Gönderen Konu: Forumda araştırma yapan Arkadaşların Doktor yorumları  (Okunma sayısı 18927 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
1 . Koray Erdoğan
2.  Muttalip keser
3. Hlc
4. Zekerıya kul
5. Erkan vural
6. Özgür nalbant
6 jale şenyut
6.Erkan demirsoy
7.sibel ulasan
8.Hakan doğanay
9.ihan sedaroğlu
10. Serdar gökrem
11. Doğan turan
12.Alp aslan
Listeye Doktor ismi eklenecektir  öneride bulabilir kendinizde ekleyebilirsiniz\ Bölüm sadece Doktorlar için açılmıştır Hemşireler yada saç ekim uzmanları için degil. Forumda uzun zamandır doktorlar hakkında araştırma yapan yorumlarına güvendiğim arkadaşlar var  onların yorumları tek başlık altında toplanıp yeni gelen araştırma yapan üyelere yardımcı olacaktır.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Forumda araştırma yapan Arkadaşların Doktor yorumları
« Yanıtla #1 : 24 Temmuz 2017, 15:43:26 »
Ben anlamadım , yeni bölüm mü açılıyor? Ambulans şöförlerine Ekim yaptıranlar konu açamayacak mı?

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 24 Temmuz 2017, 15:44:01 »
Hakan doğanay manuel seçeneği ile tercih edilebilir bir duruma geliyor. Soru işaretleri de var biraz.mesela birlikte çalıştıkları ayşegül hanim micromotor ve manuel farki hiç yok dedi buna inanmadım ama neden dedi bunu da anlamadim. Bir de kalem ile ektiği için sanki tam sık olmuyor gibi hissediyorum.eski ekimlerinden çok sikayet de var iyi ekimler de var ama son zamanlarda daha iyi ekiyor gibi. Bir de erkan demirsoy bence bu siteden silinmeli adam Turkiyede yasayana saç ekmiyor adini yazmaya değmez.
Sibel ulusan: kendini cok beğenmiş sanki sac ekimini icat eden gibi..ektikleri çıkıyor, ön kisma yön veremiyor herkese aynı ekiyor.çıksın da yönu biraz bozuk olsun diyen rahatlikla gitsin.
Hlc fiyattan kaybediyor.koray hoca ile ayni parayı alacak kalibre yok.
Muttalip hoca sınırlı greft lazim olanlar için iyidir gunde maksimum 650 greft eker.mesela on çizgi yapılacak sadece ozaman gidilir.ya da sadece verteks ekimi için gidilebilir.
Koray hoca cok iyi ama ense iyi degilse memnun etmez diye ekmiyor.yabanci hastalara ekmis oldugu örnekler var ama ayni hastalardan türk olani çevirdiği örnek var.bunu halen çözemedim.benim fikirlerim bunlar.

altandem

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 24 Temmuz 2017, 15:47:45 »
Az greft ile çok iş başaran hocamız özgür nalbant

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 24 Temmuz 2017, 16:07:03 »
. Koray Erdoğan  kendisini 3 seneye yakın bir süredir araştırıp Tercihimi kullandığım  hayalimdeki saçlara kavuştugum Dünya genelındeki en iyi doktorlardan biridir. Buna ramen Hala her gün yeni bişey  ögreniyorum kendimizi daha fazla geliştirmeliyiz diyen hocadır hiç bir zaman ben süperim ben en iyisiyim nidaları ile dolaşmayan dürüst egolarından arınmış bir çok yerli ve yanbancı doktora örnek olmuş  eğtim vermiş Dünyada ki saç ekim sektörüne yön veren başarıları ile övündügümüz bir çok insana örnek olan doktor

Hastalarının %99 memnun olup  herzaman kendini geliştiren yeniyelen bir hocadır genelde saç ektirecek kişilerin maddi sıkıntısı yoksa ilk tercih edilecek Doktorlardan biridir araştıranlar için

Hedefi  açıklığa göre en sık en doğal ve kişiye en çok yakışacak saçı yakalamakdır.

