Anket

Başakşehir
0 (0%)
Beşiktaş
22 (28.6%)
Fenerbahçe
10 (13%)
Galatasaray
15 (19.5%)
Trabzonspor
30 (39%)

Toplam Oy Verenler: 77

Gönderen Konu: Yeni sezon kim şampiyon olur?  (Okunma sayısı 7086 defa)

subutai

• Sr. Member
Ynt: Yeni sezon kim şampiyon olur?
« Yanıtla #45 : 25 Ekim 2021, 22:11:50 »
gs mahalle takımı gibi. her mevkide aşırı kalitesizlik var. muslera bile artık yaşlı ve baya baya yetersiz geliyor. buna rağmen kalitesiz ayaklar sonucu kaçırılan penaltı ile çok övülen bjk deplasmanında 1 paunı kaçırdı.

bjk cephesine gelince tıpkı fener gibi büyük bir balon var ortada. dediğim gibi sadece baskılı oyun var ortada. oyun kalitesi yerlerde. kendi sahanda rakibinin 4 isabetli şutu var bi penaltı kaçırmış. senin 3 isabetli şutun var 2si gol ki ikisi de şans golü. gerçi gsnin golü de büyük şans.

türkiyede derbi olduğu iddia edilen maçın kalitesi çok berbattı. bjk takımı çok fazla yaşlı. gsnin yapması gereken şey taylan ve diagne gibi hızlı oyunu aksatan yavaş ve beceriksiz oyuncularla başlamamaktı. bjk deplasmanında yapacağın tek şey var. sadece tek bir şey. ilk 15dk daki gaz baskısını kırmak için 15 dk adam gibi savunma. omdan sonra zaten bjk çözülüyor. başakşehir, adana demir, sporting öncesinde genk falan. vodafone parkta 3-4 gollü galibiyet çok kolay bir şey ki anadolu takımları bile bazen yapabiliyor. tek şey biraz futbol bilmek. ama gsnin başındaki zatın futbol bildiğini düşünmüyorum.

gs bu kadro ile gol atamaz, dolayısıyla avrupada gruptan çıkar çıkmaz elenir.

bjk da grup sonuncusu olarak 0 puanla grubu bititir. bu sene çok kolay kura çektiklerine şükretmeliler. bayern falan gelseydi çift haneli skorları görürdük. ama bu kolay gruba rağmen averaj takımı olup şamaroğlanı olmaya devam ederler. içerdeki ajax maçı 6-1 falan ajaxın galibiyetiyle biter. biraz futboldan anlayan adam bunları görür.

sonuç olarak da iki takımı da beğenmedim. gs çok rezil ama bi o kadar kalitesiz. bjk da çok dandik ama birileri tarafından çok güçlü olduklarına inandırılmışlar ve güçlü olduklarını sanıyorlar. avrupadaki madaralık gerçeği görmelerine yetmemiş  gibi.

fener de rezil, görebildiğim kadarıyla fiyat/performans açısından en başarılı takım trabzon. bjk bu yaşlı kadrosuyla sezon sonunu çıkaramayacağına göre ts dinamik kalırsa ligi 15 puan fark atarak falan kazanır

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #46 : 25 Ekim 2021, 22:17:44 »
 ts 11e 11 oynasa fb bu zayıf halinle yenerdi.goztepe maçında kaleyi bulan tek şutu gol oldu .konyada fark atabilirdi uğurcanın kariyerinde en fazla pozizyon kurtrdığı maçmış.gs maçındada fb maçındada iyi değildi.çinli defans verdi maçı.sivas maçında hakem girdi devreye.ama genede fbden gsden iyi.çünki onlar daha kotu.bu bjk yıldızları form tutunca durdurulmaz.avrupa değil konu burası.o kadarda sakatlık atlattı.rahat oynadı haketti aldı maçı.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

subutai

• Sr. Member
« Yanıtla #47 : 25 Ekim 2021, 22:22:17 »
dostum türkiyede iyi takım yok diyorum. bunda anlamayacak bir şey yok. bjknın ihtiyarlar form tutamaz. kiralık oyuncularla takım olunmaz. yaşlı topcular da forma giremez kolay kolay girse de sezon sonuna doğru çökerler. başakşehir boştan yere mi şampiyonluk kaybedip durdu. futbol genç oyuncularla oynanır ihtiyarla değil. bu iş fizik ve tempo işi. geri kalanı da taktik. türkiyede strateji ve taktik olmadığına göre, fizik ve dinamiklik olmayınca geriye bir şey kalmıyor.

