Merhabalar son mesajımın üstünden sonra 3ncü seansı bir kaç gün sonra uygulayacağım! 4 - 5 ay öncesinde yaptığım uygulamarın büyük etkisi olduğunu söyleyebilirim ön taraflarda açılmış bölgelerim dolmaya başladılar görenler saçların çıktı diyorlar tepe bölgesinde dökülme olduğu içn saçları arkada topluyorum aralardan 1 -2 , 2 - 3 cm saçlar fırlamış durumda sanıyorum 1 - 2 ay içerisinde yaptığım serum uygulamalarını daha iyi hissedeceğim.
saç renginde koyulaşma ve dolgunluk hissediyorum saç dökülmemdevam ediyor mevsimsel dökülme yaşadığım için kış ayının hafif etkisi ile saç teli günde 1 , 3, 5 seviyesine düştü bunun etkisini sanıyorum yaz geldiği zaman farkedeceğim. eğer öbek öbek dökülmezse yine 1 -2 5 - 10 gelirse normal olarak değerlendireceğim.
bu yol meşakkatli, aynı zamanda da maliyetli.
dermapen yorumlarında bir arkadaşım saç köklerine zarar vermekten korktuğunu söylemiş, aslında mantık ve amaç saç köküne zarar vererek kendini yenilemesini sağlamak, kan akışı ve hücre yenilemesi yapmak hiç mikroskop kullandınız mı bilmiyorum ama saç kökünü elinizdeki dermapen ile denk getirmeniz zor aynı yer üzerinden farklı açılıarda gitmek lazımki canımız acıyor
size dermapenin (eğer üşenmezsem) açtığı kanalların arasını gösteren bir mikroskop görseli ile gelirim saçlı bölgeye uygulandığı halde saç kökünü nasıl teğet geçtiğini görürsünüz.