Hastalarına çok fazla önem verip ilgilenir kişiye özel butik çalışır
Her hastası bu ayrıcalığı hisseder Operasyonu ve süreci boyunca.
Hastaları nın %90 nerdeyse yabancıdır %10 Türk

Global Moderator

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 24 Temmuz 2017, 16:31:08 »
Ben anlamadım , yeni bölüm mü açılıyor? Ambulans şöförlerine Ekim yaptıranlar konu açamayacak mı?
hemşireler ve ambulans şöförleri için ayrı bir bölüm açarız ama Ambulans şöförü kim :)

Bana eken eleman ambulans şöförü olabilir , gerçi kendisi bu konuda mütevazi Ekim uzmanı, saç Ekim koordinatörü vs. Gibi  ünvanları kabul etmiyor , sağlık meslek mezunuyum dediydi, o bölümden mezun olanlar ambulans şoförü oluyor diye aklımda kalmış :)

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 24 Temmuz 2017, 16:56:47 »
Her ne kadar ekimlerini kendisi yapmasa da, çok güzel sonuçları olduğundan (en yakın örnek sitedeki en güzel sonuçlardan biri olan imaj nikckli arkadaş) Alp Aslan ismini de verebiliriz. netice itibari ile kendisi bir cerrah..

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 24 Temmuz 2017, 17:09:25 »
Her ne kadar ekimlerini kendisi yapmasa da, çok güzel sonuçları olduğundan (en yakın örnek sitedeki en güzel sonuçlardan biri olan imaj nikckli arkadaş) Alp Aslan ismini de verebiliriz. netice itibari ile kendisi bir cerrah..

Hayatımda canlı görüpte Ekim mi degil mi acaba ikilemine düştüğüm , dayanamayıp hiç tanımadığım adamlara "abi GüzEl olmus  , kime ektirdin" dedirten kişidir "Alpaslan". Kendisi ile görüşmeye gittiğimde imaj nickli arkadasa kanal açan "kadir" (Alparslan'ın bacanagı İdi sanırım) beni karşıladı Ve uzunca konuştuk.Kadirinde Alpaslan hocanında saçları Ekim idi,sadece onların Ekim'lerini beğenmediğim için hızlıca kaçtıydım mekandan.. bide Kadir fena sallıyordu, çok iddialı Ve havalı idi, Amerika'lı bir üniversite ile eş zamanlı bir araştırma içerisindeyim , gelip bana soruyorlar falan dediydi..
İmaj ın saçlar efsane ama iş tavsiye konusuna gelince işler değişiyor. Türkiye'de 2-3 ekimcinin dışında hemen hiç bir ekimcinin Ekim'leri standart degil. 3 ekimi efsane 1ekimi patlıyor

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 24 Temmuz 2017, 17:24:34 »

Hayatımda canlı görüpte Ekim mi degil mi acaba ikilemine düştüğüm , dayanamayıp hiç tanımadığım adamlara "abi GüzEl olmus  , kime ektirdin" dedirten kişidir "Alpaslan". Kendisi ile görüşmeye gittiğimde imaj nickli arkadasa kanal açan "kadir" (Alparslan'ın bacanagı İdi sanırım) beni karşıladı Ve uzunca konuştuk.Kadirinde Alpaslan hocanında saçları Ekim idi,sadece onların Ekim'lerini beğenmediğim için hızlıca kaçtıydım mekandan.. bide Kadir fena sallıyordu, çok iddialı Ve havalı idi, Amerika'lı bir üniversite ile eş zamanlı bir araştırma içerisindeyim , gelip bana soruyorlar falan dediydi..
İmaj ın saçlar efsane ama iş tavsiye konusuna gelince işler değişiyor. Türkiye'de 2-3 ekimcinin dışında hemen hiç bir ekimcinin Ekim'leri standart degil. 3 ekimi efsane 1ekimi patlıyor

