Merhaba,
Korkumu yenerek saçlarımı ektirmeye karar verdim. Fotoğrafları ekleyeceğim görebilirsiniz. Daha 26 yaşındayım ancak gerçekten tamamen kel kaldım. Tepe kısmından ziyade elimi kafama koyduğumda dokunduğum yani ön kısımlarda en azından sık ve taranabilir bir saçım olsun istiyorum.
Bugün Emphair'a gittim ancak anladığım kadarıyla bu forumda görüşler pek olumlu değil. Medeks hakkında olumlu yorumlar gördüm ancak ben bu şekilde gerçekten karar veremem. Nereyi seçmem gerektiğini bulamıyorum.
Emphairda 4000Gref dendi çünkü tutma olasılığı düşük olduğundan vertex bölgesinin çok önemli olmadığının, benim için önemli olan kısmın ön taraflar olduğunu söyledim. Zaten kel kalmadan öncede saçlarımı uzatan biriydim. Ayrıca arka kısmımın iyi ancak yan kısımlarımın donör olmak için seyrek olduğu söylendi.
Lütfen yardımcı olun. İyi bir yerde yaptırmak istiyorum ancak Euro ile fiyat veren yerlere bütçem yetmez.
Tabi şunu da söyleyebilirsiniz; siz çok kelsiniz sizin saçınıza ekimin başarılı olması, olsa bile güzel durması çok zor boşuna uğraşmayın da diyebilirsiniz tabi, sadece dürüst olun çünkü kime güveneceğimi şaşırdım okuya okuya.
Eminim yılmışsınızdır benim gibi aynı şeyleri soran kaç kişi vardır ancak etrafımda yaptıran olmadığı için ayrdım alamıyorum. Şimdiden teşekkür ederim.