Gönderen Konu: S Clinic Saç Çoğaltma İşlemi vs Dermaheal Stem Crum HL  (Okunma sayısı 28077 defa)

Requiemm

• Sr. Member
Ynt: S Clinic Saç Çoğaltma İşlemi vs Dermaheal Stem Crum HL
« Yanıtla #31 : 25 Ağustos 2021, 08:57:04 »
Öncesi ve sonrası fotoğraf alabilen varsa harika olur.

ben işleme başlarken fotoğraf cektım  şuan 6. seanstayım  asıl gelısme  normalde burdan sonra başlaması lazımmmış. ( 6-7.seansa kadar dökülmeler yavaşlar , bu seanstan itibaren saç çıkışı başlar şeklinde Sclinic öyle diyordu)  12. seans bıttıgınde gelısme olursa resımlerımı koyarım tabıkı
« Son Düzenleme: 25 Ağustos 2021, 09:51:26 Gönderen: Requiemm »

meyt

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #32 : 25 Ağustos 2021, 23:53:52 »
seçkin yurtdışında şuan bildiğim kadarıyla.. mesaj atın müsait olduğunda döner mutlaka
bilmiyordum tabi bunu :)
whatsapp'tan yazdım, yurda dönünce artık :)

Seckin88

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #33 : 31 Ağustos 2021, 20:29:53 »
kliniğin adını aratıp nasıl bir yerdir vs diye bilgi alacakken forum direk işin kaynağını bulup muadil imkanı sunmuş gibi olmuş :)

kendim alıp uygulamayı düşünüyorum şu an, bu uygulamanın bilinen yat etkileri vs var mı acaba?
Bir süredir yoğunluktan foruma giremedim bazı mesajlara cevap yazayım . Yan etki olayı yok hocam zaten finasteride dutasteride içermiyor . Bunları kullanıp yan etki görenler , kullanamayanlar için bir alternatif bence

Seckin88

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #34 : 31 Ağustos 2021, 20:33:14 »
Beyler serumu cilde, deriye uygulamak için şöyle bir ürün var. Dermaroller'ın ve dermastampin ampul haznelisi yani. Böyle bir şeyi denediniz mi uygulama için?

https://www.trendyol.com/hydra-needle/20-altin-igneli-serum-ampul-uygulayici-aplikator-1-00-mm-dermaroller-p-4262481?boutiqueId=573279&merchantId=105180

https://www.trendyol.com/hydra-roller/64-altin-igne-aplikator-serum-ampul-uygulayici-0-50-mm-dermaroller-p-4262480?boutiqueId=536797&merchantId=105180

Bunun biraz daha etkilisi olan 5 iğneli bir enjektör kullanmıştım . Bence bunları deri altına uygularken dikkatli olmak lazım . Sonrasında bıraktım . Eğer dermapen veya dermaroller ile düzgün mikro kanal açmayı başarırsak scalp içerisinde dolaşıma katılmış oluyor. Benim kullandığım Crystal 5-pin diye geçiyor

meyt

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #35 : 02 Eylül 2021, 12:46:56 »
6 haftadan uzun kullanan arkadaşlar var mı öyle gzel bir öncesi/sonrası örneği olabilecek :)

The Cebelebettin

• Hero Member
« Yanıtla #36 : 21 Eylül 2021, 20:45:34 »
Rez alayım
  • Medikal Tedavi Proscar (1/4)

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 24 Eylül 2021, 12:41:58 »
Beyler nasıl gidiyor denemeler? Deneyen arkadaşlardan bir ışık alsam ben de deneyeceğim.

Ekiim yaptırmıştım önler falan iyi olacak gibi lakin vertexe hem ekim az olmuştu hem de mevcut olan zayıflamışlar da sarsıldı sanıyorum, öncekinden iyi hale gelemyecek gibi. Sizce bu uygulama çalışır mı?
« Son Düzenleme: 24 Eylül 2021, 17:41:34 Gönderen: Lauri »

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #38 : 25 Eylül 2021, 09:59:18 »
Beyler nasıl gidiyor denemeler? Deneyen arkadaşlardan bir ışık alsam ben de deneyeceğim.

Ekiim yaptırmıştım önler falan iyi olacak gibi lakin vertexe hem ekim az olmuştu hem de mevcut olan zayıflamışlar da sarsıldı sanıyorum, öncekinden iyi hale gelemyecek gibi. Sizce bu uygulama çalışır mı?

8haftadir kullaniyorum assagi yukari, yeni sac cikmadi bence ama guclendi gibi saclarim daha kalin gözüküyor belki de psikolojik. Dokulmelerim de devam ediyor. Babamin benim yasimdayken olan resimlerine baktim benim sacimin birebir aynisi ve suan babam dümdüz kel :) bu yuzden fin kullanmadikca sonuc alamayacagimi dusundugumden 1haftadir 0.5mg fin aliyorum. Bu arada bu serumu kullanan doktorlar ilk 3 ay dokulmeler azalir son 3 ay yeni sac cikimi gozlenir diyor. Ben daha 2.aydayim
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

iRf4n

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #39 : 27 Eylül 2021, 16:10:37 »
Merhaba, bende aranıza Seçkin Hocam sayesinde katıldım.  kullanımdan sonra öncesi sonrası fotoğraflar ile karşınızda olacağım,
çok selamlar.

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 30 Eylül 2021, 20:36:48 »
Arkadaşlar bu ürünü nasıl alabiliriz bende kullanmak istiyorum

Cardozoo

• Hero Member
« Yanıtla #41 : 30 Eylül 2021, 21:05:05 »
Açıkçası bu konu beni şüphelendirdi. YouTube’de yaptıkları before aftera baktım ve ışık olarak çok fark var. 12 seans için 9 bin gibi fiyatlar için değmez diye düşünüyorum.
Hafta 3 kere 1.25 mg finasterid,günlük şakaklara minox
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #42 : 01 Ekim 2021, 12:46:11 »
Açıkçası bu konu beni şüphelendirdi. YouTube’de yaptıkları before aftera baktım ve ışık olarak çok fark var. 12 seans için 9 bin gibi fiyatlar için değmez diye düşünüyorum.

Instagramdan bakin bazi degisimler inanilmaz. Isik  dediginiz gibi bazilarinda cok farkli ama isikla kurtaramayacak kadar gelisen saclar da var. Ayrıca biz 9bin vermiyoruz zaten seckin abi bi tanidigi vasitasyila cok daha uyguna ayni serumlari getirtebiliyo. Hatta bizimkinde ekstra mbooster da var serum olarak.
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

iRf4n

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #43 : 01 Ekim 2021, 14:45:42 »

onu bizde düşündük ucuza edinmek için çalışmalar yaptık sonuca koşuyoruz

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 01 Ekim 2021, 20:29:58 »
👍
« Son Düzenleme: 01 Ekim 2021, 20:38:16 Gönderen: Parabellum »

Facebook Twitter Instagram