Gönderen Konu: Sizce sac ekimi icin uygun muyum , nasil planlamaliyim ? yas 29,5  (Okunma sayısı 1742 defa)

tesla1757

• Full Member
Ynt: Sizce sac ekimi icin uygun muyum , nasil planlamaliyim ? yas 29,5
« Yanıtla #15 : 10 Ağustos 2021, 16:36:07 »
Bence hiç ekim işine bulaşmayın. Henüz 30 yaşındasınız ve donörünüzü güçlendirip ekim yaptırsanız ve başarılı da olsa ilerleyen yıllarda ilacı keseceğiniz için yine ekim alanında çıkan saçlarda dökülme olma ihtimali var. Sakalınız güçlü olsa sakal destekli bir ekim düşünün derdim ama fotoğraflardan belli olduğu kadarıyla sakal stoğunuzda çok yeterli gözükmüyor. Ekim yapıldıktan sonra başarı sağlanamazsa pek ekim yaptırdım ama olmadı deme şansınız olmuyor yani ciddi bir işlem. Kişisel fikrim ekim yaptırmamanız yönününde. Ben sizin yerinizde olsam ekim yaptırmaz, o riski almazdım.

Degerli yorumunuz icin tesekkur ederim ,

Ilac konusunda bende ayni dusunuyorum sizle.
Basari saglanamassa ne gibi sorunlar olabiliyor, riskler ? Tecrubeleriniz aktarabilir misiniz ?

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #16 : 10 Ağustos 2021, 16:50:43 »
Degerli yorumunuz icin tesekkur ederim ,

Ilac konusunda bende ayni dusunuyorum sizle.
Basari saglanamassa ne gibi sorunlar olabiliyor, riskler ? Tecrubeleriniz aktarabilir misiniz ?

Ben başarısız bir ekim yaşamadığım için tecrübe etme durumum olmadı ama forumda gördüğüm kadarıyla ensede oluşacak scar izlerinden dolayı şuan kestirdiğiniz gibi saçlarınızı kestirmezsiniz. Ekim alanında sonuçta kanallar açılacak ve en kötü senaryo da nekroz olursa o bölge de kafanızda kötü bir görüntü oluşma riski var. Hiç bir saç ekiminden %100 başarı sağlanamaz! Kapatıcılık sağlanamayan seyrek görüntü de bence mevcut doğal halinizden daha kötü bir görüntüye sebebiyet verebilir. Risk alarak güzel sonuç alanlarda var forumda ama ben empati kurduğumda yine de o riski almazdım. Kaldı ki bu kadar büyük bir açıklık için düzenli ilaç kullanımı da bence mantıklı değil.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

tesla1757

• Full Member
« Yanıtla #17 : 10 Ağustos 2021, 17:33:09 »
tesekkur ederim durust yorumun icin dostum , haklisin riskler var. Riskleri dusunup karar verecegim

tesla1757

• Full Member
« Yanıtla #18 : 10 Ağustos 2021, 17:36:28 »
Ben başarısız bir ekim yaşamadığım için tecrübe etme durumum olmadı ama forumda gördüğüm kadarıyla ensede oluşacak scar izlerinden dolayı şuan kestirdiğiniz gibi saçlarınızı kestirmezsiniz. Ekim alanında sonuçta kanallar açılacak ve en kötü senaryo da nekroz olursa o bölge de kafanızda kötü bir görüntü oluşma riski var. Hiç bir saç ekiminden %100 başarı sağlanamaz! Kapatıcılık sağlanamayan seyrek görüntü de bence mevcut doğal halinizden daha kötü bir görüntüye sebebiyet verebilir. Risk alarak güzel sonuç alanlarda var forumda ama ben empati kurduğumda yine de o riski almazdım. Kaldı ki bu kadar büyük bir açıklık için düzenli ilaç kullanımı da bence mantıklı değil.

Evet iyi sonuclar da var kotu sonuclar da var , orta da bir risk var haklisin. yine de kliniklerle gorusmeye gitmeyi dusunuyorum yoksa icimde kalicak, her gun forumu okuyorrum benim durumunda olup sonra bayagi gelisme gosterenleri goruyorum umutlaniyor insan

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #19 : 10 Ağustos 2021, 17:43:11 »
tesekkur ederim durust yorumun icin dostum , haklisin riskler var. Riskleri dusunup karar verecegim

Rica ederim biz forum üyeleri olarak aynı dertten muzdarip dostlarımızın yanındayız. Herkesin bu sorununa çözüm bulması en büyük temennimiz ama olmayacaksa yok yere kimseyi de umutlandırmaya gerek yok. Para, zaman kaybı, hayal kırıklığı sonucunda zor bir deneyim yaşamanızı istemem.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

tesla1757

• Full Member
« Yanıtla #20 : 10 Ağustos 2021, 17:59:28 »
Rica ederim biz forum üyeleri olarak aynı dertten muzdarip dostlarımızın yanındayız. Herkesin bu sorununa çözüm bulması en büyük temennimiz ama olmayacaksa yok yere kimseyi de umutlandırmaya gerek yok. Para, zaman kaybı, hayal kırıklığı sonucunda zor bir deneyim yaşamanızı istemem.