Aynen öyle abi. bende öyle düşünüyorum. ben de kendisiyle telefonda görüştüm. ekimi mi siz mi yapacaksınız diye sormuştum, orasını boşver neticeye bak dedi. bende bu yüzden elemiştim. dediğin gibi standartı yok. ya iyi ya kötü. kendisi doktor olduğundan birde son zamanlarda imajın saçları zihnimde canlandığından ismini verdim :)

Jokey35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 24 Temmuz 2017, 17:59:29 »
1 . Koray Erdoğan

Maddi sorun yoksa, kesinlikle tercih edilmesi gereken ilk doktordur. Hastalarına yalnızca saç ekmez, mutluluk ve özgüven de eker. Her ekimi birbirinden başarılır, herkese standart saç ekmez, kişiye özel saç çizgisi tasarlar, doğallık ilk plandadır.

2.  Muhtalip keser

Butik saç ekimi tabirinin tam karşılığıdır. Az greftle çok iş çıkarır. Greftbaşı 3,5 euro ile Türkiye'nin en pahalı doktorudur. 2000 greftlik operasyonu 3-4 güne bölerek çok titiz ve detaylı çalışır. Geniş açıklıklara ekim yapmaz. Fıyat ve başarı olarak Koray Erdoğan'a en yakın kişidir ama asla bir Koray Erdoğan değildir.

3. Hlc

Bir dönem çok revaçtaydı. şimdilerde Fiyat/performans açısından bence bir hayli gerilerde.

4. Zekerıya kul

Greftbaşı 1 euro luk fiyatı ile tercih edilebilir bir doktordur. İğne ile anlık ekim yapar, yani kanalı açar ve hemen grefti yerleştirir. 3000-3500 eker genelde. Standart bir önçizgi çizer, kişiye özel planlama yaptığını sanmıyorum. Donör alan %80 toparlar. Ekimi 2 güne böler, tüm operasyonu A dan Z ye kendisi yapar. Ektiği saç çıkar, ama doğallık problemi var bence. Saç ekiminden beklentiniz çok yüksek değilse Zekeriya Kul tercih edilir.

5. Erkan vural
6. Özgür nalbant
6 jale şenyut

Bu doktorlarla ilgili pek fikrim yok.

6.Erkan demirsoy

Türkiye'de micromotoru en iyi kullanan doktordur bence. 3000 greft ile harika işler çıkarıp büyük açıklıkları kapatabilir. Türkiye'de yaşayan hiçkimseye ekim yapmıyor malesef. Yurtdışında yaşıyor olmanız gerekli. 1,25 € luk fiyatı, performansına göre bence çok iyi.

7.sibel ulasan

Yanyana dizilmiş sıralık asker gibi açar kanalları, ekimlerinin neredeyse hepsinde ciddi bir doğallık sorunu var, ön hatta ektiği saçlar dik dik çıkıyor.

8.Hakan doğanay

Aldığı ücrete karşılık, saç ekiminden çok fazla birşey beklemeyenler için tatmin edici sonuçlar yakalayabilmekte. Bütçesi kısıtlı olanlar için tercih edilebilir biridir.

9.ihan sedaroğlu

Birkaç nekroz vakası vardır. İnanılmaz kanlı çalışır. Ektiği saçlar çıkar ama seyrek çıkar. Ön hat konusunda başarılı sayılabilir ama ortaya doğru ilerledikçe ciddi bir seyreklik gözlenir. Ekimden memnun kalmazsanız ücretsiz revizyon yapar, hatası varsa kabul eder, yaptığı işin arkasında durur, meslek etiği olan bir doktordur.

10. Serdar görkem
11. Doğan turan

Bu iki doktor hakkında pek fazla yorum yapamayacağım.

Umarım okuyan arkadaşlara az da olsa faydalı olur.

