Görüntü olumlu dostum.
Sağol hocam.
Iyi bir sonuç olacak belli oluyor şimdiden hayırlı olsun.Finasteridin kullandığınızı yazmışsınız.Ekime etkisi ne kadar oluyor.Tecrübeli arkadaşlar da yanıt verebilirse sevinirim.Kullanma konusunda tereddütlerim var.Yan etki gördünüz mü siz?
Bir diğer sorumda Şahin Çelik evocapil diye bir marka kullanmaya başlamış.Bunun yerine xcepia 'yı mi tercih etmeliyim. Öneriniz nedir?
Teşekkür ederim. Finas ekimden bu yana kullanıyorum evet. Ben kendi adıma konuşayım. Tepe bölgemin arkaya doğru inen kısmımdaki açıklığıma(oraya ekim yapılmadı) çok büyük faydası oldu ordaki açıklığı resmen yarı yarıya kapattı. Ayrıca orta kısımdaki zayıflayan dökülmeye yüz tutmuş tüy haline almış saçlarımı kalınlaştırarak yeniden saç formuna getirdi.
Hayır herhangi bir yan etki görmedim. Ama psikolojik olarak yan etki gören çok insan var. Anlayacağınız kafası rahat relax adam işi. Kullanıp kullanmamak tabiki de size kalmış nihayi karar sizin.
Takviye konusuna gelecek olursak ben onu biraz araştırdım xpecia ile evocapil aşağı yukarı içerikleri aynı ama xpecia nın daha etkili olduğu yönünde bir çok yorum aldım.