ankete ben de beşiktaş şampiyon olur şeklinde oy verdim. ama o zaman sezon başlangıcıydı ve biz en son beşiktaşı geçen sene izlemiştik. geçen seneki bjk ve şimdiki arasında 2014 gssi ile şimdiki gs arasındaki kadar fark var. bjk da kaliteli oynamıyor hem de kendi evinde.

bir de trabzonu izleyelim en azından kendi evinde futbol oynuyor adamlar. gs 2 0 öne geçti koruyamadı feneri 3 1 ile geçtiler. eminim bjkdan da puan alırlar. tsnin sıkıntısı istikrarsız olmaları. adamlarda büyük takım hüviyeti yok.

türkiyede futbol olsa ulusal takımından belli olurdu. gidip hollandadan 6 tane yemezsin. kuzey kore de dünya kupasına 2 kere katıldı türkiye de. kulüp takımları da bunun bir yansıması
  • Ekim Tarihi: 19.06.2021
  • Ekim Merkezi ismi zen
  • Greft Miktarı 2500
  • Yaşınız 29
  • Medikal Tedavi antibiyotik, ağrı kesici, merhem

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #48 : 25 Ekim 2021, 22:29:43 »
 ülkemizde zaten futbol yok .kadro yok.tsnin her maçını izledim aşağı yukarı. fb orda kendini yendi çinli kendini attırmasa fb ordan rahat maç alıp gelirdi.bu demek değilki fb iyi takım .gsdede bişi yok.bence bjk şampiyon olur 2.ts . hatay alanya falanda potaya girerse iyi olur.devre arası gencleştirir takımı bjk her ne kadar devre arası topçusu kumar olsada.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

subutai

• Sr. Member
« Yanıtla #49 : 25 Ekim 2021, 22:36:49 »
ülkemizde zaten futbol yok .kadro yok.tsnin her maçını izledim aşağı yukarı. fb orda kendini yendi çinli kendini attırmasa fb ordan rahat maç alıp gelirdi.bu demek değilki fb iyi takım .gsdede bişi yok.bence bjk şampiyon olur 2.ts . hatay alanya falanda potaya girerse iyi olur.devre arası gencleştirir takımı bjk her ne kadar devre arası topçusu kumar olsada.

işte objrktif olamıyorsun. ts fenere 3 tane atınca fener yenildi diyorsun. ama gs penaltıyı kaçırmasa 2 2 bitecek maç için fazla gaza gelip bjkyı şampiyon ilan ediyorsun. aynı mantıkla baktığımızda bjk, gsyi yenmiş değil gs kendi kendini yenmiş oluyor inönüde.

ligin çeyreği bitti ve şuan ts en iyisi gözüküyor diyorum. eğer bu istikrarı korursa aynı süre sonunda yine lider götürüyor olacak ve bu süre sonunda da ligin yarısı bitmiş olacak. zaten sonrasında erken form tutan yaşlı bjknın formu düşüşe geçecek. bjklılardaki açlığı anlıyorum, bu yüzden çabuk gaza geliyorsunuz. ama sezon uzun daha. bekleyip görelim
  • Ekim Tarihi: 19.06.2021
  • Ekim Merkezi ismi zen
  • Greft Miktarı 2500
  • Yaşınız 29
  • Medikal Tedavi antibiyotik, ağrı kesici, merhem

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #50 : 25 Ekim 2021, 22:47:51 »
 zaten 11 e 11 olsa fb alır gelirdi maçı.ben koyu fbliyim.orda fb iyi oynuyordu.kırmızı bozdu işi.gs atsa bile bjk gene atabilirdi.gsde bişi yoktu ama trabzon deplasmanında 11e  11 oynayan fb iyidi.gs 1 puana gelmiş takım gibi.gecen sezonda bu sezonda favorim bjk.çakarda bjknin penaltısı verilmedi diyor bende izlerken ofsayt değil penaltı gormuştum ama maçtan sonra izleyince traştan bırakmış kendini.
« Son Düzenleme: 25 Ekim 2021, 23:56:16 Gönderen: emekli kel »