Yorumlar, naçizane görüşümdür, hiçbir doktora önyargım yoktur.
« Son Düzenleme: 24 Temmuz 2017, 18:01:40 Gönderen: Jokey35 »
🏇🏇

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 24 Temmuz 2017, 21:36:00 »
1_koray erdoğan
para var huzur var lafını doğruluyor
2_muttalip keser
dar alanlara ekio pahalı ekimcilerden
3_hlc
il-k arastıran koray erdoğanla beraber bunların ismini duyar guzel işler çıkartıyolar
4_zekeriya kul
eskiden kalın ekiyodu son zamanlar guzel işler yapıomuş
7_sibel ulusan
daha doğal ekse daha iyi olur
8_hakan doğanay
ektikleri guzel yer kaplıo bu işin basında hasta deneyimlerine çok onem verirdi saç sitelerinde iyi işler çıkartıo
9_ilhan serdaroğlu
geniş alanlarda basarılı
arenamedde var donoru dilim dilim doğruolar bu alanda tekler
ioh var yaparız ederiz iyi ekeriz diolar daha ortaya sonucları çıkmadı şimidlik soru işareti
« Son Düzenleme: 24 Temmuz 2017, 21:38:32 Gönderen: emeklikel »
saçları ekmeydi dersin

sound

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 25 Temmuz 2017, 00:15:25 »
Dr.Muttalip keser  : fueyi türkiyeye ilk getiren doktor alanından duayen ama türkiye  ölçülerine göre çok pahalı hastaları yabancı küçük alanlara ekiyor. Ama bir hastaya 4 gün harcaması anestezi olarak işkence gibi. 3.5 euro manuel fue ile ekiyor.Muttaip hoca hastayı seçiyor beğenmediğine cevap dahi vermiyor.  bir hastaya 4 gün harcarsa ayda  en fazla 5-6 hastası olur  oda yetiyor geliba.

Dr.Koray erdoğan : çok iyi sonuçları var. pazarlaması   çok iyi mükemmel. Ama günde 3-5 saç ekim hastası alıyor . Yurdışında ekimi kendisinin yapmamasından dolayı eleştiriliyor. ama ne olursa olsun dünya çapında ülkemizden söz ettiriyor. Hastalarına  proscar kullanımını şart koşuyor , kullanmassa ekmiyor diye duydum bu bence eksi yönü.. Başka bir eleştirilen yönü , sonuçlarında hastalarının öncesi fotografları ıslak saçlar, sonrası ise kuru saçlar  diye eleştiirliyory ani fotograf oyunu deniliyor. . ama bu birkaç hasta sonucunda olabilir hepsinde olduğuna inanmıyorum 2.5 euro manuel ekiyor. saç ekiminde dunaynın en büyüğü ISHRS den  kendi mi çıktı yoksa çıkarıldı mı bilmiyorum ama  ISHRsS de yok

Zekeriya Kul : İlk başlarda çok eleştirilmiş. yöntemi muttalip keser ile aynı.2 hastasını gördüm birsi iiyi diğerini ise beğenmedim.  micromotor ile alıyor her şeyi kendisi yapıyor. Ama adam plastik cerrah,  bence saç ekimi mi diğer esetik cerrahi işlemler mi ilk seçeneğini tercih etmeli. iyi bir doktor 1 euro micromotor ile alım yapıyor

HLC  : Ankarada  yabancılara hitap eiyor. manuel fue yapıyor. Dr. cole ile birlikte hareket ediyorlar. İyi pazarlama yapıyorlar.Haklalrında fazla bir bilgi yok.

Hakan doğanay : İlk populerliği 5-6 yıl öncesine dayanıyor. DHİ  ekimi yapıyor. Hatta DHİ yi türkiyeye ilk tanıtan doktor.Tanındığı yıllarda muhteşem sonuçları vardı. Daha sonra ekibindeki elemanlara  ekim yaptırdığı içn olumsuz sonuçları ortaya çıktı eski populerliğini yitirdi. Ama eski elemanlarını göndermiş  artık ekimlerini eskisi gibi tek başına kendisi yapıyormuş. Manuel fue ye  geçmiş. Bu çok iyi bir gelişme .eski iyi sonuçlarına dönüş yapmış olabilir. bence doğallık olarak en önlerde .manuel fue 1.25 yaBancılara 2.5 euro

Doğan Turan : Hakan doğanayla ortakmı bağlantısı var mı çözemedim. Hakan hocanın  gönderdiği eski elemanlarını kullanıyor sık sık ekip değiştirmekle eleştiriliyor. Adı yeni duyulmaya başladı, iyi sunuçlarını görmek gerek. DHİ  ekiyor. fiyatı değişik.

dr. serdar görkem : Manuel fue yapıyor. fyatını blmiyorum. sonucta  doktor. tercih edilmes gereken yerlerden biri.

