Anket

Başakşehir
0 (0%)
Beşiktaş
22 (28.6%)
Fenerbahçe
10 (13%)
Galatasaray
15 (19.5%)
Trabzonspor
30 (39%)

Toplam Oy Verenler: 77

Gönderen Konu: Yeni sezon kim şampiyon olur?  (Okunma sayısı 7069 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Yeni sezon kim şampiyon olur?
« Yanıtla #120 : 15 Ocak 2022, 19:19:55 »
 deplasmanları zor sivasta takıldı gs fb basak alanya hatay adanademir zor deplasmanları var.içerde küme takımlarıda çok zordur acayip kapanırlar gecen hafta hakem sonra verse penaltıyı trabzon ligin sonuuncusuna hiç beklenmedik takılma yasıcaktı.ilk yarıda iyi oynadan kazandı.son yıllar reyting hep işin içine girdi.he fb gs zaten bişi olamaz.aliyle burak gibi toy baskanlar varken onlar sampiyon olamaz.bjk sergeni yollucam diye takımın anasını ağlattılar.basak fena gelmiyor.tabi trabzon kaybeder otekiler ne kadar kazanır.trabzon iyi oynamıyor norveçli tuttuğunu atıyor kaleci gol yemiyor.onlar gununde değilse bugunki gibi oluyor.bu saatten sonra reeyting ayarına dengeler değişebilir.gs deplasmanı zor diolar içerde oynayacağı giresun maçı kolaymı ilk yarı giresun rizeyi çok zor yendi diğerlerininde oynayacakları maçlar çok zor basağın konyanın.kolay maç yok.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #121 : 16 Ocak 2022, 21:33:54 »
 ben ts baskanı olsam sampiyon olursam ali koça ve burak elmasa tşk ederim.tsnin en buyuk transferleri onlar.otomatiktan onlar ordayken takımları sampiyonluğun ruyasını goremez.bu koltuk sevdalı egolu genc baskanlar zaten takımlarına samimi olsalar baskan adayı olmazlardı.tsnin bu seneki en buyuk transferi bunlar.otomatikman 2 takım sampiyonluktan elendi.terim bu gece erken seçim olcak dense baskanlığa adaylığını koysa seçimlerde burak elmasın içinden gecer.bu işler tecrubesiz genc baskanlarla olmuyor.aliyle burak basarısızlığı kabul edip bırakmalı.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #122 : 19 Ocak 2022, 22:21:01 »
  trabzon topu rakibe verip ustun oynamadığı maçları kazanıyor bu maçtada giresun 1 0 dan sonra yuklendi  trabzon 3 5 dklılığına oyunu geride kabul etti golu attı.bu tarz maçlar çok zordur içerde kume takımını açana kadar akla karayı secersin belki trabzon gelcek istanbulda gs fbyi yencek gidicek içerde boyle maçları yenilcek en sonda malatya maçında penaltı verse hakem hiçbişiyi diyemezdi kimse malatyayada takılıcaktı.tabi trabzonu kovalayanda yok nasıl bir lig kimse kazanamıyor
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #123 : 20 Ocak 2022, 21:57:33 »
 ali koç bizde neyse burak elmas gsde odur.kişiler daha genc yasta merdivenleri tırmanmadan yorulmadan ust kata çıkarlarsa armut piş ağzıma düş yaparlarsa camialarına boyle zarar verirler.yazık şu gsdeki kadroya harcanan paralara tarafların umutlarına.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #124 : 23 Ocak 2022, 21:32:40 »
 tahminime gore trabzonun giresun maçı gs maçından zor olucaktı.saçma sapan bir hata yuzunden gs maç kaybetti ilk yarı bitirebilirdi ikinci yarı trabzon daha fazlada atabiilirdi her maç çok zor.hiçbir takımın hiçbir maçı tek ihtimalli değil

