda ole oldu.fb iyi oynadıklarını kaybetti.demekki güzel oyuna değil 3 puana oynayınca kazanıyorsun.trabzonu tbr etmek gerek.

subutai

• Sr. Member
« Yanıtla #61 : 06 Kasım 2021, 22:46:43 »
söylediğim gibi bjk patladı. tsyi durduracak takım (şu form durumuna göre) yok şuanda türkiyede.

adamlar namağlup, gsden daha yaşlı ama daha oturaklı oynuyorlar. ee herkes gs gibi enayi değil ki penaltı kaçırıp bjkya yenilecek. tsnin artık derbi maçları kalmadı ilk yarıda. ikincş yarı zaten hepsini içerde yerler. ama ts ve bjkyaşlı oldukları ve sezonu erken açtıkları için sezon sonuna düşüş yaşayacaklar o yüzden şimdi açtıkları puan farkları o zaman için avantaj olacak.

zaten bjkyı avrupada izleyenler ne dediğimi anlayacaktır. bjk bu sezon tamamen balon. ve sporting iyi patlattı o balonu. gsnin pandevli sezonu gibi. önceki güzel sezonun üzerine yeni transferler ve büyük umut. ama ortada koca bir balon. bjk avrupa liginde devam etse tsnin avantajı olurdu ama 1 puan bile almaları artık zor şlde.

neyse şampiyonluk için şimdiden tahmin yapmak zor. ama bu gidişata göre ts çok önde duruyor. 2011den beri şampiyonluğu hak ediyorlar. artık olsunlar
  • Ekim Tarihi: 19.06.2021
  • Ekim Merkezi ismi zen
  • Greft Miktarı 2500
  • Yaşınız 29
  • Medikal Tedavi antibiyotik, ağrı kesici, merhem

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #62 : 06 Kasım 2021, 22:51:43 »
 ts iyi top oynamıyoruki kaleci ile işi goturuyor.bugun kaybedebilirdide diğer kazandığı maçlardada kaybedebilirdi.ben gecen sezon basıda bjk dedim bu sezon basıda halende.takımın calıstırılmadığını maçı izlerken gormuştum maçtan sonrada dedikodular sergen yardımcısına bırakıyor yatıyor cinsinden.bjk kendini toplar sampiyon olur diye dusuunuom.hatayda takip ediyor tsyi.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

subutai

• Sr. Member
« Yanıtla #63 : 06 Kasım 2021, 22:59:46 »
ts iyi top oynamıyoruki kaleci ile işi goturuyor.bugun kaybedebilirdide diğer kazandığı maçlardada kaybedebilirdi.ben gecen sezon basıda bjk dedim bu sezon basıda halende.takımın calıstırılmadığını maçı izlerken gormuştum maçtan sonrada dedikodular sergen yardımcısına bırakıyor yatıyor cinsinden.bjk kendini toplar sampiyon olur diye dusuunuom.hatayda takip ediyor tsyi.

gs 3-4 kere ligi aldı muslera sayesinde top oynamadan. ts saçmalamazsa ligi alır. hem de rahatlıkla. ama ibb gibi şampiyonluğa oynamamış ya da şampiyon olmamış bi takım veya uzun yıllardır şampiyonluğa hasret bir camia, tabiki bjk gs ya da fb ile yarış halindeyse ne yapıp edip son haftalarda şampiyonluğu büyük camialara kaptırıyorlar. en son ibb-gs olayını gördük bu konuda.

ama futbol oynamıyor gibi bir argüman gerçek dışı. çünkü türkiyede futbol oynayan ekip yok. hepsi birbirinden facia. bjk şampiyon olur diyorsun sen de mesela. eğer konumuz futbol oynamaksa ben de o zaman bjk hangi futbol ile şampiyon olacak diye sorarım. yok eğer en çok puan toplayana bakacaksak ki öyle yapmalıyız. bence ts, bjkya göre 1 belki 2 adım daha avantajlı. öyle çok da avantajlı demiyorum. güncel durumdan bahsediyorum. üstelik şart da koyuyorum, "ts böyle devam ederse" şeklinde objektif bir yorumda bulunuyorum.

futbol oynamaya bakarsak elmanderli gs dışında bir de bjknın şlden lider çıktığı sezon dışında iyi futbol oynayıp ligi alan takım yok son yıllarda. fenerin de en son alexli zamanı var işte. onun dışında türkiyede şampiyon sadece 34 ya da artık daha fazla haftayı 1. sırada tamamladı diye şampiyon ünvanı alıyor. tüm sezon sonunda birileri 1. olmak zorunda olduğu için 1. oluyorlar. çatır çatır top oynayıp ligi alan takım görmedik son yıllarda.
  • Ekim Merkezi ismi zen
  • Greft Miktarı 2500
  • Yaşınız 29