Tabiki de tesekkur ederim , dediginiz de haklisiniz risk leri dusunup ona gore degerlendirecegim. Bizzat da klinige soracagim iste su olursa ikinci operasyonla telafi olurmu fln diye. Saniyorum nekroz un uzerine ikinci seansta ekim yapiyorlar bir kac iletide gormustum. Ama tabi ki beklentim yaptirsam bile yine de cok degil.

yaptirsam da yaptirmasam da burdaki dostlarla paylasacagim , sharing caring :)

tesla1757

• Full Member
Dostlar merhabalar,
2 sac ekimci ile gorustum saclari uzatarak, Ekte mevcuttur. Sibel hoca olur dedi Asuman hanim da olur dedi her ikisi 2 ekim diye dusundu. beklentini cok yuksek tutma dediler. Ki benim dusuncem de o sekilde. Asuman hanim hani sirma gibi bekleme ama suan dan iyi olur diye belirtti.

Donoru guclendirmeye gelince, xpecia ve biotin ve prozinc almistim. Prozinc kullandigimda basim agridi sanirim kokusundan 3-4 kezden sonra kullanmayi biraktim. Biotin de mide bulantisi vs yapti. Acikcasi ben spora yogun giden ve iyi beslenen biriyim gunde 3-4 yumurta diyeiblirm ondan dolayi gunluk biotn ihtiyacinda sorun olacagini sanmiyorum .Xpecia ya ise guvenemedigimden acikcasi baslamadim. Finas vs ye de baslamam benim icin uygun olmayabilir cunku depresyona sokabilecek maddelerden uzak durmam gerek, bunun icinde keyif maddeler de dahil, asiri alkol vs.

Simdi dostlar yas oldu 30 , belki de ideal biri degilim ama ben bunu yapmassa 35 de olsam 40 da olsam hep aklimda olacak gibi geliyor bana. Ne diyorsunuz ? ameliyatini zorlugunu gectim de, suandan daha iyi olur mu ? Kendimi kel acikcasi pek begenmiyorum buda psikolojimi etkiliyor.

Bu forumda aile gibiyiz ondan yazmak istedim

tesla1757

• Full Member
foto ek

Kaiba

• Full Member
Uygun değilsin denen bir çok kişinin çok güzel oldu Ama Serkan Aygın,asuman hanım gbi ekim merkezleri yerine donör hasarlayıp ama full kapama sağlayan yerler size daha uygun bence serkan aydın-medeks-Serdar görkem gbi daha çok bar bir çok forumdan bakın
« Son Düzenleme: 25 Ekim 2021, 16:08:00 Gönderen: Hintell »

Lauri

• Hero Member
Dostum senin adına kimse karar veremez. Şahsen etkileyip olumsuz bir durum olursa  üzülmeni de kimse istemez. Onizuka hocam da buna değinmiş. Önemli olan senin içine sinmesi. Bu konuda sana vereceğim tavsiyeler şunlar olabilir.

Ekimcilerle karar vermeden önce yüzyüze görüşmen çok daha doğru olur. Belki öyle yspmışsındır bilmiyorum ama tekrarlamak istdedim. Doğrudan görmeleri ile foto arasında çok fark olur, birebir görüşmek senin açından da önemşli olur bence.

İkincisi mutlaka az ya da çok da olsa sakal desteğini kullandır. İki greft iki grefttir. Durumlarımız farklıdır illaki ama kendimden örnek vereyim. Ben Asuman hsnımda ektirdim.  Sakallarım, vücut kıllarım, saçlarım gibi incedir, çok aşırı gür değildi ama fena da değildi. İnce olması belki sırıtmaması için avantaj bile olmuş olabilir.850 greft kullanıldı. Traşlı gezen biri olarak alım bölgesinde iz göremiyorum. Sakalları uzatsam seyrek durması şıklığı bozar mı umurumda değil. 34 yaşında yüzümde vücudumda hala sivilce çıkar, sıktırınca iz kalır. Cildim iz kalmasına müsait ama sakalda hiç rahatsız edecek birşey olmadı. Kolajen kullan mutlaka. Hatta ekim öncesi 1 ay önceden baila vücut stoklasın. Eğer yaptırırsan  Ekimcine bu konuyu danış.

Şimdilik eyyorlamam bu kadar :)

Anchar

• Sr. Member
şansını deneyebilirsin her türlü şu anki halinden iyi olur bence .bakarsın çok çok iyi sonuçta alabilirsin bu işler belli olmaz ,ekim yeri tercihlerinde çok isabetli bence.
  • Ekim Tarihi: 05.04.2001
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 24
  • Medikal Tedavi Xpecia,minoxil

Facebook Twitter Instagram