Anket

Başakşehir
0 (0%)
Beşiktaş
22 (28.6%)
Fenerbahçe
10 (13%)
Galatasaray
15 (19.5%)
Trabzonspor
30 (39%)

Toplam Oy Verenler: 77

Gönderen Konu: Yeni sezon kim şampiyon olur?  (Okunma sayısı 7073 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Yeni sezon kim şampiyon olur?
« Yanıtla #105 : 22 Aralık 2021, 22:04:45 »
 gümrük 9 kişi kalıyor diyorsunki izlerken 8 kişi kalsalar fb gene yenemez.saçma sapan kurulmuş bir kadro var iş yapmaz bu takım.alinin tum kredisi bitti artık gitmeli mahvetti takımı
 volkanda açıkmalarında türkiyenin en buyuk takımına karsı oynadık diyor takımlarından birine karsı demiyor.goygoy yapıyor yarın obur gune açık kapı kalır ona.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #106 : 25 Aralık 2021, 20:56:05 »
 sezon bası trabzonun sampiyonluk formulunu yazmıştım yenemiyorsa yenilmicek.avcı kurnaz adam açmadı arkayı açsa gol yiyebilirdi.sakatlara katılmıom fbdede her maç dolu sakat vardı bjkdede sampiyon takımın yedekleride sampiyondur.2.devre kadıköydede samiyendede avcı 3 puuan alamayacağını anlarsa gene bence  1 puanı alır.cahilce iş yapmıyor avcı dan dun koru korune hurra hucum ettirmiyor.mantıklı olması gerekeni yapıyor.yanlız ben olsam yusufu daha erken alırdım girdikten sonra yuusufun gol attırcağını dusunmustum.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #107 : 27 Aralık 2021, 23:26:06 »
 lig bası ilk yarı sonu 3 buyukler ilk 3 te olmayacak deseler kim inanırdı.pandemimi sebep oldu buna yoksa genel sistem değişikliğimi yapıldı
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Cardozoo

• Hero Member
« Yanıtla #108 : 27 Aralık 2021, 23:36:03 »
lig bası ilk yarı sonu 3 buyukler ilk 3 te olmayacak deseler kim inanırdı.pandemimi sebep oldu buna yoksa genel sistem değişikliğimi yapıldı
Sezonun maçı 13 Şubat 2022’de oynanacak gibi duruyor.
Hafta 3 kere 1.25 mg finasterid,günlük şakaklara minox
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #109 : 27 Aralık 2021, 23:40:31 »
 trabzon konya maçına kadar köprü altından çok sular gecer kim derdi trabzon fb bjk yenip gidip antalyaya yenilcek diye.bakarsın ummadık maçlarda yukarı oynayanlar ummadık sonuclar alır gider derbileri kazanır kume takımlarına takılır trabzon yukarıdaki takımlarla deplasmanda oynuyacak ama daha zoru kume hattınla içerde .bence içeride oynayacağı küme takımlarıyla olan maçları daha zor.konya birden potaya girdi baska takım belki potaya gircek .bir gercek var son yıllar reyting  hesapları sampiyonluk hesabında illaki devreye girdi gene giricek.trabzonda takılcak takipçileride takılcak.lig tuhaf olur .

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #110 : 29 Aralık 2021, 00:28:42 »
 gsnin denizliye elenmesi süpriz ama medyada tarihi olay gibi yansıtıyor kupada zaten zayıf takımın kazanma ihtimalide var çünki sans onun ayağına bir kere geliyor .kupada boyle sonuclar alınması normal.

Cardozoo

• Hero Member
« Yanıtla #111 : 29 Aralık 2021, 00:57:20 »
Denizli TFF 1. Ligde sondan ikinci.
Hafta 3 kere 1.25 mg finasterid,günlük şakaklara minox
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #112 : 29 Aralık 2021, 10:24:14 »
 kupada ona bakmıyor o iş.ligtede gorucez en ummadık kume takımları ne canlar yakıcak.belki bir takım gidip derbileri kazancak ama bunlara yenilcek futbolun cilvesi bu.kim deerdi ilk 3 te 3 buyukler olmayacak diye .lig suprizlere gebe

