Gönderen Konu: Nw 7 ikinci ekim için ekim merkezi tavsiyelerine ihtiyacım var  (Okunma sayısı 5629 defa)

tesla1757

• Full Member
Ynt: Nw 7 ikinci ekim için ekim merkezi tavsiyelerine ihtiyacım var
« Yanıtla #45 : 10 Eylül 2021, 16:30:55 »
Tamam anlasildi. Su an ayni duygulari bende yasiyorum, keske hic ektirmeseydim. Benim acikligim sizden cok daha azdi, ama benim vertexte devam acilacak ve önde sac kalip, arkada kalmiyacak.
Dediginiz gibi ekimciler maddiayat icin olur olur diyorlar, güvenerek gidip ektiriyorsun.
Tabi ki insan kendi de bu konulari düsünmesi gerekiyor, bende malesef o kadarini düsünmedim.
Neyse hayirlisi olsun!

Hocam benim anlamadigim konu eger memnun kalinmiyorsa neden o zaman ekilen yerleri kisaltmiyorusunuz ? ben ektirmedim ama ekilen yerler orn 1mm ile kesilince kotu mu duruyor ? ( normalde zaten oralar bos olacakti ve parlayacakti) sadece ogrenmek icin soruyorum yanlis anlamayin.

tafifi

• Ekim öncesi durumum
  • Jr. Member
  • **
« Yanıtla #46 : 10 Eylül 2021, 16:52:40 »
Hocam benim anlamadigim konu eger memnun kalinmiyorsa neden o zaman ekilen yerleri kisaltmiyorusunuz ? ben ektirmedim ama ekilen yerler orn 1mm ile kesilince kotu mu duruyor ? ( normalde zaten oralar bos olacakti ve parlayacakti) sadece ogrenmek icin soruyorum yanlis anlamayin.
Bu şekilde kullanmıyorum saçımı tabi ki bu fotoğrafları asmed e göndermek için çekmiştim ve o sebeple uzattım.Ekim öncesi oralar boştu evet ama doğal duruyordu şuan ise ekim yapıldığı için kısa kullanımda kafamın yarısı pürüzlü yarısı ise yine parlak😃ve bu geçiş düz bir çizgiyle ortadan bölünmüş şekilde yani iki türlü kullanımda doğal olmayan görüntü var.

Kaiba

• Full Member
« Yanıtla #47 : 10 Eylül 2021, 16:58:13 »
Hocam merhabalar vertex bölgelerimiz çok benzer ancak sizin ön bölge de iyi durumda değilmiş ekim öncesi bu yüzden bence ekim merkezi yeterli bi iş çıkarmış 4200 greft yerine 7000 civarı greft kullanmalıydı vertexe giriş yapabilmesi için. Benim size tavsiyem vertex ekimi öncesi mutlaka dht total testesteron,öströjen testlerinizi yaptırmanız çünkü o açıklık bu değerlerde sıkıntı varsa asla kapanmaz tepe bölgesinde

tafifi

• Ekim öncesi durumum
  • Jr. Member
  • **
« Yanıtla #48 : 10 Eylül 2021, 17:04:42 »
Hocam merhabalar vertex bölgelerimiz çok benzer ancak sizin ön bölge de iyi durumda değilmiş ekim öncesi bu yüzden bence ekim merkezi yeterli bi iş çıkarmış 4200 greft yerine 7000 civarı greft kullanmalıydı vertexe giriş yapabilmesi için. Benim size tavsiyem vertex ekimi öncesi mutlaka dht total testesteron,öströjen testlerinizi yaptırmanız çünkü o açıklık bu değerlerde sıkıntı varsa asla kapanmaz tepe bölgesinde
Beni yanlış anladınız galiba ben zaten tek ekimde bitirilsin tarzı bir düşünceye hiç girmemiştim.Söylemek istediğim şey ekim yapılmış alan yanlış hesaplamadıysam 120cm2 gibi bir değer ve 4200 greft ile bu alan çok daha iyi kapatılabilirdi ve bende tekrardan ikinci ekimde ön tarafla uğraşmak zorunda kalmazdım.

