Hocam anladığım kadarıyla beklentiniz çok yüksek değil, ekime pek uygun değilsiniz asmed de belirtmiş zaten bunu ama şansınızı denemek istiyormuşsunuz gibi gördüm sizi.
Saç ekimi biraz riskli bir iş çünkü hiç olmadı saçları kısa tutarım diyorsunuzdur belki ama donör bölgeden alım olacağı icin bu sefer de donör bölge sırıtabilir. Sibel hanım donöru iyi kullansa da donör bölge zayıf olduğu icin risk teşkil ediyor.
Beklentiniz yüksek olmadığı icin bence de maksimum hintell in belirttiği alana Ekim yaptırın. Tepeye hiç girmeden, ön çizgi de çok aşağıda olmadan.
Aynen hocam beni ozetlemissiniz, tepeye girmeyi dusunmuyorum. Ileride ikinci ekim ile dusunebilirim. dedigin gibi suan tek on ve ve orta bolumu dusunuyorum.
Evet donor bolgesinin siritma ihtimali var, valla ne diyeyim sansimi denemek istiyorum dedigin gibi. cunku hic girmesem heralde acaba nasil olurdu diye hep kendime sorucam gibi geliyor.
Sibel Hocayla zaten bu donor u sorucam kisa kesince ne kadar siritir, kac mm de siritmaz dalan diye. Eger ki hoca benim icimi ferahlatirsa yaptiririm eger ki riske degmez se bu ise girmem .
Yukari da bir arkadas deginmis, benim kafa yapim biraz sivri yani cm2 si kucuk olabilir totalde, onu da sorucam hoca ya . Belki de ben kendimi avutuyorumdur
ASmed uygun degilsiniz dedi evet, ama mesela Serkan Aygin ile gorustugumde 2 ekim yapilmasi gerektigini, ilk ekimde 4000 ikinci ekimde 3000 toplam 7000 gerektigini yazdilar sakal ile beraber.