Dostum saç tiplerimiZ benzer, donör de biraz zayıflamış, biraz da ince telli saçlar.
Ben de 2 aydam biraZ fazla zaman önce Asuman hanımda ekim yaptırdım. Sen de git orada yaptır demiyorum tabi ama onun tarzı bir ekim planı olabilir.
Önden geriye doğru seyrelerek bir ekim. Vertex çok aşağı inmemiş sende. Vertexe doğru açık alana bir miktar srpiştirilebilir, ön ve tepe görece daha sık. ben de benzer şekilde yaptırdım. Vertex daah da açılırsa donör de imkan verirse bir ekim ihtiyacı olana kadar seyrek de olsa idare eder bir görüntü olur diye düşünüyorum. Benim tarzım dişüncem bu şekilde.
Asuman hanım ın ekimlerini incelersen demek istediğim plan hakkında biraz fikrin olur. Bir de ilaçlı tedavi konusunu birz değerlendirmen iyi olur, ekim öncesinde donörü kuvvetlendirme, ekime pozitif katkı sağlaması açısından, biraz da ekimi de garantiye almak adına düşünülebilir. Çünkü sende de bendei gibi donör biraz zayıflamış çünkü. Hatta benimki seninkinden bir tık daha zayıftı. Ama ilacın olası yanwtkilerini fln değerlendirerek doktor kontrolünde kullanmanı tavsiye ederim.