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #64 : 06 Kasım 2021, 23:04:11 »
 sergen kendini toparlayıp oynatcağı futbolla şampiyon olcak dedim şu an iyi demedim.2011den beri hakettiği sampiyonluk neymiş her sene kafayamı oynadı.haksa fbnin lig sonu diğer takımların birleşip elinden aldığı sampiyonluklar hak.var geldi tarihin en beter hakemli sampiyonluğunu aldı gs belkide.gerci diğer sampiyonluklardada hak aranmalı bence incelesinler takımların sampiyonluklarını.organize yapılmış opetasyonları bırakıp goren gozle incelesinler.her neyse uzun konular iyi forumlar.fb kafadaykende bu futbolla olmaz dedi tsninde bu futbolla olcağını sanmıom OBJEKTİF olmasam fb li olmama rağmen fb kafadayken fb olamaz demezdim.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

subutai

• Sr. Member
« Yanıtla #65 : 06 Kasım 2021, 23:23:49 »
sergen kendini toparlayıp oynatcağı futbolla şampiyon olcak dedim şu an iyi demedim.2011den beri hakettiği sampiyonluk neymiş her sene kafayamı oynadı.haksa fbnin lig sonu diğer takımların birleşip elinden aldığı sampiyonluklar hak.var geldi tarihin en beter hakemli sampiyonluğunu aldı gs belkide.gerci diğer sampiyonluklardada hak aranmalı bence incelesinler takımların sampiyonluklarını.organize yapılmış opetasyonları bırakıp goren gozle incelesinler.her neyse uzun konular iyi forumlar.fb kafadaykende bu futbolla olmaz dedi tsninde bu futbolla olcağını sanmıom OBJEKTİF olmasam fb li olmama rağmen fb kafadayken fb olamaz demezdim.

fb de hak ediyor. onlar da şampiyon olsun tabi. şlye gitsinler en azındsn bjkdan iyi iş yaparlar.

ama federasyon ve mhk fenerin ve bjknın eski fanatik yöneticileri iken bjk ve fenerlilerin yönetimi eleştirmeleri de garip geliyor
  • Ekim Merkezi ismi zen
  • Greft Miktarı 2500
  • Yaşınız 29

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #66 : 06 Kasım 2021, 23:29:24 »
 basarısız olan zaten mhkyi eleştirir manipile yapar fb bu kadro ile sampiyon olamaz 4 senedir diom koç ordayken fb sampiyon olamaz.yapcak bişi yok koç gidene kadar cekicez.azizide çok sevmezdim bundan iyidi.algı var koçu sevmeyen azizci sayılıyor 2si arasında kalırsam aziz derim ama yapcak bişi yok basa gelen cekilir hayattan tadımız kalmadı koç sayesinde.trabzonda bu oynuyla gidemez .bjk toplar kendini olur diyorum ben.trabzon lig basıda dedim gs fb ustunde bitirir bjk olur diye dusunom.fb çok daha kotu gunler gorebilir.he bende isterim sampiyonluk her sene el değiştirsin.lig baslıyor 3unden biri sampiyon olcak otekiler amelelik figuranlık yapcak ama kendi gorusum bjk sergenin rehaveti sonucu bu halde ve sergen nasılsa kadro iyi toplarm diyor toplıcakta takımı.ama trabzon gs fb ustunde bitirir.lig baslıo sampiyon belli 3 takımdan biri ee diğerleri neden var buyuk balığa yem olan kuuck balık olmak için.ayırsınlar avrupada guclu takımları bir ligte oynatsınlar .hep gucluler kendi arasında oynar.bol derbi olur.hem oteki takımlarada gun doğar zayıflardan çıkanada bol para versinler oda kadro kursun orda sansını denesin hem orda bol derbi olur hem burda diğerlerinin önü açılır.sampiyonluk el değiştirsin isterim 3 buyuklerin dısına çıksın isterim ama zor.zaten reyting falan lig her sene dengeleniyor gorucez onumuzdeki gunler.

subutai

• Sr. Member
« Yanıtla #67 : 06 Kasım 2021, 23:45:38 »
ispanyol ve ingilizler doğu avrupa deplasmanlarına gelmek istemiyorlar. doğu avrupalılar için ayrı bir uluslararası federasyon (uefa tarzı) kurulup kendi aralarında oynamalarını istiyorlar. belki 10-20 seneye ayrılır doğu grubu. koskoca real madrid, liverpool gibi takımlar tabiki türkiyeye ya da rusyaya gelmek istemezler. buna da hak veririm
  • Ekim Merkezi ismi zen
  • Greft Miktarı 2500
  • Yaşınız 29

