Valla sac cikarmayan greftin gorevi bitmistir.yani öluyu diriltmeye calismak ne bilim zor is .hatta zarari bile olabilir.
Şöyle bir eleman var, finasterid + minoxil tedavisi uygulamış olan. Baya olay olmuştu ilk ortaya çıktığında. Bu eleman hyper responder, inanılmaz çalışmış ilaçlar.. Yani bu elemanı gördüğünde ölmüşsün sen diyecektin ama adam tedaviyle nereye gelmiş. İlaçları bıraltıktan 1 sene sonra da ancak nw4-5 e kadar gerilemiş, eskisinden yine iyi olmuş. En son ekim araştırıyordu.
Benzer tedaviyi ben de uyguladım bunun yüzde 10 u kadar sonuç aldıysam ne ala
Ben vertexi biraz karartsam yeter amacındayım artık,böyle örnekler gibi olmayacağımn farkındayım. Bu kök hücre ,booster serum tedavisini de o sebeple deniyorum.
Velhasıl kelam saç kökleri ölmüyor. Yanlış hatırlamıyorsam 80-90 yaşında yangında kafa derisi yanıp, iyileştikten sonra saçları çıkmaya başlayan bir adam örneği vardı tıp literatüründe. Çok karmaşık konular, bir şekilde geri çevrilebilir bir süreç lakin karşılığında ne götürdüğü çok önemli Slade’in de dediği gibi.
Değilse günlük 200-300 mg oral spiro, arada avodart sallasan, ne hale gelirsin Allah bilir.