subutai

• Sr. Member
« Yanıtla #113 : 29 Aralık 2021, 11:13:51 »
gsnin beceriksizliğini ayrı bir kenara koyarsak denizli kalecisi neler yapmış öyle. ben süper ligden bir takım olsam alırdım o çocuğu. bi kaleci için henüz çok genç ve yetenekli bi çocuk. büyük takımda alacağı eğitim ile eksiklerini kapatıp çok iyi bir yıldız olabilir. ama tabi belli bir seviyeye çıkınca daha önceki türkler gibi bozmazsa kendini
  • Ekim Tarihi: 19.06.2021
  • Ekim Merkezi ismi zen
  • Greft Miktarı 2500
  • Yaşınız 29
  • Medikal Tedavi antibiyotik, ağrı kesici, merhem

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #114 : 29 Aralık 2021, 11:43:40 »
 şımartmazsak milli takımda uzun yıllar faydalanabilir.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #115 : 29 Aralık 2021, 23:13:53 »
 yönetim istifa baska açıklaması yok.dün elenen gs daha üst düzey bir takıma dünyalarca farkı kaçırıp elendi.biz afyonspora karsı oyun oynuyamıyoruz.tabi kupada zayıf daha çok asılır ama fbnin sonu kotu.liderkende diyordum gozuken o ki alinin geldiği ilk sene kümeye oynadık bu iş ona gidiyor.takıma kimse guvenmiyor .
« Son Düzenleme: 29 Aralık 2021, 23:30:57 Gönderen: emekli kel »

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #116 : 03 Ocak 2022, 21:39:23 »
 trabzon yabancı bir sol bekle prensipte anlaşmış.viscayıda almaya calısıyor .doğru bir kurnazlık.hem kadrosunu guclendircek hemde basaksehir aşağıdan bayağı tehlikeli geliyor onun en iyi silahlarından birin alıp yarısta gucunuu azaltcak
 fbde okan buruk deniyor ali koç bunu alırsa  zaten tribunler bolunmuş iyice bolunur.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #117 : 07 Ocak 2022, 21:58:14 »
 bu maçlar çok zordur kendi sahanda dipteki takımlarla oynamak derbi kadar zordur.maçtan once 5 olur diyorlardı yok oyle muhabbet.rakip kapanır açana kadar akla karayı secersin.malatya kaleye gitmesede ilk yarının son saniyeleri altıpastan dısarı attı onu atsa 2.devre trabzon uğraşcaktı sağdan soldan açmaya calıscaktı geridede boşluk vercekti.trabzonda bir aptal var bjk maçındada golde acayip hata yapmıştı bu maçtada sonra penaltı yaptı hakem vermedi.trabzonun ondan kurtulması gerek.cuma p.tesi gunleri dikkat ediom favoriler konsantre olamıyor kaybediyor birde kume maçı bence trabzon zor bir engel atlattı.açıkçası ben takılma ihtimalini yuksek goruyordum.bundan sonra her maç her takıma çok zor.
 rıdvan dilmen sorloht norveçliden iyidir diyor.bastan beri diyorum norvecli sorlothtan iyidir.vurduğu gol oluyor bir antalyada olmadı ondada trabzon kazanamadı.jardele benzetiom vurduğu girerdi adam gol adamı.norveclinin yuzdesi çok fazla.bu kaleciyle golcunun yanına yoldan gecen 9 adam koysan bu takım sampiyonluğa oynar .biri gol yemiyor biri karavana atmıyor attığı giriyor.
« Son Düzenleme: 07 Ocak 2022, 23:49:04 Gönderen: emekli kel »

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #118 : 15 Ocak 2022, 17:59:25 »
 kolay maçlar değil hava çok soğuk sivas deplasmanı bu havada çok zordur zaten her takıma her maç zor.tamamını izleyemedim ama ilk yarı trabzon iyi oynarken kaçırdıklarını 2.yarı arıcak gibiydi biraz ciddiyetini kaybetmiş sanki rehavet var.birde türkiyenin en iyisi uğurcan bu hatayı yapınca normal sonuc.norvecli atarsa ts kazanıyor.lige reyting ayarı bekliom.

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #119 : 15 Ocak 2022, 18:43:32 »
Hayal görmeye gerek yok şampiyon belli.

Facebook Twitter Instagram