malesef fiyat yüksek sclinic bu fiyatlarla mbooster her seansta kesin kullanmıyodur. Ona rağmen sonuçları gerçekten iyi, bu ara yeni fotoğrafda paylaşıyorlar . Birde bayi Firma katalog göndermişti orada detaylı anlatıyor Mbooster'ı, normal içerikten çok daha etkili olduğunu söylüyolar, baya övmüşler ama insan bilemiyor işte.
Hocam bu arada dermapen ne sıklıkla kullanılması öneriliyor, diyelim hergün sabah akşam sprey kullanıyoruz, sabah akşam dermapen uygulanmalı mı?
yani son şans kullanılacak onda da mbooster ile daha iyi sonuç verir mi diye akılda kalmaması için kullanıcam büyük ihtimal, kısmet.
dermapen kullanımına gelirsek;
ben şu videodan bayaa faydalandım;(bi kaç videosu daha var kesinlikle izleyin bence)
benzer bi kaç videoda izledim.+mbooster ile ilgili bi pdfte nasıl kullanılacağı yazıyordu. ekledim resim olarak. Seçkin hocada benzer diyordu.
İlk ay her hafta, 2. ay 15 günde 1, 3. aydan sonra ayda 1, toplam 12 hafta diyor.
her bünyede sonuç almak için farklı kullanımlar olmakla birlikte, genelde 1,5mm derinlik ve yapım sıklığı 15 günde bir ya da en sık haftada 1 öneriliyor. haftada bir kez 1,5mm ve arada 3. gün 0,75mm yapanlar olmuş, çok sık kullanımda vücudun kalojen üretimi çok hızlanır ama kalitesi düşük olur deniyor o yüzden 15 günde 1 tavsiye eden var genelde en risksizi o. derinlikte 1,5mm genelde yeterli ancak mesela 2-3 ay deneyip sonuç alamazsanız 2,5 mme kadar inebilirsiniz diyor. yorumlarda kim nasıl denemiş gösteriyor sonuçlar ile youtube videosunda. 0,6mm minox ile deneyip sonuç alamamış ama tek başına 1,2mme inmek bile çok fark etmiş mesela öyle örnekte var. 36 saat olacak benim kafa kırmızı halen. böyle olursa ilk ay haftada 1 sonra 15 günde 1 gibi yaparım bende. arada bi şey sürersem yine en fazla 0,75e kadar inerim. ancak her gün yapmam kesinlikle.