Merhabalar
Serkan Aygın Clinicte 28.07.2021 tarihinde 4500 greft saç ekimi gerçekleştirildi.
Tepe bölgesine ilk aşamada ekim yapmak istemedi Serkan Bey, sonrasında 6.ayında rotuş ekimi yapacağını belirtti.
Bu beni biraz üzdü açıkçası tek ekimle kellikten kurtulacağımı düşünerek gitmiştim.
Ekip olarak Uğur Beyin ekibi saç ekimini yaptı.
Fotoğraflar sırasıyla,
Ekimden önceki hali;
Ekimden sonra ilk hali ;
Ekimden sonra 4.gün ;
Ekimden sonra 11.gün (kabuk dökmeden sonra)
Saç ekiminden 7.günden itibaren derin çatlaklar olmaya başlamıştı. Verdikleri losyonu tampon şekilde yapıp 1 saat kafamda bekletmeme rağmen çatlaklar dahada arttı. Bazen losyonu 2 saat bile kafada tuttuğum oluyordu. En son çatlaklar baya büyüdü. Ekimden çıktıktan sonra ön çizgiyi falan beğenmiştim ama ortasının böyle mayın tarlası gibi olmaya başlamasıyla moral bozulmaya başladı.
En sonunda ekim merkezinden ilgilenen Çiğdem Hanım ekimden sonraki 11.gün fotosunu atınca kabuk dökme yıkaması yapabilirsin dedi. Bunun üzerine kabukları nazik şekilde döktüm. Çiğdem Hanımın kabuklanmadan dolayı oluyor o çatlaklar dediği yerler kabuk dökme işleminden sonrada hala vardı.
Kafamın ortası mayın tarlası gibi. (sanki boşluk olan yerlerdeki saçların açısı farklı duruyor.)
Tepe bölgem ekilmemiş, sebebi ön tarafın çok sık olacağı yönündeki düşüncesiydi Serkan hocanın ama şimdilik öyle de gözükmüyor.Erken konuşmak istemiyorum ama hayal kırıklığına uğradım.
Umarım ileri ki aşamalarda mutlu olurum.
Donör bölgesini ve ilerleyen süreçleri de paylaşacağım.