Saç Ekimi Sonuçları
hocam benim saç uzun, 2mm imkansız zaten saç folikülleri 2-2,5mm aşağıda değil mi 1,5 bile zor 1,25 giriyorum
böyle bir şey buldum. çok uyguna geliyor kullanımı ama gözle görülür iyi sonuç alan var mı ? varsa sonucunu fotolu paylaşabilir mi toplu alım için daha da uyguna gelir
mesaj gönderdim.
benim anladığım Dermaheal PTX PLATINUM HL içeriği, hali hazırdaki stem crum hl ve m.boosterın hazır karıştırılmış ve daha iyi çözünmüş haline getirmişler.m booster içindekiler ve stem crum içindeki peptit vs içinde var platiniumun ve enjeksiyon gerektirmiyor ptx diyorlar. bazı videolarda kafa derisine iğne ile azar azar mezoterapi gibi iğne saç derisine batırılarak yapılıyordu eskisi.https://www.elle-pharm.com/tr/shop/0153-dermaheal-ptx-platinum-hl-204
hocam hala kullanıyormusunuz etkisi nasıl tavsiye edermisiniz. Birde kullanırken dermoroller yeterli mi
bulamadık ki hocam alıp kullanalım. yurt dışı tanıdık aldırana kadar stokta bitti bi daha gelmedi. yine bi bakayım. m booster stokta idi o da tek başına kullanılmıyor. bu yeni tipten de bulamadım ingiltere de online. öyle kaldı.
Ben buldum da 1 kutu kaç ay yetiyor. Mbooster bulamadım bizim ülkede sadece. Birde bunu evde nasıl uygulayacağız deri altına enjekte edilmesi gerekiyor diye okumuştum