Anket

Donör alani  sac ekimine uygunmu

Hic degil
4 (22.2%)
İdare eder
9 (50%)
Normal
3 (16.7%)
Uygun
1 (5.6%)
Cok uygun
1 (5.6%)

Toplam Oy Verenler: 18

Oylama kapandı: 05 Ağustos 2021, 00:31:21

Gönderen Konu: Dr Levent Acar 3.500 greft sac ekimi  (Okunma sayısı 15905 defa)

Hairless__

• Jr. Member
  • **
Ynt: Dr Levent Acar 3.500 greft sac ekimi
« Yanıtla #30 : 08 Ağustos 2021, 12:25:33 »
çıkınca saçları aldırıp düzgün bir yerde yeni ön çizgi yaptırırsın ben olsam bu çizgiyi kabullenmem para iadesi isterim yada duzeltsinler

Ben Suanki cizgiden memnunun ama sac cikinca nasil olur bilemem belki yanlari doldurmayi dusunebilirim.Tabi donör yeterli gelirse.

Hairless__

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #31 : 11 Ağustos 2021, 22:33:57 »
7.gun drum bu sekilde kabuklar yavas yavas dokulmeye basladi.Sizce Drum nasil arkadaslar ?
« Son Düzenleme: 11 Ağustos 2021, 22:49:35 Gönderen: Hairless__ »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 11 Ağustos 2021, 23:15:24 »
Normal ekim alanı durumu yıkamalara devam 10 cu yıkamanda kabukları dökersin
Global Moderator

Hairless__

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #33 : 11 Ağustos 2021, 23:22:48 »
 En basda paylastigim bi resim vardi ordaki gibi bi sonuc alabilirmiyim .Gorusun nedir hocam.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 12 Ağustos 2021, 18:51:20 »
En basda paylastigim bi resim vardi ordaki gibi bi sonuc alabilirmiyim .Gorusun nedir hocam.

Çıkış olarak belki ama doğallık olarak sanmıyorum
Global Moderator

Hairless__

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #35 : 14 Ağustos 2021, 08:57:48 »
10. Gun
Kabuk dokumu sonrasi drum bu sekilde.
Ekilen saclar yavasda olsa uzamaya basladi.
Takviye olarak xpecia sabah aksam
Biotin ve saw palmetto tablet kullanmaya basladim.
1. Aydan sonrada minoxidile baslicam.

« Son Düzenleme: 14 Ağustos 2021, 10:42:17 Gönderen: Hairless__ »

Hairless__

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #36 : 25 Ağustos 2021, 20:38:54 »
21.gun drum bu sekilde.3-4 gundur dokulmeler basladi.

Hairless__

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #37 : 25 Ağustos 2021, 21:04:56 »
1haftadir propecia ve xpecia kullanmaya basladim doktorun tavsiyesi uzerine.1.aydan sonrada minoxil e baslicam

Trevor

• Hero Member
« Yanıtla #38 : 25 Ağustos 2021, 21:24:17 »
ekim alanı gayet sağlıklı görünüyor ,şok dökülmede başlamış galiba.
finasterid ise bence kullanmayınız bundan fayda göreceğiniz pek saçınız yokmuş .finasterid ekimden önce doner bölgeyi güçlendirmek amaçlı tavsiye ediliyor şimdiden sonra kullanmak için herhangi bir neden göremiyorum ekim öncesi durumunuza baktığımda.

Hairless__

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #39 : 25 Ağustos 2021, 22:06:09 »
ekim alanı gayet sağlıklı görünüyor ,şok dökülmede başlamış galiba.
finasterid ise bence kullanmayınız bundan fayda göreceğiniz pek saçınız yokmuş .finasterid ekimden önce doner bölgeyi güçlendirmek amaçlı tavsiye ediliyor şimdiden sonra kullanmak için herhangi bir neden göremiyorum ekim öncesi durumunuza baktığımda.

Tepe bolgesi icin 2.bir ekim daha dusunuyorum.O yuzden onerdi sanirim.Peki ekilen saclarin cikmasinda finasteridin bi faydasi olmuyormu diosun hocam.

Trevor

• Hero Member
« Yanıtla #40 : 25 Ağustos 2021, 22:16:36 »
Tepe bolgesi icin 2.bir ekim daha dusunuyorum.O yuzden onerdi sanirim.Peki ekilen saclarin cikmasinda finasteridin bi faydasi olmuyormu diosun hocam.

ekilen saçlara finasteridin bir faydası olmaz çünkü bunlar zaten donör bögeden alınan saçlar ve donör bölgedeki saçlar dht ye duyarsız.donör bögede telogen fazda olup dht den olumsuz etkilenecek saçlar elbette kısmende olsa vardır ama bunlar zaten kafanıza ekilmedi bu yüzden saç ekimine faydası olacak diye finasterid kullanmak çok yanlış bir düşünce.
dediğim gibi ekim öncesi kullansaydınız bir miktar belki faydasını görürdünüz ama şu aşamada gereksiz olur.
ekim olan saçlarınızın çıkışını kolaylaştırmak için minoxil kullanmak en sağlıklı yötem olur çünkü şu aşamada saç dersinin kanlanması ekilenlere epey fayda sağlayacaktır.kötü tarafı ise ekim öncesi minyatür saçlarınız bir nebze güçlenecek ve ekim sonucunu çok azda olsa güzel gösterecektir fakat bir süre sonra bunları tekrar kaybedeceksiniz.

Hairless__

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #41 : 25 Ağustos 2021, 22:31:55 »
ekilen saçlara finasteridin bir faydası olmaz çünkü bunlar zaten donör bögeden alınan saçlar ve donör bölgedeki saçlar dht ye duyarsız.donör bögede telogen fazda olup dht den olumsuz etkilenecek saçlar elbette kısmende olsa vardır ama bunlar zaten kafanıza ekilmedi bu yüzden saç ekimine faydası olacak diye finasterid kullanmak çok yanlış bir düşünce.
dediğim gibi ekim öncesi kullansaydınız bir miktar belki faydasını görürdünüz ama şu aşamada gereksiz olur.
ekim olan saçlarınızın çıkışını kolaylaştırmak için minoxil kullanmak en sağlıklı yötem olur çünkü şu aşamada saç dersinin kanlanması ekilenlere epey fayda sağlayacaktır.kötü tarafı ise ekim öncesi minyatür saçlarınız bir nebze güçlenecek ve ekim sonucunu çok azda olsa güzel gösterecektir fakat bir süre sonra bunları tekrar kaybedeceksiniz.

Guclu donorden zarar gelmez die dusunuyorum.2. Ekim icin suanki donor bolgem cok verimli degil cunku.Belki gogus ve sakal destekli bir ekimde yapabilicegini soyledi Levent hoca ama oncelik ensede tabi.Tesekkur ederim bilgilendirme icin ben yinede donor bolgesi icinde olsa finasteridi minimum 6 ay daha kullanacagim.

uzayt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 22 Eylül 2021, 22:58:56 »
Hocam bence beklentilerinin ötesinde sonuç alacaksın. Hayırli olsun

Hairless__

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #43 : 23 Eylül 2021, 21:52:18 »
Hocam bence beklentilerinin ötesinde sonuç alacaksın. Hayırli olsun

Eyvallah uzayt.Umarim dedigin gibi olur.
49. Gunden bi resim paylasalim o zaman.

uzayt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 23 Eylül 2021, 22:18:39 »
Maşallah. Hocam bende burayı düşünüyorum ama donor benimde çok yeterli değil. Sakal ve göğüsten Ekim yapıyor mu Levent hoca? Bilginiz var mıdır

Facebook Twitter Instagram