Ali Kemal

• Sr. Member
« Yanıtla #125 : 23 Ocak 2022, 23:47:45 »
Bu hakemlerle bu lig seyredilmez ,maçlarda faul istatistiği avrupa liglerine göre yüzde 50 fazla .her düşene faul veriyorlar ,maç değil tiyatro seyrediyoruz kim güzel düşerse faulu o kapıyor hatta güzel düşmeye bile gerek yok düş yeter  :) düdük hazır.
Avrupa ligleri bize göre daha sert ve hızlı oynanıyor düşünün artık bizim maçlar orda oynanca bence maç başına 10 faul bile çalınmaz ama gel görkü bizim hakemler en temposuz  maçta bile rahat 30 faul çıkarıyorlar ,tam bir saçmalık ama kimsenin çıtı bile çıkmıyor bu konuda.Bu arada ben baktım ingiletrre ve almanya liginde maç başına ortalama 20 faul oluyor bizde ise 30.
Sonuç olarak bu aptal hakemler yüzünden süper  lig maç sonlarında özellikle Yerde dakikalarca  yatan ve en ufak sürtüşmede kendini yere atan tiyatrocu futbolcularla dolu .

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #126 : 23 Ocak 2022, 23:58:09 »
 osuruna sıçana faul vermeleri oyunu durdurmaları benimde canımı sıkıyor.basketbol gibi oldu elinin ucunla dokunsan faul.var sistemide ingilteredeki gibi olmalı  fazla vakit çalmamalı.bizim lig çok dandik ingilterede jilet gibi top oynuyor adamlar.

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #127 : 20 Şubat 2022, 13:25:44 »
Trabzonspor önümüzdeki sezon da şampiyon olabilir. Seri yaparlar belki

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #128 : 22 Şubat 2022, 21:20:02 »
 maç bile izlemiom artık saçma sapan bir seneydi reyting ayarı kesinlikle bekliyordum yapmadılar.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #129 : 09 Mart 2022, 11:46:30 »
 kurgulu bir lig izledik sezon baslarken kurulmuş.basaksehirin sampiyon olduğu sene tsnin hakkıydı sona kadar geldi 7 maçta 5 maçmı ne takılmıştı sen geri dur ilerde sampiyonluğu vericez dediler basaksehiri sampiyon yapmışlardı bu senede tsye verdiler bence
 ihaleyi digiturs alamadı saran grup ve trt dediler.digiturkle calısan yakınım var traş yapıolar trt ihaleye bile girmedi digiturk 200 milyon euro verio saran 50 dedi digiturke vercekler edi sadece digiturkken a1 paketi için ayrıeten para istiyorlarmış digiturkke pakete extra para vermiyormuş sorun buymuş.

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #130 : 09 Mart 2022, 12:31:10 »
Trabzonspor seri şampiyonluklar alacak gibime geliyor

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #131 : 09 Mart 2022, 13:37:21 »
 millet ligtvsini geri veriyormuş bende iptal ettircem yayın haklarını alsa bile.kimi isterlerse onu sampiyon yapıyorlar.ingiltere izleniyor bizim lig hikaye oldu

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #132 : 09 Mart 2022, 14:11:17 »
Oyun nasıl dönüyor bilemem ama Türkiye'de şampiyonu da kümeye gidenleride son on senedir hakemler tayin etti ve etmeye devam ediyorlar. İhraç edilenlerden Fırat Aydunus hariç diğerleri için geç bile kalındı.

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #133 : 09 Mart 2022, 14:13:17 »
Bence halen gitmesi gereken en az  beş hakem daha var. Ali Şansalan, Ümit Öztürk bunların en başında geliyor.

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #134 : 09 Mart 2022, 14:15:49 »
Amatör veya acemi hakemler bunlardan daha iyi en azından kimse kasıt aramaz hatalı denir. Şuanki hakemlerin çoğu ne denirse onu yapıyorlar VAR dakiler de dahil. Resmen hakem çetesi var.

Facebook Twitter Instagram