distribütörden alınabilseydi biz zaten alırdık, medikal şirket doktor değilsen kaale almıyorlar. büyük olana yazdık aradık.
işe yarıyor yaramasa zaten neden koştruralım, bulursan bize de haber et lütfen teşk.
konuşma yaklaşım önemli ikisindende fiyat aldım. ana bayi sadece bir doktor arkadasınızın hizmet numarasını alsanız yeter dedi. Bulamazsanız bayimize yönlendireyim dedi, alt bayisinden rahatlıkla fiyat aldım, kredi kartına taksitte yapıyor, o kadar zor değil nabza göre konuşmayı bilmek yeterli diye düşünüyorum ama uzun vadede etkisini kaybediyormu, bırakınca hızlı dökülme durumu varmı ondan emin değilim. Instagramda malum firmayı uzun süredir takip ediyorum %80 aynı kişilerin fotoğrafları paylaşılıyor aylardır, etki %si bence düşük gibi, yoksa çok farklı kişileri paylaşırlardı. 10 tane adamın fotosu 4 aydır dolanıyor hesaplarında
2 ay önce aldığım fiyatlarıda yazayım ama, bana çok yüksek geldi fiyatlar.
Dermaheal Stem C'rum HL
Saç dökülmesi karşıtı, saçlı deri besleyici biyomimetik peptid kök hücre solüsyonu
5 ml*5 flakon
3.540,00
Dermaheal M Booster Hair Loss
Saç dökülmesi karşıtı, saçı geri kazanımı maksimum sağlayan solüsyon
100 mg*6 flakon
4.130,00
not: iki farklı alt bayiden fiyat aldım, birini ana bayi yönlendirdi, diğerini kendim buldum. ikiside yukarda ki fiyatları verdi(kdv dahil)