Anket

Başakşehir
0 (0%)
Beşiktaş
22 (28.6%)
Fenerbahçe
10 (13%)
Galatasaray
15 (19.5%)
Trabzonspor
30 (39%)

Toplam Oy Verenler: 77

Gönderen Konu: Yeni sezon kim şampiyon olur?  (Okunma sayısı 7141 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Yeni sezon kim şampiyon olur?
« Yanıtla #15 : 20 Ağustos 2021, 16:09:29 »
 abi terimin sktsi gecmiş kadro iyi değil bjk ile mucadele edemez.fb gs olumlu takviyeler yapmazsa kalan zamanda trabzonun gerisinde bitirir.bjk vermez bu seneyi

barbaross

• Sr. Member
« Yanıtla #16 : 22 Ağustos 2021, 02:47:24 »
Anket ezici çoğunluk beşiktaş çıkmış ama bu akşamki maçtan sonra bence işi zor beşiktaşın.
Çok kötü oynuyor takım gaziantep biraz daha iyi olsaydı rahat yenerdi.
Yeni gelenler takıma çok iyi adapte olabilirlerse belki toparlar takım ama şu futbol devam ederse şampiyonluk çok zor.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 22 Ağustos 2021, 10:15:47 »
 futbolda bir kural vardır hızlı baslayamazsın erken form tutarsan dusus cabuk gelir ilk haftaları kotu oynayıp kazanmak zorundasın.halemde doğradı bjkyi.sergende ilk haftalar tempo yapmayacağını solemişti.ilk 5 6 hafta bu top oynanır zaten.antep bjkye ters gelen takım ben takılmasını bekliyordum antep tam kadro olsa yenerdi bjkyi ama bjk sampiyon olur
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Adar Kukilo

• Full Member
« Yanıtla #18 : 22 Ağustos 2021, 14:44:36 »
 Bi Galatasaraylı olarak bu sene Trabzonspor oynadığı oynu bozmazsa rahat şampiyon olur diyorum

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 22 Ağustos 2021, 16:15:32 »
 futbolda erken form tutmak yanlış avcı hızlı basladı puan yapayım goz dağı vereyim bsaksehirdeki gibi 1 0 1 0 kısır futbolla giderim diye dusunuyor.şu anki kadrolara bakarsak bjk ile trabzon cekişcek gibi duruyor sanırım transfer 5 eylulde bitiyor fb gs can alıcı transfer hamleleri yapamazsa bu yarısta var olmazlar.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 22 Ağustos 2021, 21:26:53 »
 antebin celme takacağı belliydi .antalyada ya kazanır ya berabere diyordum ama kadroda mesut yok bu fbnin kazanma sansını artırır.mesut baltalar bu takımı.gencler daha iyi ondan.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 22 Ağustos 2021, 23:39:30 »
 .

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 27 Ağustos 2021, 23:30:10 »

antalya maçındada dortmund maçındada sonlarda 2 gol oldu  aynı gece maçlar 3 2 bitti tartışılcak hakem kararlarıda var kuruyorlarmı maçları

subutai

• Sr. Member
« Yanıtla #23 : 28 Ağustos 2021, 16:10:33 »
arsenal city maçını izliyorum. bunlar başka seviye. türkiyede futbol falan yok. bjk çok şanslı bi kura çekti. şu cityi çekse çift haneli skoru görürdü city
derken 5-0 oldu. city ile bizimkiler maç yapsa 14-0 falan biter

maç 5-0 maçın en iyi oyuncusu arsenal kalecisi, böyle bi maç. 2. yarı topa sahip olma oranı %92-8. 5 gol attı city ama 15 tane de kaçırdı heralde

25 şut vs 1 şut
« Son Düzenleme: 28 Ağustos 2021, 16:24:46 Gönderen: subutai »
  • Ekim Tarihi: 19.06.2021
  • Ekim Merkezi ismi zen
  • Greft Miktarı 2500
  • Yaşınız 29
  • Medikal Tedavi antibiyotik, ağrı kesici, merhem

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 28 Ağustos 2021, 17:09:38 »
 maça ozel vakit ayırdım kendime 2de bıraktım izlemeyi arsenal buu sene kumeye oynar liverpol chelsa maçı var 19.30 da o guzel olur

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 29 Ağustos 2021, 20:36:26 »
 kasımpaşanın 3 buyuklerle olan maçları tad veriyor.kemal özdeş varken dahada zevkli olurdu onun fbde hoca olmasını isterdim

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 07 Eylül 2021, 23:36:48 »
 maç baslamadan tarihi fark yiyeceğimiz net şekilde belliyse federasyon baskanından teknik direktore malzemeciye kadar koklu değişim lazım.bu jenerasyon berbattı.bence silip yeni donem baslatmalıyız.

heprotar

• Sr. Member
« Yanıtla #27 : 08 Eylül 2021, 00:50:13 »
maç baslamadan tarihi fark yiyeceğimiz net şekilde belliyse federasyon baskanından teknik direktore malzemeciye kadar koklu değişim lazım.bu jenerasyon berbattı.bence silip yeni donem baslatmalıyız.