Cardozoo

• Hero Member
« Yanıtla #51 : 26 Ekim 2021, 15:46:46 »
ts 11e 11 oynasa fb bu zayıf halinle yenerdi.goztepe maçında kaleyi bulan tek şutu gol oldu .konyada fark atabilirdi uğurcanın kariyerinde en fazla pozizyon kurtrdığı maçmış.gs maçındada fb maçındada iyi değildi.çinli defans verdi maçı.sivas maçında hakem girdi devreye.ama genede fbden gsden iyi.çünki onlar daha kotu.bu bjk yıldızları form tutunca durdurulmaz.avrupa değil konu burası.o kadarda sakatlık atlattı.rahat oynadı haketti aldı maçı.
TS, Konya ve Alanya maçında 10 kişi kalmasına rağmen ayakta kalmayı başardı.Tabi Uğurcan'nın etkisi var burda. Hem FB hem de Göztepe maçlarına eksiklerle başladı. Hamsik TS'nin en önemli oyuncusu. Bakasetas kadar değerli. FB maçında hem Hamsik yoktu hemde maçın erken dakikalarında Peres ve Nwakaeme de sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. Bakasetas da Göztepe maçından önce sakatlandı. Cornelius desen Danimarka'dan yeni dönmüştü maça zar zor yetişti. Göztepe maçına elde ne varsa çıktılar. Şans da yaver gidince kazandı TS. BJK maçına Nwakaeme ve Peres yetişebilir ama formsuz olacakları aşikar. Diğer oyuncularda onlara katılırsa TS'nin işi zor. BJK galibiyetine %50, beraberliğe %25, TS'nin kazanma olasılığına %25 veriyorum. Sakatlıklar bu durumu belirleyecek. Ancak devre arası yapılacak iyi bir sol bek, kanat forvet ve orta saha transferi ile TS'nin şampiyon olma ihtimali kat ve kat artar.
Hafta 3 kere 1.25 mg finasterid,günlük şakaklara minox
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #52 : 26 Ekim 2021, 17:43:37 »
 önce şunu soyleyeyim yıllar yılı derim trabzon tekrar sampiyon olcaksa bu ağaoğlu baskanlığında olcak ağaoğlu 10 sene once gelip aralıksız baskanlık yapsaydı şimdi 2 3 şampiyonluğu vardı 10 senede trabzonun.duzgun bir adamda.buyuk takımda yedeklerde buyuk olur.fb maçına avcı acayip yanlış bir kadro ile çıktı.fb erken golude buldu maçta elde guzel gidiyor o salak çinli zaten bir maç daha yapmıştı son adamda ayağına cembe takmıştı atılmadı sonra bir maçtada elle dokundu verilmedi penaltı bu bunlara guvendi orda gevsek davrandı yedi adamı direk kırmızı bence bunyamin gezer oyle diyor ermanda yiyorsa direk kırmızıyı vesene diyor.mahvetti maçı pehlivan gibi adam topçuya benzemiyor.avcı maçı o kadro ile çıkarak ellerinle vermişti erken gol atmışsın ne atılıon oyundan.o norvecli gevurlarda yorgunluk yok zaten genc adam ayı gibi .ben olsam onu daha erken alır yada onla baslardım.trabzonsporlu bir arkadasıma mesaj cektim hep avcı alıcak norvecliyi maçıda alıcak diye .ya bu burdan gozukuo periea nasıl anlamıyor.ayı gibi adam bunu helikopterle sahaya indir orda baslasın gene oynar.sorlohtta yanıldım 2 maçını gordunuz kral ilanm ettiniz dedim bence yaramaz dedim ama adam tük futbol tarihinin en iyi santraforlarından biri çıktı.bu norveclinin videoyu izledim bu sorlohttan iyi.trabzonun sampiyon olabilmesi için defansın skora katkısı lazım.kaleci ile santrafor bence türkiyenin en iyileri ama onlara yardım edicek naka var benim ileride avrupada kesin oynar dediğim çok beğendiğim aptüş ve yusuf sarı var .yusuf pek sıırtmıyor ama ilerde kendini geliştiirisi.bakaetas var.ama defanstan lugano gibi skora katkı yapıcak adamları lazım.defansta iyi olsa kompat oynucak.basketbol gibi toplu hucum toplu defans.goztepe maçından once takılır diyordum ama sahaya dizilişi oynayan santancla aldı o maçı.çok kotu oynadı ama güzel dizildi maç yarım saatte aura olarak kendini belli etti.trabzon alır deniliyordu.hoca kaleci nasılsa yemez bir tanede atarım dedi oylede oldu.bjknin ardından 2.olur diom trabzon.şampiyon olcam diyorsa savunmada bol hucum bol atcak.sezon basıda dedi trabzonun sampiyonluk şifresi avcı ist takımlarına en azından yenilmicek yeri gelcek 1 puan için oynucak.

