Gönderen Konu: Nw 7 ikinci ekim için ekim merkezi tavsiyelerine ihtiyacım var  (Okunma sayısı 5594 defa)

tafifi

• Ekim öncesi durumum
  • Jr. Member
  • **
Ynt: Nw 7 ikinci ekim için ekim merkezi tavsiyelerine ihtiyacım var
« Yanıtla #61 : 22 Nisan 2023, 00:03:53 »
Adamın üst bölge bal kabağı gibi memnun değilim diyor bence gayet iki ekimlik bir işti evet filen hatrı sayılır lakin çıkışlar güzel ikinci ekimle bomba olursun.

Özür dilerim kardeşim memnuniyet kriterlerimi belirlerken sana danışmadığım için bundan sonrası için aklımdasın hep

tafifi

• Ekim öncesi durumum
  • Jr. Member
  • **
« Yanıtla #62 : 22 Nisan 2023, 00:27:20 »
Arkadaşın vesilesiyle bir güncelleme fotoğrafları atayım ikinci ekimimi yaptırdım hlc de ve gayet memnunum verteks bölgesi için bir ekim ihtiyacım daha var şimdilik saçlarımı kısa kullanmayı tercih ediyorum verteks bölgesinde ki boşluk sebebiyle

tafifi

• Ekim öncesi durumum
  • Jr. Member
  • **
« Yanıtla #63 : 22 Nisan 2023, 00:30:18 »
Uzun olarak en fazla bu fotoğraf kadarını bulabildim ışık ve açı için kusura bakmayın kısa halinden şimdilik az da olsa memnunum ve yakın zamanda verteks bölgesini kapatıp bu işi bitirmek istiyorum

BeRan

• Sr. Member
« Yanıtla #64 : 22 Nisan 2023, 22:56:00 »
Özür dilerim kardeşim memnuniyet kriterlerimi belirlerken sana danışmadığım için bundan sonrası için aklımdasın hep

Unutamazsın zaten ruhuna işlerim. Akıllıca tercih ekimini kurtarır, yaptığın hatalardan nem kapma.

explosen

• Hero Member
« Yanıtla #65 : 26 Nisan 2023, 05:29:09 »
bu arkadaşa tavsiye verme tavsiye ister ekim yaptırdğın yeri söylersin reklam yapma der acayip biri ben ektirdimde 5 bindi şimdi 23 bin olmuş gitme zaten babamın oğulları değil daha iyi ekim yapanyerlee git
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi proscar 5/1 bir kötülüğünü görmedim bu konuda duruşum konudaki gibi https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=27709.0

Facebook Twitter Instagram