Çok geçmiş olsun. Arkadaşların dediği gibi başka bir sebebi olmalı. Saç ekiminde bir kaç sivilce fln çıkar, ekim bölgesinde saç çıkış zamanlarında sivilcenmeden bahsediliyor ama 20. güne anca gelmişken iki parmaklık alanda bu kadar sivilce çıkmasının başka bir sebebi olmalı.
Kendi başıma gelen bir örnek vereyim. Ben 3-4 sene kadar önce dermaroller sonrası bir losyon uygulamıştım. Dermarollerı iyi dezenfekte edememiş olmalıyım veya losyon uygularken steril temiz bir şekilde uygulamış olmalıyım ki, kafa derimde ertesi gün abartmıyorum belki 100 belki 200 sivilce çıkmıştı. Kıl köklerini kapsayacak şekilde olanlar da vardı. Dermatologun yazdığı losyonları ilaçları kullanınca hızla kurumuştu. aşağıya foto ekliyorum, kafanın sol yarısı galiba bu. Diğer yarı ve ön bölge de aynı şekilde sivilce doluydu. Bence siz yine de bir dermatoloğa görünün. Merkeze danışmadan ilaç kullanın demiyorum ama başka bir sebebi olması çok muhtemel bence.
Bir de cildiniz çok hassas sanırım, sivilcelenmelerden kaynaklı da olabilir tabi, çok kızarık gözüküyor cildiniz. Kızarıklık sizde, uzunca 2-3 aydan önce geçmeyebilir azalmayabilir, örneğin benim de 70 gün civarı oldu, kızarıklık hala çok belli seviyede özellikle ön bölge. Saçlarınızın önünü kahkül kestirerek kapatmayı düşündünüz mü? En azından saçlar çıkıp uzayana kadar rahat rahat dolaşırsınız.