Gönderen Konu: Saç ektirmek isteği ve kararsızlık  (Okunma sayısı 1607 defa)

Burak Bey

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ektirmek isteği ve kararsızlık
« Yanıtla #15 : 03 Ağustos 2021, 23:02:17 »
Bu forumu keşfedip, konu açtıracak kadar kafaya takılmışsa muhakkak ektirmelisiniz. :) Birçok arkadaşın da belirttiği gibi ekim merkezi burada kritik faktör. Forumda çok sayıda örnek mevcut.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 04 Ağustos 2021, 13:54:33 »
çok ciddi bir sey yok saçında ön dizayn ve tepe sıklaşması güzel temiz bir yere ektir paradan kaçma halledersin dert edilecek bir durumun yok
Global Moderator

Geebee

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 04 Ağustos 2021, 22:44:43 »
Gine hepinize çok teşekkürler.

Şu anki durumda ektirmeye karar verdim sayilir.

Şimdide nerde ektirsem diye düşünüyorum.

Forumda baktığım kadarıyla en çok gelen isimler

asuman hair, Koray erdoğan, şahin çelik ve serkan aygın.

Sizce en uygun hangisidir benim sac durumumda.

Selamlar

Burak Bey

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 06 Ağustos 2021, 13:45:43 »
Güzel bir liste oluşturmuşsunuz. Listeye belki Hakan Doğanay, HLC, Kaan Pekiner ve Muttalip Keser’i de eklemek isteyebilirsiniz. Forumda hepsinin örnekleri mevcut. Nerede yaşıyorsunuz?

Geebee

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #19 : 07 Ağustos 2021, 21:44:01 »
Güzel bir liste oluşturmuşsunuz. Listeye belki Hakan Doğanay, HLC, Kaan Pekiner ve Muttalip Keser’i de eklemek isteyebilirsiniz. Forumda hepsinin örnekleri mevcut. Nerede yaşıyorsunuz?

Forumun ve sizlerin sayesinde!
Ben almanyada kalıyorum ama corona burayi ve beni çok kötü etkiledi. Zaten eski almanya kalmadı artık.
Yardımınız icin teşekkür ederim.

Ben şuan Asmed Teame karar vermişliğim var. Ama icim rahat değil. Analizenin sonucu 4000 greft ve fin tavsiye ediliyor. Bu beni biraz korkutu. Birde 2 veya 3 yilla kadar yoluk tavuk gibi olursam çok ama çok üzülürüm.

Valla benim icime 'never ending story' gibi bir his oturdu. 
Farz ettik saclar üst tarafda komple döküldü diyelim.
Iki seansla mutlu olunacak kadar bir şans varmi.

Valla bana yardımcı olursaniz çok rahatlıyacağım.

Selamlar

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 07 Ağustos 2021, 22:07:10 »
Rakam bana biraz fazla geldi açıkcası. Tepe boşluğunu alan geniş gibi mi düşündüler acaba?

Muttalip Keser’e bir danışın, bakalm o ne diyecek?

Burak Bey

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 11 Ağustos 2021, 09:12:31 »
Seçim olarak Asmed gayet güzel bir tercih. Kişiden kişiye değişmekle birlikte Ekimden sonraki yaklaşık 4-5 aylık süreç sabır gerektiriyor. Sonrası ekstrem bir durum oluşmaz ise selamet :) Neden 2-3 yıl yolunmuş tavuk gibi olacağınızı düşünüyorsunuz?

hammut

• Sr. Member
« Yanıtla #22 : 12 Ağustos 2021, 21:57:49 »
İyi durumda ama rahatsız ediyor ise tabi ki yaptırın

Geebee

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 24 Ağustos 2021, 15:23:33 »
Seçim olarak Asmed gayet güzel bir tercih. Kişiden kişiye değişmekle birlikte Ekimden sonraki yaklaşık 4-5 aylık süreç sabır gerektiriyor. Sonrası ekstrem bir durum oluşmaz ise selamet :) Neden 2-3 yıl yolunmuş tavuk gibi olacağınızı düşünüyorsunuz?

Valla saçlarım az dökülüyor. Birde mevcud olan saçlarım ekimde zedelenirse hem sonuc ve sonraki zamanda dökülmeyi tetiklerse iyi olmucakmış gibi bir his doğdu icime.
Asmed teamden iki kötü sonuc gördüm ve bu yüzdende baya hayal kırıklığına uğradım.
Şu an gine kararsızım. 1000 euro havale ettim ama belki önümüzdeki hafta iptal ede bilirim.

