Gönderen Konu: 2 Ağustos 2021 Akl Klinik / Hasan Akil Saç Ekimi / Yaş 21  (Okunma sayısı 14222 defa)

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
Ynt: 2 Ağustos 2021 Akl Klinik / Hasan Akil Saç Ekimi / Yaş 21
« Yanıtla #105 : 17 Şubat 2022, 11:45:19 »
Kardeşim sıkıntı yok bence dolar, dolmasa bile diğer saçlar tarafından kapanır, kapanmasa bile revize yapılır. Gayet güzel gelişim.

Umtboz

• Jr. Member
  • **
  • Akl Klinik / Hasan Akil Saç Ekimi
« Yanıtla #106 : 17 Şubat 2022, 12:11:32 »
Saç ekimin çok başarılı o tarafta biraz dolarsa harika sonuç  olur

Abi çok sağol çok memnunum o taraf dışında ama o boşluk o kadar kötü duruyor ki ne kapanmaya kapanıyor ne kaldırmaya kaldırılıyor umarım düzelir endişeliyim
  • Ekim Merkezi ismi Akl Klinik / Hasan Akil Saç Ekimi

Umtboz

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #107 : 17 Şubat 2022, 12:12:42 »
6 subattaki fotograflar ile tras olmus halin bence gayet guzel tahminimce 8. 9. Aya kadar gelisme devam edecektir ozellikle trastan sonraki dotografinda sol tarafin acikligi belli olmuyo ama gostermek amacli elinle acarsan orayi bosluk gozukur o kendi sacinda da aynisini yapsan orda da bosluk gozukur bence fazla kafana takip moralini bozma :)

Abi çok sağol çok rahatsız ediyor fotoğraflardaki gibi değil inşallah düzelir temennim

Umtboz

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #108 : 17 Şubat 2022, 12:13:32 »
Kardeşim sıkıntı yok bence dolar, dolmasa bile diğer saçlar tarafından kapanır, kapanmasa bile revize yapılır. Gayet güzel gelişim.

Abi kapanmaya da kapanmıyor şu an çok rahatsız edici bekleyip görelim güzel dileklerin için çok sağol

Cx

• Full Member
  • Hairmasterturkey Saç ekimi
« Yanıtla #109 : 17 Şubat 2022, 12:16:49 »
Abi çok sağol çok rahatsız ediyor fotoğraflardaki gibi değil inşallah düzelir temennim

Rahatsiz edebilir dogrudur bence baska ışıklı ve ışıksız ortamda bir kac foto cekip yuklersem forumdaki arkadaslarin farki daha iyi anlacagini düşünüyorum en kisa zamanda eklersen iyi olur. Cok kafana takipta stres yapma psikolojini bozma hersey olucagina varir kardesim
  • Ekim Tarihi: 16.12.2021
  • Ekim Merkezi ismi Hairmasterturkey
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 27
  • Medikal Tedavi Kullanmıyorum

The Cebelebettin

• Hero Member
« Yanıtla #110 : 17 Şubat 2022, 12:43:36 »
Ufak bir dokunusla kapanır hocam en büyük sorunun o olsun takma sen
  • Medikal Tedavi Proscar (1/4)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #111 : 17 Şubat 2022, 14:34:44 »
Abi çok sağol çok memnunum o taraf dışında ama o boşluk o kadar kötü duruyor ki ne kapanmaya kapanıyor ne kaldırmaya kaldırılıyor umarım düzelir endişeliyim

Aslında güzelcr tarasan harika görünür o tarafta ve zaten sürecin yarısındasın daha gelişecek 6 ay dasın

Bu ekimi yapmak zor iç kendi saçların çok sık hem aynı sıklığı yakalamak genel anlamda otaraf biraz geride olsada yakalanmış saç yönleri çok doğal kendi saçınla uyumu güzel