Cardozoo

• Hero Member
« Yanıtla #53 : 26 Ekim 2021, 23:34:26 »
TS’nin hala beklerde sorunu var. Kanatların ise defansı zayıf. Ömür’ün yeri de sağ kanat değil 10 numara göztepe maçında eski ömürü gördüm nerdeyse ama Bakasetas varken çok zor.FB maçında Cornelius’u erken almamasının sebebi Danimarkadan gelmiş olmasıydı. Yeni doğan çocuğu nedeniyle göztepe maçı öncesi de gitmişti. Sörloth ile kıyaslamak yanlış olur. Sörloth topu orta sahadan alıp depar atarak gole koşuyordu. Cornelius ise ceza sahası. Ortalarla etki olacak bir oyuncu. TS nin şuan tek ihtiyacı iyi bir sol bek ve kanat forvet. Devre arasına kadar idare edebilirse şampiyonluk ihtimali Beşiktaş kadar var.
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #54 : 26 Ekim 2021, 23:51:58 »
 danimarkadan gelsin ne olcak gevurlar 2 gunde bir maç ediyor catır catır oynuyorlar yol yorgunluğu koymaz ona.baba olmuş o gün ama ben olsam oynatırdım.o adam çok iyi.bjk ile arasında kalibre farkı var kolay değil yarın öbür gün form tutmuş bjk ile boğuşmak.fb gs bişi yapamaz.yapsada kuru gürültü işler yapar.periara zaten kalıcı değil demişti aziz gelmeden once.hocaya yukleniyorlar belki ersun falan yeni bir hoca ile dedim fbnin sansı olurmu kadro dandik.altaylarla rossilerle olcak iş değil orası.lig sonu farklı hesaplar olur.reyting rant giriyor işin içine.bakasetas form tutmuş hali hepmi boyle gidicek belki gider belki gitmez ama formunu yakalamış ömür vermez formayı.şu an 4 yıldız var herkesin gozunde fbde kaleci santrafor bakezatas naka.yusufla ömür 6 yapar bu sayıyı devre arasıda 1 2 yakalayabilirse boyle o zaman bir ihtimal.ama bjk yarınları domine eder.sergen bunu bildiği için gevsek davranıyor.avcıda kurnaz adam tek fark tek fark gidicektir.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #55 : 30 Ekim 2021, 21:04:49 »
 dur bakalım ali ne dicek.baskanlığa geldiğinden beri mhk tff kondisyonerler medya bazı ruhsuz topçular var çizgisi çizenler her seferinde hayali bir düşman türetiyor.manipile manipile senelerdir boyle.60 tane adam almışsın hangisi iyi hangi suçladıkların aldı bunları yoksa senmi aldın.sen bellisin hoca belli kadro belli bu sene puan en fazla olur elli.

Cardozoo

• Hero Member
« Yanıtla #56 : 31 Ekim 2021, 00:53:16 »
Yalnız fenerin fikstür de bayağı zor şimdi. Art arda bir kaç mağlubiyet daha alabilir. Tabi bu mağlubiyetleri istifalar takip eder mi bilinmez. Ama bu sefer cezanın TD’ye kesileceğini sanmam. BJK-TS maçında bjk hem yorgun olacak hemde çok fazla risk alacak. Gol atamadığı her dakika üzerlerindeki baskı artacak. Eğer Avcı bu durumu iyi değerlendirirse maçı alabilir. Gerçi beraberlik bile yeter şu anda ona.
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #57 : 31 Ekim 2021, 16:56:54 »
 futbolda erken form tutmak iyi değildir avcı erken form tutturdu yanlış yaptı.ilerde cefasını cekebilir.fb ye kolay fikstür olsa ne olcak yendiği maçları bile orta sıra takımı gibi oynayıp yendi hoca belli baskan belli takım belliyaapcak bişi yok.ersun yada daumlada denenebilir.ama bu saatten sonra zayıf kadroyla ne olcak

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #58 : 31 Ekim 2021, 21:03:09 »
 ne tatsız tutsuz bir lig bakıom kimse top oynamıyor maçlar çok dandik tamam ilk haftalar form tutulmaz ama kadrolar dandik şu bu dandik.

mr_faruk

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #59 : 06 Kasım 2021, 13:52:33 »
Beşiktaş lige çok iyi ve iddialı başlamışken darmadağın oldu adam gibi oynayan oyuncusu kalmadı gibi bir şey Bugünde evinde ts ye yenilirse yandı gülüm keten helva sezon sonuna kadar toparlayamaz  ;D

Facebook Twitter Instagram