Anket

Başakşehir
0 (0%)
Beşiktaş
22 (28.6%)
Fenerbahçe
10 (13%)
Galatasaray
15 (19.5%)
Trabzonspor
30 (39%)

Toplam Oy Verenler: 77

Gönderen Konu: Yeni sezon kim şampiyon olur?  (Okunma sayısı 7076 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Yeni sezon kim şampiyon olur?
« Yanıtla #90 : 28 Kasım 2021, 17:21:05 »
 bu kadroyu ben sampiyon yaparım sergende super hoca ama o kadar topçunu sakatlanması şu bu sergeni istemeyen provokotorler var bence içerde bir karısıklık var bence
 hep soluyoruz ömür trabzonun gercek yıldızı uğurcandan sonra diye yusuf sarıda patlama yapıcaktır o kapasite var
 sergen ile devam ediyorlar bence doğru karar.Mustafa Cengiz ölmüş ALLAH rahmet eylesin iyi adamdı

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #91 : 29 Kasım 2021, 21:54:56 »
 zaten 1 puan kaza bela gelirse diye beklentim vardı kaleci ile 1 puanı aldık.fbnin 3 topçusu goztepeyi satın alır ama göztepeye sahada ezen göztepeydi hani nerde senin yıldızların demekki para boşa harcanmış.burda yonetimin zaafı var fb zaten lig basından beri oynamıo oynayamıo hoca baskan kadro bu kadar.yazmıştım supriz haftası diye trabzon haric ilk 8 9 sıranın hepsi takıldı acayip puan yaptı trabzon.
 hoca bide oyundan memnun kovun verin tazminatı diyor bu kadar hoca topçu gideceğine koç gidecekti o zaman bu adamda gelmezdi.koç kendi gitmesin diye hep birilerini attı ortaya.artık gitsin yani para babasıysa parayla ilgilensin aziz gibi fbnin babası olamaz.
« Son Düzenleme: 29 Kasım 2021, 22:40:08 Gönderen: emekli kel »
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

tudors

• Full Member
« Yanıtla #92 : 29 Kasım 2021, 23:55:32 »
Vay be 3 büyüklerin hali cidden perişan ,lig başladığında iyidiler tam tersi anadolu takımları kötüydü şimdi gene geçen seneki gibi oldu,bu sefer beşiktaşta dahil oldu bunlara.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #93 : 30 Kasım 2021, 10:17:11 »
 bjknin dirilme sansı varda fbnin zor ben son 3 5  haftadır fbnin kumeye oynadığı seneyi hatırlıyorum .millet alın trabzona verin diye yayıncı kuruluşa decoderi veriyormuş en dusuk reyting şimdi imiş.reyting gereği son seneler olduğu gibi ligi eşitlerler.kadronu kurcan topunu oynucan hakem diye ağlanmıcan
« Son Düzenleme: 30 Kasım 2021, 17:41:31 Gönderen: emekli kel »
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #94 : 04 Aralık 2021, 21:02:10 »
 ne 3 buyuklermi? trabzonda iyi top oynamıyor ama yakaladığını atıyor kalecisi gol yemiyor.buda sonuca yansıyor
« Son Düzenleme: 04 Aralık 2021, 21:08:38 Gönderen: emekli kel »

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #95 : 11 Aralık 2021, 21:00:54 »
 aslında bu mağlubiyet trabzona zarar yazmadı berabere kalsa zarar yazıcaktı hem takılcaktı hem ne zaman yenilicem korkusundan kurtulamıyacaktı gerci kendi kalesine attı kendini yendi.erken alınan mağlubiyet bence trabzonu kendine getirir.hafta içi ikide bir bu maçta trabzonun yeniliceğini rüyamda gormuştum genelde ruyalarımın tersi çıkar skor farklıydı ruyamda ama bu sefer duzu çıktı ruyamın.ömürle naka bu takım için çok sey demekmiş.