Seyretmeye bile gerek yoktu bu maçı sağolsun arkadaşım biri yüzünden maçı seyretmek zorunda kaldım.
Cidden çok acaip bir milletiz bu maçın az 5-0 biteceği maçtan önce kabak gibi ortadaydı ama millet halen bu milli takımı takip ediyor ya pes vallahi. Sırf şenol güneş gibi kafayı yemiş bir adam varken bırak bu kadroyu eline alman milli takım kadrosunu ver bu oyun anlayışıyla gene 5 farklı mağlubiyet olur.
Adam pressiz futbol oynatıyor bu çağda inanılır gibi değil .pres günümüz futbolunun en büyük silahı bu silahı hiç kullanmayan takım 5de yer 6 da ve böyle bir takımı seyretmekte kimse kusura bakmasın ama ayrı bir aptallık.
Sanki basket takımı aq varsa yoksa alan savunması.

subutai

• Sr. Member
« Yanıtla #28 : 08 Eylül 2021, 01:26:13 »
beklediğim bir skordu. maç öncesi bir yere en az 5 yazmıştım. dediğim çıktı, zaten primci çocuklar kaç maçtır fark yemeyi kıl payı kaçırıyordu. italya sirkülase edip adeta ezip büzüp köşeye atmıştı primcileri. ama bu maçı argo kullanmadan tanımlamak mimkün değil. bu italya maçından daha fena idi

herifler harika oynadı. modern futbol böyle, hızlı ve dikine. türkiye geri kalmış bir ülke olarak futbolda da avrupanın çok gerisinde olduğunu gösterdi. adam gibi takımlarla karşılaşan her türk takımı, milli ya da kulüp farketmeden buna benzer kadere razı olacaktır.

türkiye gibi yavaş ve çağ dışı futbol oynayan takımlar için en tehlikeli rakiplerden birisi hızlı ve atak oynayan hollanda takımlarıdır, ingiliz, alman ve ispanyollar hatta portekiz ve italyanlar da sıkıntılıdır.

büyük lig olarak tek gücümüzün yetebileceği fransızlar var. onlar da kaliteli olsalar da yavaş ve temposuz oyunları nedeni ile ters gelmiyorlar. ama böyle fıldır fıldır oynayan her takım, türkleri perişan eder. psv-gs maçı bu maç için adeta bir ayna idi, tam analiz maçı idi  o maçı izleyen bugün trnin fark yiyeceğini çok iyi bilirdi. bu nedenle arkadaşla iddiaya girdim. o en fazla 3-1 yeniliriz dedi. ben de 5-0 dedim. hatta en az 5 tane dedim. en yakın bilen kazansın dedi.

bana kalırsa trde futbola yatırım ölü bir yatırım. eurovision gibi türkiye bu sektörden çekilmeli.
  • Ekim Tarihi: 19.06.2021
  • Ekim Merkezi ismi zen
  • Greft Miktarı 2500
  • Yaşınız 29
  • Medikal Tedavi antibiyotik, ağrı kesici, merhem

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 08 Eylül 2021, 07:47:07 »
 bende herkes gibi 5 kesin diyordum maçtan once zaten sokaktada fark geliyor diyordu millet.halkın gorduğunu sistem goremiyorsa rant vardır.eskiden şenol gunesi severdim artık sevmediğim yerleride var .açıklamada seytanlıktan bahsetmiş kendi seytan gibi duruyor kenarda.sergen yalçına teklif gotursunler bence milli takım için
 Hollanda'ya 6-1 mağlup olan A Milli Futbol Takımı'nda Teknik Direktör Şenol Güneş, kendisine gösterilen bazı tepkilere cevap verdi. Güneş "Düzen ve şeytanlık karışmış. Düzen artık şeytanlık olmuş. İyi sonuçlar alarak şeytani düzeni bozabilirdim ama bozamadım" dedi.
« Son Düzenleme: 08 Eylül 2021, 09:05:46 Gönderen: emekli kel »

Facebook Twitter Instagram