beklediğim bir skordu. maç öncesi bir yere en az 5 yazmıştım. dediğim çıktı, zaten primci çocuklar kaç maçtır fark yemeyi kıl payı kaçırıyordu. italya sirkülase edip adeta ezip büzüp köşeye atmıştı primcileri. ama bu maçı argo kullanmadan tanımlamak mimkün değil. bu italya maçından daha fena idi
herifler harika oynadı. modern futbol böyle, hızlı ve dikine. türkiye geri kalmış bir ülke olarak futbolda da avrupanın çok gerisinde olduğunu gösterdi. adam gibi takımlarla karşılaşan her türk takımı, milli ya da kulüp farketmeden buna benzer kadere razı olacaktır.
türkiye gibi yavaş ve çağ dışı futbol oynayan takımlar için en tehlikeli rakiplerden birisi hızlı ve atak oynayan hollanda takımlarıdır, ingiliz, alman ve ispanyollar hatta portekiz ve italyanlar da sıkıntılıdır.
büyük lig olarak tek gücümüzün yetebileceği fransızlar var. onlar da kaliteli olsalar da yavaş ve temposuz oyunları nedeni ile ters gelmiyorlar. ama böyle fıldır fıldır oynayan her takım, türkleri perişan eder. psv-gs maçı bu maç için adeta bir ayna idi, tam analiz maçı idi o maçı izleyen bugün trnin fark yiyeceğini çok iyi bilirdi. bu nedenle arkadaşla iddiaya girdim. o en fazla 3-1 yeniliriz dedi. ben de 5-0 dedim. hatta en az 5 tane dedim. en yakın bilen kazansın dedi.
bana kalırsa trde futbola yatırım ölü bir yatırım. eurovision gibi türkiye bu sektörden çekilmeli.