Cardozoo

• Hero Member
« Yanıtla #96 : 11 Aralık 2021, 22:16:03 »
Haftaya zorlu rakip Hatay ile oynayacak TS. Önemli bir kırılma maçı olacak. Tabi bu maçın önemi FB’nin pazartesi alacağı galibiyete göre artar. Lige biraz heyecan geldi sonunda.
Hafta 3 kere 1.25 mg finasterid,günlük şakaklara minox
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #97 : 11 Aralık 2021, 22:25:38 »
 zaten reyting için dengelerler.fbyi burdan alıp öne gecirsen gene geri duser.hatay basak altay maçları var trabzonun.altay maçı gozume içlerinde en çok batan.
bjkde sergeni harcadı içerden sergenin kuyu kazıcılarına yol vericeklerine sergeni harcadılar.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #98 : 12 Aralık 2021, 23:39:07 »
 sergen varken oyuna katkı vermeyen batsu dokturdu bugun sergen zamanında sahada gezinen piyanic koşu rekoru kırmış.sergenin ayağını bunlar kaydırdı gelirse fbye hemen alırım.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #99 : 13 Aralık 2021, 20:38:18 »
 dün gece bjkye gelicek yeni hocaya kel dedi  bizden dedi sinan engin gelince ektirirriz dedi ahmet çakarda kelden hoca olmaz dedi sonra sinan engin hemen serken aydın  yazdı merak etmeyin bize bırakın hocayı dedi dedi
 bugun sokaktaki çocuuk bile sivası antebi favori goruyordu.yenmeleri normal iş buysa bu fb gs sampiyonluğa oynayamaz mağlup olcağımızı bildiğimiz maçı izledik.baskanlar belli hocalar belli kadrolar belli.terim gsdeki miladını doldurmuştur ne kadar erken bırakırsa gsye o kadar kar.genc baskanlarla olmuyor bu iş burak elmas ali koç basarısızlıkların tek sorumlularıdır .koç zaten fb tarihinin en dandik baskanı.halen gitmiyor.git artık.hoca zaten sahtekar.kovulursa 3 senelik parayı alıcak yattığı yerden baska takım çalıştırmazsa oda provokeye uğraşıyor.herkes bjkye calıstı.doğru bir hoca seçimi ile bjk burdan sampiyonlukta avantajlı hale gelir.
« Son Düzenleme: 13 Aralık 2021, 22:34:21 Gönderen: emekli kel »

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #100 : 17 Aralık 2021, 21:44:43 »
 fb bjk   gs basak  trabzon hatay puanlama için onemli maçlar .naka yok tsde ama ben buna katılmıyorum sampiyon olcam diyorsan yedeğinde iyi olcak.
 trabzon bugun hata yapmadı zor maçı kolay kazandı bu sefer hem iyi oynadı hem kazandı.herkes naka ve bakezetası beğeniyor ama ben ömür ve norveçli golcuyu daha on planda tutuom.sezon bası sorlothtan iyi çıkıcak yazmıştım bir attı bir attırdı bugun.
 basak biraz daha dayansa 3 puanı alcaktı golden bir kaç dk once kontra yakalamıştı soldan ortaya pas verdi soldan hızını kesmeden şut atsa 2 gelebilirdi.gsde burak elmas fbde ali koç genc baskanlar camialarına zarar veriyorlar.yapamıyorlar yapamıcaklarda.kongreler kurtarır iki takımıda
« Son Düzenleme: 19 Aralık 2021, 00:24:05 Gönderen: emekli kel »

Cardozoo

• Hero Member
« Yanıtla #101 : 21 Aralık 2021, 23:11:17 »
Cornelius yaptı yapacağını. Bakasetas’ın pası çok güzeldi. Dorukhan oyuna dinamiklik kattı. Tabi bir de Uğurcan faktörü var.
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #102 : 21 Aralık 2021, 23:14:04 »
 kotu futbola rağmen uğurcan aldı maçı .avcının yanlışları var ama kazandığı için goze batmıyor.uğurcan bu performansı ile madridde oynar.norveçlinin 15 20 saniye videosunu izlemiştim lig baslamadandı sanırım hemen sorlohtu gecer demiştim kumas çok kaliteli.ama liderken rakipler çok bileniyor hatay yonetimi hocasının maç sonu açıklamaları altayın saldırması rakiplerin nasıl lidere bilendiğini gosteriyor yarın obur gun gene direncekler.bişi dikkatimi cekti bence en onemli nokta bu hep temkinli konusuldu maçlar kazanıldı sadece antalya maçından once sampiyonluk havasına girildi dikkat ettim ilk defa bu kadar havalanıldı dedim hemen mağlubiyet geldi .ilk unsur daha ligin yarısı bitmeden havaya girmemek aşağıdan kimse kovalayamaz demiyecen bakarsın form yakalarlar falan basaksehir gibi matematik kesin olana kadar temkinli olucan.
 terim türk futbol tarihinin altın ismidir ama artık gsye zarar verio miladını doldurdu bırakması gerek.koç ve elmas camialarına zarar veriyorlar genclik hataları ile samimilerse bırakırlar.
« Son Düzenleme: 21 Aralık 2021, 23:55:57 Gönderen: emekli kel »

Cardozoo

• Hero Member
« Yanıtla #103 : 22 Aralık 2021, 00:12:31 »
Terim'in kalmasının tek nedeni Avrupa Ligi. Başka açıklaması yok.
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #104 : 22 Aralık 2021, 11:32:26 »
 tabiki oylede bence onada gerek yok yeni hoca yeni sezon hazırlığı yapmalı fb ve gs
 sadece pereiranın tazminatları için fbnin kasadan 11 milyon euro çıkmış.5 karıs bostan yan gel yat osman zaten dolandırmaya geldi gecmiştede aynı seyi yaptı ali zarar veriyor istifa etmeli
« Son Düzenleme: 22 Aralık 2021, 12:07:04 Gönderen: emekli kel »

Facebook Twitter Instagram