Saç Ekimi Sonuçları
Saç ekimin çok başarılı o tarafta biraz dolarsa harika sonuç olur
6 subattaki fotograflar ile tras olmus halin bence gayet guzel tahminimce 8. 9. Aya kadar gelisme devam edecektir ozellikle trastan sonraki dotografinda sol tarafin acikligi belli olmuyo ama gostermek amacli elinle acarsan orayi bosluk gozukur o kendi sacinda da aynisini yapsan orda da bosluk gozukur bence fazla kafana takip moralini bozma
Kardeşim sıkıntı yok bence dolar, dolmasa bile diğer saçlar tarafından kapanır, kapanmasa bile revize yapılır. Gayet güzel gelişim.
Abi çok sağol çok rahatsız ediyor fotoğraflardaki gibi değil inşallah düzelir temennim
Abi çok sağol çok memnunum o taraf dışında ama o boşluk o kadar kötü duruyor ki ne kapanmaya kapanıyor ne kaldırmaya kaldırılıyor umarım düzelir endişeliyim
Kardeşim öncelikle ekimin için hayırlı olsun kapaticilik%85 başarılı emin ol ben forumu takip eden biriyim yaş 25.5 açıklığım seninkinden biraz daha az benim ekim korkum sadece donorde iz kalması hani normal trasini oluyorsun ya o izler görünüyor mu senden ricam kardeşini kirmazsan sevinirim donor fotografini detaylı atabilirmisin güneş isiginda sag sol şimdiden teşekkürler
Dönörle ilgili hiç bir sıkıntım yok abi yanları sıfırla aldırmama rağmen sıfır iz çok temiz alım yapıldı
Kardesim son yukledigin fotograflarda sagda da solda da aciklik gorunmuyo ama sen illa aciklik aramak icin elinle sacini geri dogru acarsan aciklik illaki bulursun ama suan oyle bahsettigin gibi bir aciklik gorunmuyo
Abi burda öyle gözüküyor saçı diğer tarafa doğru tarıyorum ilk başta güzel duruyor ama sonra öne düşüyor öyle kalmıyor ve bomboş gözüküyor