ts iyi top oynamıyoruki kaleci ile işi goturuyor.bugun kaybedebilirdide diğer kazandığı maçlardada kaybedebilirdi.ben gecen sezon basıda bjk dedim bu sezon basıda halende.takımın calıstırılmadığını maçı izlerken gormuştum maçtan sonrada dedikodular sergen yardımcısına bırakıyor yatıyor cinsinden.bjk kendini toplar sampiyon olur diye dusuunuom.hatayda takip ediyor tsyi.
gs 3-4 kere ligi aldı muslera sayesinde top oynamadan. ts saçmalamazsa ligi alır. hem de rahatlıkla. ama ibb gibi şampiyonluğa oynamamış ya da şampiyon olmamış bi takım veya uzun yıllardır şampiyonluğa hasret bir camia, tabiki bjk gs ya da fb ile yarış halindeyse ne yapıp edip son haftalarda şampiyonluğu büyük camialara kaptırıyorlar. en son ibb-gs olayını gördük bu konuda.
ama futbol oynamıyor gibi bir argüman gerçek dışı. çünkü türkiyede futbol oynayan ekip yok. hepsi birbirinden facia. bjk şampiyon olur diyorsun sen de mesela. eğer konumuz futbol oynamaksa ben de o zaman bjk hangi futbol ile şampiyon olacak diye sorarım. yok eğer en çok puan toplayana bakacaksak ki öyle yapmalıyız. bence ts, bjkya göre 1 belki 2 adım daha avantajlı. öyle çok da avantajlı demiyorum. güncel durumdan bahsediyorum. üstelik şart da koyuyorum, "ts böyle devam ederse" şeklinde objektif bir yorumda bulunuyorum.
futbol oynamaya bakarsak elmanderli gs dışında bir de bjknın şlden lider çıktığı sezon dışında iyi futbol oynayıp ligi alan takım yok son yıllarda. fenerin de en son alexli zamanı var işte. onun dışında türkiyede şampiyon sadece 34 ya da artık daha fazla haftayı 1. sırada tamamladı diye şampiyon ünvanı alıyor. tüm sezon sonunda birileri 1. olmak zorunda olduğu için 1. oluyorlar. çatır çatır top oynayıp ligi alan takım görmedik son yıllarda.