Gönderen Konu: genetik dökülmenin anne tarafindan geçmemesi  (Okunma sayısı 2706 defa)

orientis

• Hero Member
Ynt: genetik dökülmenin anne tarafindan geçmemesi
« Yanıtla #16 : 20 Ağustos 2021, 20:35:01 »
Kesinlikle dayı tarafı daha kuvvetli dayın kel ise yandın kesin vuruyor saça ileriki yaşlarda

diğer kuzenlere vurmadıysa bana da vurmaz o zaman

bi tane kuzenim kel sadece onun da babadan kaynaklanıyprdur
  • Yaşınız 20
  • Medikal Tedavi 1/4 Proscar

hasan34

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #17 : 20 Ağustos 2021, 22:39:48 »
diğer kuzenlere vurmadıysa bana da vurmaz o zaman

bi tane kuzenim kel sadece onun da babadan kaynaklanıyprdur
Yaşıyorsan her zaman o ihtimal vardır  ( ileriki yaşlarda diyorum) parantez içi önemli  20 de vurmadıysa 30u bekle oda olmadıysa 40  ı bazılarında daha ileriki yaşlarda başlıyor herkes bizim gibi 20 li yaşlarda bu sorunla karşılaşmıyor benim anne tarafı dedem  40ından sonra kelleşmiş mesela fotoları var..

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 21 Ağustos 2021, 01:04:14 »
Kesinlikle dayı tarafı daha kuvvetli dayın kel ise yandın kesin vuruyor saça ileriki yaşlarda

Böyle bir genelleme yapmak da doğru değil ne yazık ki, yakınımda 2 arkadaş var, dayıları sağlam olmasına rağmen tam tersi durumdalar.

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 21 Ağustos 2021, 01:17:09 »
Böyle bir genelleme yapmak da doğru değil ne yazık ki, yakınımda 2 arkadaş var, dayıları sağlam olmasına rağmen tam tersi durumdalar.
Bizzat ben o durumdayım:) iki dayı sapasağlam annemin babası dedem nw0 vefat etti ben kel ötesi. hatta aramızda 25 yaş var babamdan bile daha keldim tedavi öncesi babamın babası vefat ettiğin bile benim tedavi öncesinden daha çok saçı vardı şakaklar açık ama ön çizgi benimki kadar bozuk değildi
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 21 Ağustos 2021, 01:26:00 »
Bizzat ben o durumdayım:) iki dayı sapasağlam annemin babası dedem nw0 vefat etti ben kel ötesi. hatta aramızda 25 yaş var babamdan bile daha keldim tedavi öncesi babamın babası vefat ettiğin bile benim tedavi öncesinden daha çok saçı vardı şakaklar açık ama ön çizgi benimki kadar bozuk değildi
.

Ne yazık ki kesin bir şey söylemek mümkün değil, dayı veya baba, anne veya dede belli olmuyor. Umarım çözersiniz sorununuzu.

orientis

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 21 Ağustos 2021, 01:27:42 »
allah şifa versin arkadaşlar herkese çabalar karşılığını bulur umarım
  • Yaşınız 20
  • Medikal Tedavi 1/4 Proscar

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 21 Ağustos 2021, 01:37:40 »
.

Ne yazık ki kesin bir şey söylemek mümkün değil, dayı veya baba, anne veya dede belli olmuyor. Umarım çözersiniz sorununuzu.
Aynen öyle saç her şeyden bağımsız bir kader olarak karşımızda gibi :) Allah’a şükür şu an için tedavim iyi gidiyor bakalım ne olur sonu.
Jö kardeşim amin inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 21 Ağustos 2021, 01:55:14 »
Benimki babadan geçmiş dökülme ve açılma tipi bire bir aynı

Facebook Twitter Instagram