Elimden geldiği kadar dik açıyla tutarak tüm kafayı gezmeye çalıştım yavaş yavaş, acele etmeden. Bir de tatil dönüşü olduğundan kafa derisinin yeni yanmış olması da etkendir bilemedim.
Saç durumu için skalaya baktığımda nw7 gayet
Enseye yakın yerler bir tık daha az acıdı diyebilirim, üstte zaten neredeyse saç yok, özellikle ön taraf direk yok ve en çok o taraf acıdı
Dostum kafanı ön orta ve vertex şeklinde birkaç bölüme ayrıp, her uygulamada ne kadar acıdığını not almayı düşündün mü?
3-5 ay sonra bakalım bölge bölge acı nasıl değişecek? Hangi bölgelerde artacak?
Aklında tutman zor olur diye not al dedim. Hatta belki 10 üzerinden bi puan veredebilirsin.
Kendime şöyle bir gözlemim oldu. Ekim yaptırmadan önce 1,5 mm dermastamp ile hatta direkt insülin iğnesi ile kan çıkacak şekilde iğneleme yapardım. Acı azdı. Ekim yaptırdıktan sonra 3. Aydan itibaren haftada iki kez (ekim bölgesinedestek olacağını düşünerek, ekim merkezimin de onayı ile) 0.5 mm dermaroller yapıyorum. İğneler 3te 1 daha kısa olmasına rağmen, daha belirgin bir acı var.
Saç ekimi geçirdiğim için haliyle o bölgenin kanlanma oranı eskisine nazaran çok daha yüksek ki daha çok can yakıyor. Ve eskisinden çok daha fazla saç var artık.
Vertexim çok zayıf olduğu ve çok az sayıda ekim yapıldığı için epey açık şu an. Ekim sonraısnda o bölgedeki zayıflamış saçlar da daha da azaldı. Ekilenlerde çıkış olsa da, gidenler de olduğu için, pek bir iyileşme olmadı gibi. Tabi süreç devam ediyor ama alternatif tedavileri de araştırıyorum bu süreçte. sizin kullandığınız bu ürünleri ben de vertex için denemek istiyorum. 1,5-2 ay daha bekleyip 6. Ayı doldurunca ekimin az çok vertexde ne yapıp yapamayacağı daha netleşir diye düşünüyorum tabi bir yandan da zaman kaybetme riski de var.
Özellikle 2-3 aydır veya daha uzun süredir uygulama yapan arkadaşlar fotolu before after yapabilirlerse çok mutlu olrum. Eper gerçekten bir miktar bölgeyi hareketlendiriyorsa, özellikle ekim öncesindeki saçların toparlamasına geri dönmesine faydası olacağına kanaat getirirsem bir an önce zaman kaybetmeden denemek istiyorum.
Paylaşımlarınızı bekliyoruz özellikle rica ediyorum.