Gönderen Konu: Saç Ekim Sonrası Kullanılması Tavsiye Edilenler  (Okunma sayısı 4234 defa)

dsolar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saç Ekim Sonrası Kullanılması Tavsiye Edilenler
« : 23 Temmuz 2017, 15:27:54 »
Merhaba Arkadaşlar, kısa bir süre önce saç ekimi yaptırdım. Gerçi doktorumla sürekli görüşüyorum fakat sizlerinde bilgisini almak istedim.

1- 10 günden sonra kabuk temizleme gittikten sonra artık gündelik yaşantımın normale dönmesin de birşey var mı? Özellikle sırt üstü uyumamak :)

2- Vitamin takviyesi olarak kullan diyebileceğiniz şeyler var mı, mesela ben biotin 5000 mcg almayı düşünüyorum.

3- Donör bölgesinde ilk dönemlerde sargı iyi yapılmadığı için hafif kanlanma olmuştu(kabuk), yumuşatsın diye arada bebek yağı sürüp masaj yapıyorum. En azıyla arka kısmın daha çabuk iyileşmesine yarar sağlayacak bir ilaç-özellikle krem var mı?

4- Donör bölgesinde kızarıklık gitmesi için birşey kullanmaya gerek var mı?

5- Aslında yarından itibaren 10.günden sonra tamamen gündelik yaşantıma geri döneceğim, uyumadır hafif kaşıntılara tırnak değdirmeden ovmak gibi. Kullanabileceğim şampuan Öneriniz varmı?

6- 20. Günde saçlarımı 5 numaraya vurmayı düşünüyorum, heryerin eşit olması dileğiyle malum donör bölge biraz geç uzuyor diğer saçlarıma göre. Kuaföre gitmem de bir sıkıntı var mı?

Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim :)

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç Ekim Sonrası Kullanılması Tavsiye Edilenler
« Yanıtla #1 : 23 Temmuz 2017, 15:50:11 »
ekim bölgesine 2 ay makas bile değdirme kopabilir kökten .ekim bölgesi hariç 15 günden sonra istersen makine  kullan ,,sandoz şeklinde c vitamini var suya katıp iç 1000 mg hücre yeniler c vitamini iyi destektir eczanelerde var 20 tl yi geçmez 1 aylık kullanımı özellikle sigara içenler kesinlikle c vitamini hergün kullansın fazlasının zararı yok yararı var...sen yinede 15 gün dolmadan kaşıma yapma  yan yatma ..bas çek şeklinde kaşıma yap parmak içlerinle..biotin iyidir kullanıyorsun zaten gerisi fizyolojine bağlı artık

dsolar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saç Ekim Sonrası Kullanılması Tavsiye Edilenler
« Yanıtla #2 : 23 Temmuz 2017, 15:59:24 »
Mesajın için teşekkür ederim Ruhi, sadece donör bölgem eşit olsun diye yaptırırım sadece en azıyla yanlar eşit olsun. 15 gün dolmadan tavsiyelerini dikkate alacağım. Biotin kullanmıyorum ama almayı planlıyorum. Hem biotin hemde söylediğin C vitaminini alıp kullanırım. Sigara ve alkol kullanmadığım için umarım kısa sürede toparlar.

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 23 Temmuz 2017, 17:25:51 »
ilk 3 gun carpma olanı korumaya al gerisi azten kendiliğinden gelen bir surec
saçları ekmeydi dersin

keskin55

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 06 Ekim 2017, 21:45:16 »