iyi forumlar, post eskiymiş ama yeni denk geldim bende tecrübemi aktarayım çok kısa özetle, ilk sclinic maceramda saçlarım harika olmuştu resmen nw3.5 tan nw1 e geriledi 4-6 ay içerisinde ama postu açan arkadaşın bahsettiği gibi bi süre sonra eskine döndü, seanslarda farkettiğim şey seansın 2 aşamadan gerçekleştiğiydi yani önce 1. sonra 2. serumu uyguluyordu, bu böyle devam ederken büyük kazanımlarım oldu, eski noktaya döndüğümde seanslara devam ederken tek serum uyguladıklarını farkettim ama o zamanlar cehaletten dolayı aradaki farkı bilmiyordum ya da önemli olup olmadığını ya da serumun içeriğini bilmiyordum, sonrasında işe yaramıyor diye gitmeyi bıraktım, bu süre zarfında prp falan denedim ama saçımı ya stabil tuttu yada dökülme ilerledi, seanslara devam ederken minoxsa başladığımda yine güzel bir ilerleme oldu, prp yi bırakıp minoxsa tek davem edince yavaşça yine başlangıç noktasına geriledik, en sonunda kısa süreliğine her tedaviyi bıraktım ama o sırada finasa başlamaya karar verdim, fakat başlarken kombine tedavi düşündüm ve uzun süre aradan sonra yine sclinice gittim yaklaşık 2-3 seans olması lazımdı, (15 günde 1) + minox , ve arkadaşlar 2,5- 3 ay gibi bir sürede neredeyse yine nw3.5 tan 1 e hatta belkide 1-0 arası bir değere geriledim fakat o sırada sclinicin faydalı olduğunu düşünmediğim ve tüm kazancı finasa bağladığımdan clinice devam etmedim, dediğim gibi 3 seans falan gitmişim , finasın 4-5. aylarında gerileme başladı ve o zamandan 9-10. aylara kadar vasat bir saç oldu, sonunda finası yan etkilerden dolayı bir buçuk ay kadar önce bıraktım ve sadece minoxla nw 3.5 olarak devam etmekteyim ama felaket geliyorum diyecek bunuda biliyorum. hep nw3.5 sınırında tuttum saçımı tedavilerle, hep inişli çıkışlı oldu, şimdi düşünüyorumki Sclinice ilk gittiğimde sadece sclinic tek başına saçımı nw 1 yapmayı başarmıştı, ve bu posttan okuduğumdan anladığım kadarıyla herşey iyi giderken gerilemenin sebebi seanslarda bir süre sonra kök hücre serumunu kesiyorlar ve düz vitamin basıyorlar ve seans arası 15 gün olunca kurtarmıyor, yani mantıklı, bir tedavi düşünün saçı 4-6 ay içerisinde nw3.5 ten nw 1 e çekti, e niye ozaman aynı tedaviye devam ederken saç gerilesin ? hormonlarmı ? hayır hormonlar hep stabil zaten öyle olsa tedavinin ilk başta işe yaramaması lazım, peki yaşmı ? yine hayır 20 lerimizdeyiz, bende düşündüm ki eğer olması gerektiği gibi devamlı kök hücre serumuyla devam edilirse bu mantıkla en fazla ufak döngü dökülmeleri yaşanılması lazım, nw 1 den 3.5 e kadar gerileniyorsa bu işte bokluk vardır, bu hafta yine sclinicten randevu alıcam ve bu sefer detaylı bir şekilde uygulanan serumları inceleyeceğim, anladığım kadarıyla sclinic ilk başta kök hücreyi basarak saçları düzeltiyor, sonrasında düz vitamin basarak aylar içerisinde daha fazla kar ediyor, bu esnada saçım düzeldi diyip seanslara gitmeyi aksatan ya da aksatmayı düşünenleri kendilerine bağlıyorlar çünkü saçların vitamınle tutulamayacağını biliyorlar, şuanki tedavim tam olarak sclinic serumları ve minox olacak, güncel saç nw3.5, minoxsa zaten uzun süredir devam ediyordum, bakalım scilinc ekleyince neler olacak, ilk seans sonrası yine geri dönüş yaparım buraya serumlarla alakalı, bu arada bende bu işi kendim evde yapmak istiyorum, tecrübesi olan arkadaşlar memnunlar mı acaba ? memnunlarsa serumları nereden temin edebiliriz, dermapen kolay iş ztn, bu arada sizin tecrübelerinize dayanrak mantığım yanlışsa söylerseniz sevinirim arkadaşlar iyice kobay faresi olduk ztn bi deneye daha girmeyelim paramız cebimizde kalsın en azından