Daha önce saçım hakkında fikir sormuştum sizlere. Yaşımdan dolayı daha dökülmenin devam edeceğini ekilse de çok memnun kalamayabileceğimi söylemiştiniz.Yaklaşık 2-3 aydır çok düzenli olmasa da proscar kullandım. Aşırı bir beklentim yok ama iyi olur diye ümit ederek Şahin Çelik ten randevu aldım. Bugün kliniğine başvurdum güler yüzlü insan ve ekibi de güler yüzlü. İlk olarak Şahin bey vazgeçebilirsin memnuniyetin düşük olur toplam 3000-3500 civarı anca greft çıkar dedi. Tekrar düşündüm o an ama yine de ektirmeye karar verdim. İşlem 12 gibi başladı 17 gibi bitti. Merak eden arkadaslar için ayrıntı vereyim biraz. İlk olarak fotograf çekimi daha sonradan tıraş çizgi ölçümü yapıldı. Ardından püskürtmeli lokal anestezik ve enjeksiyon ile lokal anestezik yapıldı. Püskürtmeli basınçlı lokal anestezik kısmen acıttı ama dayanılmayacak bir acı değil. Ardından kök alma işlemine geçildi. Şahin bey yardımcısı birlikte aldılar. Toplam 4000 greft alındı beklediğimden iyi geldi diye belirtti şahin bey.Ardından kanal açma işlemini de Şahin bey kendisi yaptı. Daha sonradan yardımcıları greftleri yerleştirdi. Şahin bu kısımda sadece arada gelip uğradı baktı. 1 seans prp de yapıldı. İlaç olarak augmentin,aspirin,evocapil,majezik,prednol verildi. İlk gün resmini ve önceki resimleri yüklüyorum. GÜn geçtikçe yüklemeye çalışcam. Tecrübeli arkadaslardan gidişat hakkında yorum alabilirsem çok memnun olurum teşekkürler.