Dostlar merhabalar,
2 sac ekimci ile gorustum saclari uzatarak, Ekte mevcuttur. Sibel hoca olur dedi Asuman hanim da olur dedi her ikisi 2 ekim diye dusundu. beklentini cok yuksek tutma dediler. Ki benim dusuncem de o sekilde. Asuman hanim hani sirma gibi bekleme ama suan dan iyi olur diye belirtti.
Donoru guclendirmeye gelince, xpecia ve biotin ve prozinc almistim. Prozinc kullandigimda basim agridi sanirim kokusundan 3-4 kezden sonra kullanmayi biraktim. Biotin de mide bulantisi vs yapti. Acikcasi ben spora yogun giden ve iyi beslenen biriyim gunde 3-4 yumurta diyeiblirm ondan dolayi gunluk biotn ihtiyacinda sorun olacagini sanmiyorum .Xpecia ya ise guvenemedigimden acikcasi baslamadim. Finas vs ye de baslamam benim icin uygun olmayabilir cunku depresyona sokabilecek maddelerden uzak durmam gerek, bunun icinde keyif maddeler de dahil, asiri alkol vs.
Simdi dostlar yas oldu 30 , belki de ideal biri degilim ama ben bunu yapmassa 35 de olsam 40 da olsam hep aklimda olacak gibi geliyor bana. Ne diyorsunuz ? ameliyatini zorlugunu gectim de, suandan daha iyi olur mu ? Kendimi kel acikcasi pek begenmiyorum buda psikolojimi etkiliyor.
Bu forumda aile gibiyiz ondan yazmak istedim