Dr. erkan demirsoy : malesef telefonla ulaşamadım mailime cevap gelmedi. ondan dolayı  çok fazla blgim yokyabancı hastalara yönlenmiş  bizi pek tınlamıyor 1 eur diye fiyatını  biliyorum. mikr-romotor kullanıyor.

Roni

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 25 Temmuz 2017, 00:48:05 »
Dr.Muttalip keser  : fueyi türkiyeye ilk getiren doktor alanından duayen ama türkiye  ölçülerine göre çok pahalı hastaları yabancı küçük alanlara ekiyor. Ama bir hastaya 4 gün harcaması anestezi olarak işkence gibi. 3.5 euro manuel fue ile ekiyor.Muttaip hoca hastayı seçiyor beğenmediğine cevap dahi vermiyor.  bir hastaya 4 gün harcarsa ayda  en fazla 5-6 hastası olur  oda yetiyor geliba.

Dr.Koray erdoğan : çok iyi sonuçları var. pazarlaması   çok iyi mükemmel. Ama günde 3-5 saç ekim hastası alıyor . Yurdışında ekimi kendisinin yapmamasından dolayı eleştiriliyor. ama ne olursa olsun dünya çapında ülkemizden söz ettiriyor. Hastalarına  proscar kullanımını şart koşuyor , kullanmassa ekmiyor diye duydum bu bence eksi yönü.. Başka bir eleştirilen yönü , sonuçlarında hastalarının öncesi fotografları ıslak saçlar, sonrası ise kuru saçlar  diye eleştiirliyory ani fotograf oyunu deniliyor. . ama bu birkaç hasta sonucunda olabilir hepsinde olduğuna inanmıyorum 2.5 euro manuel ekiyor. saç ekiminde dunaynın en büyüğü ISHRS den  kendi mi çıktı yoksa çıkarıldı mı bilmiyorum ama  ISHRsS de yok

Zekeriya Kul : İlk başlarda çok eleştirilmiş. yöntemi muttalip keser ile aynı.2 hastasını gördüm birsi iiyi diğerini ise beğenmedim.  micromotor ile alıyor her şeyi kendisi yapıyor. Ama adam plastik cerrah,  bence saç ekimi mi diğer esetik cerrahi işlemler mi ilk seçeneğini tercih etmeli. iyi bir doktor 1 euro micromotor ile alım yapıyor

HLC  : Ankarada  yabancılara hitap eiyor. manuel fue yapıyor. Dr. cole ile birlikte hareket ediyorlar. İyi pazarlama yapıyorlar.Haklalrında fazla bir bilgi yok.

Hakan doğanay : İlk populerliği 5-6 yıl öncesine dayanıyor. DHİ  ekimi yapıyor. Hatta DHİ yi türkiyeye ilk tanıtan doktor.Tanındığı yıllarda muhteşem sonuçları vardı. Daha sonra ekibindeki elemanlara  ekim yaptırdığı içn olumsuz sonuçları ortaya çıktı eski populerliğini yitirdi. Ama eski elemanlarını göndermiş  artık ekimlerini eskisi gibi tek başına kendisi yapıyormuş. Manuel fue ye  geçmiş. Bu çok iyi bir gelişme .eski iyi sonuçlarına dönüş yapmış olabilir. bence doğallık olarak en önlerde .manuel fue 1.25 yaBancılara 2.5 euro

Doğan Turan : Hakan doğanayla ortakmı bağlantısı var mı çözemedim. Hakan hocanın  gönderdiği eski elemanlarını kullanıyor sık sık ekip değiştirmekle eleştiriliyor. Adı yeni duyulmaya başladı, iyi sunuçlarını görmek gerek. DHİ  ekiyor. fiyatı değişik.

dr. serdar görkem : Manuel fue yapıyor. fyatını blmiyorum. sonucta  doktor. tercih edilmes gereken yerlerden biri.