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #68 : 06 Kasım 2021, 23:47:15 »
 o zaman bizim kendi içimizde sistem yenilesinler.sampiyonluk artık sezon bası yüzde 33.3 olmasın.
 sinan enginde trabzon aldanmasın devre arası adam alsın diyor.devre arası alınan adamlar iyi çıkmayabiliyor.avcıda dedi 5 yerli ile basladık 5ide alttan gelme dedi.sahip çıkalım dedi.ömüre destek istedi.en buyuk transfer ömürün yeniden kazanılması olur.11de baslıcak norvecli olur yusuf sarı oda buyuk yetenek.kimi yorumcu hakem diyor ne alaka hakemlik en ufak şüphe bile yok maçta.bjk yorgundu diyorlar elin gevuru 2 gunde bir maç oynuyor o zaman zaten avrupada iddan yok yedeklerle çıksaydın.gsdede eskiden fatih terimi severdim ama anladımki emeklilik zamanı gelmiş ne kadar cabuk giderse gs o kadar avantajlı geliyor bana.
« Son Düzenleme: 07 Kasım 2021, 00:21:47 Gönderen: emekli kel »

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #69 : 07 Kasım 2021, 18:25:58 »
 gs gene takıldı 1 puanı sonda aldı.fbde hocanın maç oncesi açıkmalamara bakıyorum suratı bile hiç samimi gelmiyor he he deyip geciyor sanki plan hazırlıyor para gelsinde nasıl gelirse gelsin diyor mahmut uslu ne dedi kendi istemedi menejeri getirdi ilk gun 3kağıt yaptı kaçmaya calıstı diyor belli yüzünden.fb yense ne olur yenmese ne olur bari şu genc çocuk altaydan kaleyi alsa altay geldiğinden beri nasıl ilk 11 oynadı halen anlamadım.

Cardozoo

• Hero Member
« Yanıtla #70 : 07 Kasım 2021, 18:36:28 »
o zaman bizim kendi içimizde sistem yenilesinler.sampiyonluk artık sezon bası yüzde 33.3 olmasın.
 sinan enginde trabzon aldanmasın devre arası adam alsın diyor.devre arası alınan adamlar iyi çıkmayabiliyor.avcıda dedi 5 yerli ile basladık 5ide alttan gelme dedi.sahip çıkalım dedi.ömüre destek istedi.en buyuk transfer ömürün yeniden kazanılması olur.11de baslıcak norvecli olur yusuf sarı oda buyuk yetenek.kimi yorumcu hakem diyor ne alaka hakemlik en ufak şüphe bile yok maçta.bjk yorgundu diyorlar elin gevuru 2 gunde bir maç oynuyor o zaman zaten avrupada iddan yok yedeklerle çıksaydın.gsdede eskiden fatih terimi severdim ama anladımki emeklilik zamanı gelmiş ne kadar cabuk giderse gs o kadar avantajlı geliyor bana.
BJK yorgun değildi ki. Adamları sakat gösterdiler. İyi dinlendiler İstanbul'da. Yalnız Hamsik çok iyi topçu. TS devre arası iyi bir sol kanat ve sol bek alırsa işi koparabilir.
Hafta 3 kere 1.25 mg finasterid,günlük şakaklara minox
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #71 : 07 Kasım 2021, 18:50:50 »
 ben o yorgunluk muhabbetini anlamıomelib gevuru 2 gunde bir maç oynuyor domuz gibide oynuyor.buyuk takımsan kadron geniş olcak yedeklerinde iyi olcak.vede milyon dolarlar alıyor bu topçular beslenme uzmanları falan beslenirler kuvvet kazanırlar gezmesinler gece sabahlara kadar 2 gunde bir hep oynasalar çıkıp oynucak topçu dediğin.

subutai

• Sr. Member
« Yanıtla #72 : 07 Kasım 2021, 19:03:01 »
elin gavuru futbolu 18-25 yaşındaki topçulara oynatıyor. hem de öyle bi idman yaptırıyorlar ki burda o idmanı yaptıran hocayı veteran oyuncular yer, kovdurur. türkiye katar gibi ülkwlere futbolcular emekliliğin tadını çıkarmaya ve yatmaya geliyorlar. o adamı yatırmayıp sıkı idman yaptırırsan adam ya kendi kaçar ya da hocayı kovdurur.

o yüzden türkiyedeki şeyin adına futbol ya da spor diyemeyiz. adamlar haftada 3 maç oynuyor. bunlar 2 tane yapınca yoruluyoruz diyorlar. yatamıyoruz, canımız yatmak istiyor diyemedikleri için mecbur bu bahaneyi buluyorlar
  • Ekim Merkezi ismi zen
  • Greft Miktarı 2500
  • Yaşınız 29

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #73 : 07 Kasım 2021, 19:58:17 »
 doğru topçular kovdurur.41 yasındayım toplasan ya 2 ya 3 tür fb maçını izlemediğim gene izlemedim ilk yarı 2.yarıda izlemem herhalde hemde yayıncı kuruluşum var fb cevirse ne olur bu maçı haftaya gidip gsyi yense ne olcak yenilse ne olcak.hoca tazminat derdinde

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #74 : 07 Kasım 2021, 21:05:08 »
 aliye sığıncak bahaneler çıktı 4 top direk taraftar kayseriyi alkışladı falan .
« Son Düzenleme: 07 Kasım 2021, 21:15:31 Gönderen: emekli kel »

Facebook Twitter Instagram