Gönderen Konu: öneriye ihtiyacım var  (Okunma sayısı 2883 defa)

daronmalakian

• Yeni üye
  • *
Ynt: öneriye ihtiyacım var
« Yanıtla #15 : 17 Ağustos 2021, 01:06:13 »
Birde bende xpecia fin kullanırken oldu  testislerde küçülme  sende 1 ay 2 ay gözlemle acaba benimki pskilojikmi  mesaj atarsın  buraya ama kesinlikle  menim sıvılaştı bundan eminim  libidoyu arttırıyor yani daha çok sex yapma isteğin oluyor bu ilaçlarla ama meni sıvılaşması benimde gözümü korkutuyor bu yüzden xpecia ve minoxa başladım  haftada 3 gün fin atıyorum .
benim 3 yıl önce dusterid de seninki gibi sıvılaşma olmuştu  hemen korkup bırakmıştım sırf merak ettiğim icin kullanmıştım cok agresif dökülmem yoktu şimdi tekrar başladım sıvılaşma olmadı sabır etmek lazım bi kaç ay yavaş yavaş düzeliyor zaten bence gayet normal bi durum

daronmalakian

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #16 : 17 Ağustos 2021, 01:08:17 »
Birde bende xpecia fin kullanırken oldu  testislerde küçülme  sende 1 ay 2 ay gözlemle acaba benimki pskilojikmi  mesaj atarsın  buraya ama kesinlikle  menim sıvılaştı bundan eminim  libidoyu arttırıyor yani daha çok sex yapma isteğin oluyor bu ilaçlarla ama meni sıvılaşması benimde gözümü korkutuyor bu yüzden xpecia ve minoxa başladım  haftada 3 gün fin atıyorum .
meni sıvılaşması düzeliyor sanırım kullananlar öyle diyor benim bu seferkinde olmadı sıvılaşma 3 günde bir kullanıyorum
  • Yaşınız 25

daronmalakian

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 17 Ağustos 2021, 01:11:16 »
bira içtim çişim geldi sancı yaptı torba kücüldü tabi dut yüzünden :D
  • Yaşınız 25

daronmalakian

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 20 Ağustos 2021, 13:04:56 »
ilacı kullandıkca libidom tersine yükseliyor başına böyle bişey gelen varmı bayrak gibi dikili geziyorum iki gündür
  • Yaşınız 25

nickless

• Full Member
« Yanıtla #19 : 20 Ağustos 2021, 13:27:05 »
şakaklar dışında sorun yok bence

nickless

• Full Member
« Yanıtla #20 : 20 Ağustos 2021, 13:28:58 »
hatta şakaklar da olgunluk çizgisi gibi geldi bana bence önceki kullandığınız şeyler işe yaramış halı saha gibi tepe kısmı

hasan34

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #21 : 20 Ağustos 2021, 17:39:56 »
ilacı kullandıkca libidom tersine yükseliyor başına böyle bişey gelen varmı bayrak gibi dikili geziyorum iki gündür
benimde öyle hep sex istiyor insan.

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 20 Ağustos 2021, 20:04:16 »
Dut bende de libido artışı yaptı. Bayrak direği gibi gezmiyorum hatta normal yaşantımda penisim yokmuş gibi oluyor ama iş başa düşünce çok güzel ve stabil ereksiyon oluyorum.
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

daronmalakian

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 22 Ağustos 2021, 01:44:19 »
şakaklar dışında sorun yok bence
şakaklarım icin kullanıyorum ufak ufak tüylenmeler gelmeye başladı bakalım bir senede nasıl bi değişim olacak
  • Yaşınız 25

daronmalakian

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #24 : 22 Ağustos 2021, 01:46:21 »
hatta şakaklar da olgunluk çizgisi gibi geldi bana bence önceki kullandığınız şeyler işe yaramış halı saha gibi tepe kısmı
uzun süre sadece masaj yaptım dönem dönem yeşil çay içtim dut kullanmaya sıcak bakmıyordum yaşımı bekledim 25 olunca duta başladım
  • Yaşınız 25

daronmalakian

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #25 : 22 Ağustos 2021, 01:50:28 »
Dut bende de libido artışı yaptı. Bayrak direği gibi gezmiyorum hatta normal yaşantımda penisim yokmuş gibi oluyor ama iş başa düşünce çok güzel ve stabil ereksiyon oluyorum.
3 günde bir kullanıyorum ilk gün  penisim yok gibi oluyo ikinci ücüncü gün etkisi azanlıca yükselmeye başlıyo
  • Yaşınız 25

daronmalakian

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #26 : 22 Ağustos 2021, 02:30:32 »
sizce masaj ve dutas önlerde iş yaparmı ?
  • Yaşınız 25

daronmalakian

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #27 : 22 Ağustos 2021, 05:06:35 »
sabun kullanıyorum ben sabuna tek saç teli bile gelmedi en azından 10-15 tel olurdu günlük dökülme konusunda şuan baya iyi mucize gibi bişey  günlük dökülmesi cok olan biri değilim masaj yaptığım için duşta dökülme oluyordu biraz sabun da saç görüyordum normal olarak artık o bile yok bakalım çıkış konusunda nekadar etkili cıkış olmasa bile baya korur diye tahmin ediyorum
  • Yaşınız 25

daronmalakian

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #28 : 24 Ağustos 2021, 11:41:57 »
şuanlık günlük dökülme 0 sayılır hafif hafif çıkışlar gelicek gibi hissediyorum
  • Yaşınız 25

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 24 Ağustos 2021, 11:49:11 »
3 günde bir kullanıyorum ilk gün  penisim yok gibi oluyo ikinci ücüncü gün etkisi azanlıca yükselmeye başlıyo
Ben günlük kullanıyorum kardeşim 2-3 ay civarı ben de yok etmişti ama lazım olunca gayet iyi :)
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

Facebook Twitter Instagram