Dr. erkan demirsoy : malesef telefonla ulaşamadım mailime cevap gelmedi. ondan dolayı  çok fazla blgim yokyabancı hastalara yönlenmiş  bizi pek tınlamıyor 1 eur diye fiyatını  biliyorum. mikr-romotor kullanıyor.

hocam koray hocayla ilgili yazdigin;

1) pazarlaması çok iyi ye katılmıyorum bn formu kullanmadan önce asmed i bilmiyordum bile tamamen butik kişiye özel çalışan bir klinik randevuyu dahi istediğiniz zaman alamayabilirsiniz

2) günde 3-5 değil maksimum 4 hasta dediğim gibi fabrikasyon değil kişiye özel butik çalışan bir klinik

3) ekimi kendisinin yapmaması eleştiriliyor denilmesi de bana göre saç ekiminden bihaber olanların soyleyebilecegi sözlerdir çünkü saç ekiminde en önemli nokta ekim öncesi konsültasyon planlama ve kanal acimidir bunlari da koray hoca bizaati kendisi yapmaktadır planlama olmamış ve kanallar doğal değilde yön sorunu olacak şekilde seyrek olarak açılmış olsa ekimi yapan çok tecrübeli kişilerde olsa değişen bisi olmaz onun için bu noktada koray hocanın elestirilmesini bn doğru bulmuyorum usülden ziyade esas önemlidir  nihayetinde sonuçlar ortada

4)hastalarına proscar kullanımını zorunlu kılıyor demeniz tamamiyle yanlış bilgi size bırakıyor ister kullanır ister kullanmazsiniz en son yaptığı canli yayindada bunu belirtti zaten ekim yapmaması ise hastanın sonuctan mutlu olmuycagini ön görmesiyle alakalı

5) fotoğraf olayida tamamiyle yanlış bilgi en son forumdada sürecini detaylı bir şekilde paylaşan jackorla arkadaşımızın sonucu asmed de çekilen fotolarla paylaşılmış her şekilde var ıslak kuru olarak. Ben de asmed de saç ektiren birisi olarak klinikte kendim canli sonuçlar gördüm o şekilde bir aldatmaca olucagina ihtimal dahi vermiyorum benim gözlemlerim bu şekilde size karşı bir açıklama olarak görmeyin bu yazdıklarımı sizin nazarinizda bilgilendirme olarak yazdım.

aDoM

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 25 Temmuz 2017, 14:20:38 »
. Koray Erdoğan  kendisini 3 seneye yakın bir süredir araştırıp Tercihimi kullandığım  hayalimdeki saçlara kavuştugum Dünya genelındeki en iyi doktorlardan biridir. Buna ramen Hala her gün yeni bişey  ögreniyorum kendimizi daha fazla geliştirmeliyiz diyen hocadır hiç bir zaman ben süperim ben en iyisiyim nidaları ile dolaşmayan dürüst egolarından arınmış bir çok yerli ve yanbancı doktora örnek olmuş  eğtim vermiş Dünyada ki saç ekim sektörüne yön veren başarıları ile övündügümüz bir çok insana örnek olan doktor

Hastalarının %99 memnun olup  herzaman kendini geliştiren yeniyelen bir hocadır genelde saç ektirecek kişilerin maddi sıkıntısı yoksa ilk tercih edilecek Doktorlardan biridir araştıranlar için

Hedefi  açıklığa göre en sık en doğal ve kişiye en çok yakışacak saçı yakalamakdır.

Koray hoca ile ilgili ortalama 3500-4000 greft için bir fiyat varmı peki ?

Roni

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 25 Temmuz 2017, 15:08:28 »

Koray hoca ile ilgili ortalama 3500-4000 greft için bir fiyat varmı peki ?
greft başı 2.5 euro

Facebook Twitter Instagram