Bence 4/4 lük ekim yapmışlar daha da harika olacak zamanla ustalık istiyen bir ekim bu herkesin harcı değil
Global Moderator

kahraman432

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #112 : 17 Şubat 2022, 17:43:30 »
Kardeşim öncelikle ekimin için hayırlı olsun kapaticilik%85 başarılı emin ol ben forumu takip eden biriyim yaş 25.5 açıklığım seninkinden biraz daha az benim ekim korkum sadece donorde iz kalması hani normal trasini oluyorsun ya o izler görünüyor mu senden ricam kardeşini kirmazsan sevinirim donor fotografini detaylı atabilirmisin güneş isiginda sag sol şimdiden teşekkürler

Edgar X

• Hero Member
« Yanıtla #113 : 17 Şubat 2022, 19:22:06 »
bence güzel sonuç almışsın üstat ama sol tarafın seyrekliğinden şikayetçiysen ekim merkezi ile bir görüş belki ufak bir revizyon yaparlar.

Umtboz

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #114 : 18 Şubat 2022, 11:13:40 »
Kardeşim öncelikle ekimin için hayırlı olsun kapaticilik%85 başarılı emin ol ben forumu takip eden biriyim yaş 25.5 açıklığım seninkinden biraz daha az benim ekim korkum sadece donorde iz kalması hani normal trasini oluyorsun ya o izler görünüyor mu senden ricam kardeşini kirmazsan sevinirim donor fotografini detaylı atabilirmisin güneş isiginda sag sol şimdiden teşekkürler

Dönörle ilgili hiç bir sıkıntım yok abi yanları sıfırla aldırmama rağmen sıfır iz çok temiz alım yapıldı

Cx

• Full Member
« Yanıtla #115 : 18 Şubat 2022, 11:25:35 »
Dönörle ilgili hiç bir sıkıntım yok abi yanları sıfırla aldırmama rağmen sıfır iz çok temiz alım yapıldı

Kardesim son yukledigin fotograflarda sagda da solda da aciklik gorunmuyo ama sen illa aciklik aramak icin elinle sacini geri dogru acarsan aciklik illaki bulursun ama suan oyle bahsettigin gibi bir aciklik gorunmuyo
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 27

Umtboz

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #116 : 18 Şubat 2022, 13:12:20 »
Kardesim son yukledigin fotograflarda sagda da solda da aciklik gorunmuyo ama sen illa aciklik aramak icin elinle sacini geri dogru acarsan aciklik illaki bulursun ama suan oyle bahsettigin gibi bir aciklik gorunmuyo

Abi burda öyle gözüküyor saçı diğer tarafa doğru tarıyorum ilk başta güzel duruyor ama sonra öne düşüyor öyle kalmıyor ve bomboş gözüküyor

KOC2150

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #117 : 18 Şubat 2022, 13:20:15 »
Başarılı bir saç ekiminiz olduğunu düşünüyorum. Hayırlı olsun

Cx

• Full Member
« Yanıtla #118 : 18 Şubat 2022, 14:00:36 »
Abi burda öyle gözüküyor saçı diğer tarafa doğru tarıyorum ilk başta güzel duruyor ama sonra öne düşüyor öyle kalmıyor ve bomboş gözüküyor

Sen sacini normal her zamanki taradigin gibi tara guzelce sagdan soldan ustten fotolarini at bakalim nasil duruyo burdaki arkadaslarla beraber karar verelim ama suan goruntude kotu bir durum yok onceki yukledigin fotolarda da bi aciklik goremedim hem daha surecin ortasindasin şöyle bi 8 9 ay gecsinde daha da dolgunlasir simdi boyle seyleri kafana takipta moralini bozma
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 27

Edgar X

• Hero Member
« Yanıtla #119 : 19 Şubat 2022, 16:58:44 »
oldukça güzel sıklaştırma ekimi olmuş çok ufak detaylara takılıyorsun dostum ekim öncesi ilk sayfaya bakıyorum dönüp tekrar son haline bakıyorum cidden saçların çok gürleşmiş bence çok şanslısın yeni saçlarının tadını çıkar .

Facebook Twitter Instagram