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
« Yanıtla #24 : 24 Ağustos 2021, 17:24:12 »
Abi, MaşAllah yaşa göre on numara saçlarınız var, ama tabi saçın en önemli kısmında saç olmaması şekil vermeyi zorlaştırıyor, ve tepede etrafı sık olan bir alanın içindeki seyrek bölgede kendini ön planda gösteriyor buda rahatsız edebiliyor tabi, şakakların kendi saç sıklığına ulaşmasını ve aynı zamanda vertex' te başarısı yüksek bir Ekim merkezi arıyorsanız, İstanbul' u tavsiye ederim, mesela benim, sadece şakaklardaki saçları geriye doğru tarasam, vertex' i bile kapatabilir.. :D

Uzatıyorum zaten saçları, ileriye dönük Geriye tarama planlarımda var, Bence sizi, 3.500 greft'ten aşağısı kurtarmaz, saçlar kısa halinde bence resimdekinden bi tık daha seyrek bölgeler ortaya çıkabilir gibi geliyor bana, hafif bi sıklaştırma içinde 500 greft civarı gider bence, bu sayıyla, hem şakaklar iyice sık olur, hemde vertex' zor bölge olduğu için, en az şakaklar kadarda vertex' e sağlam bir Ekim yapılmalı ki zaten yaştan dolayı ekilen saçlarda dökülmede olacağını sanmıyorum, tekrar Ekim yaptırmanıza gerek kalmaz hem.. |-onayisareti-|
« Son Düzenleme: 24 Ağustos 2021, 17:32:25 Gönderen: SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D »
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Geebee

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #25 : 24 Ağustos 2021, 19:20:02 »
Merhaba saçsız saçlı kardeşim. Yorumun icin tşkler.
Senin yanıtında başdan sonuna takip ettim. Bence çok başarılı bir ekim olmuş. Inşallah bundan sonra bu sayfayida kapatmış olursun.

Benim saçlarım kısa halinde biraz daha acıklıklar oluşuyor haklısın. Benim problemim istediğim sonuca varamassam veya şuanki saç durumum kötüleşirse çok üzülürüm. Bundan dolayı baya kuşkulandım. Sence 4000 greft benim icin yeterlimi buluyorsun. Ben fin kulanmak istemiyorum bu medikalin çok kötü yanetkilerini gördüm ve bazı etkileri dahada bende sorun cıkarıyor. Gencliğimdede almıştım 2 yıl kadar.
27-28 yaşlarda doğru dürüs yan etkisini görmedim.
Ama şu an 45im ve bunun şahsım için konuşuyorum çok pişmanım.

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
« Yanıtla #26 : 24 Ağustos 2021, 20:06:35 »
EyvAllah Abi, sayfayı kapatmak için tabi vertex' e de girmem lazım, belki ileride düşünürüm, Bence 3.500-4.000 greft yeterli, ve Finasterid kullanmanıza gerek yok, zaten döküleceğini sanmıyorum bu saatten sonra, İstediğiniz sonuca varabilirsiniz çünkü şakaklarda saçlı alana bir parmak harici, pek girilmez bence, vertex çevresinde biraz daha girilir ama, sıklaştırma ekimlerinde de başarı oranı yüksek bir Ekim merkezi tercih edersiniz var olan saçlarada zarar gelmez fazla zaten..

Üstelik, olmaz ama, hadi olağandışı bir durum oldu, en kötü sakaldan 1.000-1.100 greft + Donördende yine en az 2.500 civarı yine alınabilir, Benim donörden, revize ile birlikte toplamda 5.000 üstü greft alındı, çok kısa kestirmeyince belli olmuyor ki zaten, yine donörü homojen kullanabilen merkezlerden birini de tercih edebilirsiniz, bu şekilde daha sağlıklı olur..
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

forzahakan58

• Full Member
« Yanıtla #27 : 24 Ağustos 2021, 22:15:51 »
Vakit ayirip yorumlarini esirgemeyen her arkadaşlara teşekkür ederim!

Şunuda söylemek istiyorum. Beni kafamin üst acıklığı
Çok rahatsız ediyor. Sakaklar yüzündünde sacımı eskisi gibi kestiremiyorum.
Dökülme müthiş bi dökülme olmadığınada biliyorum. En az o konuda biraz şansım var çok şükür. Keşke hepimizin böyle sorunları olmasaydı, daha güzel ve rahat geçecekti günlerimiz, ama malesef.

Sizce kac greft yeterli olur ve hangi dr tavsiye edersiniz.

Ben bu sorunu cözebilsem çok mutlu olaçağımı düşünüyorum. Bunudu tecrübeli arkadaşlarım onaylaya bilirmi yoksa kendimimi avutuyorum.

Yaş zaten gelmiş 45e şimdi yapmassam nezamam yapim. 50den sonra düşünmem galiba.

Bende dökülme devam ederse kac yilda beli olabir veya ikinci seansa gerek duyarim.

Selamlar
Ben sizde erkek tipi dökülmenin devam edeceğini düşünmüyorum. O eşiği atlamışsınız. Ama ilerde yaşa bağlı dökülme olur mu onu bilemem. Sizin saçlarınız bende olsa güle oynaya hayatıma devam ederim. Gündemime saç gelmez bile

Facebook Twitter Instagram