tesla1757

• Full Member
« Yanıtla #49 : 10 Eylül 2021, 17:59:30 »
Bu şekilde kullanmıyorum saçımı tabi ki bu fotoğrafları asmed e göndermek için çekmiştim ve o sebeple uzattım.Ekim öncesi oralar boştu evet ama doğal duruyordu şuan ise ekim yapıldığı için kısa kullanımda kafamın yarısı pürüzlü yarısı ise yine parlak😃ve bu geçiş düz bir çizgiyle ortadan bölünmüş şekilde yani iki türlü kullanımda doğal olmayan görüntü var.

simdi anladim hocam cok saol ilerideki planlamalar icin onemli benim icin , aslinda tepe tam kapanmadan onu halledim sonra tepeyi yapmak mantikli o zmn cunku dedigin gibi diger sekilde dogal olmayan parlak vs sac oluyor

explosen

• Hero Member
« Yanıtla #50 : 10 Eylül 2021, 19:49:50 »

bu testleri nerde yaptırabiliriz
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi proscar 5/1 bir kötülüğünü görmedim bu konuda duruşum konudaki gibi https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=27709.0

Kaiba

• Full Member
« Yanıtla #51 : 10 Eylül 2021, 19:52:16 »
Özel hastanelerde yaptırabilirsiniz 850 tl civarı tutar ortalama tabi hastaneye göre değişir fiyat alın

explosen

• Hero Member
« Yanıtla #52 : 10 Eylül 2021, 23:07:25 »
siz hangi hastanede yaptırdınız adı
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi proscar 5/1 bir kötülüğünü görmedim bu konuda duruşum konudaki gibi https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=27709.0

tafifi

• Ekim öncesi durumum
  • Jr. Member
  • **
« Yanıtla #53 : 19 Eylül 2021, 01:15:15 »
BURSADA İBRAHİM ERAYHANA BIR BAK YOUTUBEDE  VİDOLARINA BIR BAK
Baktım kendisine iletin burada reklam yapmasın bence iyi bir strateji olmaz onun için teşekkürler.

tafifi

• Ekim öncesi durumum
  • Jr. Member
  • **
« Yanıtla #54 : 19 Eylül 2021, 10:33:29 »
ben ekim yaptırdım yeri yazdım olumlu sonuc aldım cevremden de prp fıyatı da ucuz dedim diğermerkezlere göre böyle beyni alınmış kazlar malesef tartışma yaratıyor bak reklam diye  ki tam bir asalak sürüsü
Siz hakaret etmeden kendinizi savunamıyor musunuz arkadaşım bu kadar mı vasıfsızsınız.Şurada iki saygı çerçevesinde fikirlerimizi belirtelim diyoruz illa böyle eğitilmez türkçe yazmayı bile beceremeyen adamlar gelip hakaret ediyor.

explosen

• Hero Member
« Yanıtla #55 : 19 Eylül 2021, 11:46:59 »
Siz hakaret etmeden kendinizi savunamıyor musunuz arkadaşım bu kadar mı vasıfsızsınız.Şurada iki saygı çerçevesinde fikirlerimizi belirtelim diyoruz illa böyle eğitilmez türkçe yazmayı bile beceremeyen adamlar gelip hakaret ediyor.

size öneri yapınca zannediyorsunuz ki reklam yapıyoruz tavsiye istiyor başlıkta bilmediğimiz etmediğimiz yerden nasıl tavsiye edicez  şık süslü videolarla dolu  her yer  ama müzdarip olan kişiler de acayip fazla  o yüzden bildimiz yerden bahsetmek reklam mı oluyor yani sizin cevabınız tahrik edici sorun bu aslında yok kendisini ben düşünmüyorum dersin geçersin varsa sorun onuda ayzarsın bilgi sahibide oluruz   direk reklam yapma burda gibi ibareler aslında vasıfsızlığın krallığı
  • Yaşınız 33

tafifi

• Ekim öncesi durumum
  • Jr. Member
  • **
« Yanıtla #56 : 19 Eylül 2021, 11:50:09 »
size öneri yapınca zannediyorsunuz ki reklam yapıyoruz tavsiye istiyor başlıkta bilmediğimiz etmediğimiz yerden nasıl tavsiye edicez  şık süslü videolarla dolu  her yer  ama müzdarip olan kişiler de acayip fazla  o yüzden bildimiz yerden bahsetmek reklam mı oluyor yani sizin cevabınız tahrik edici sorun bu aslında yok kendisini ben düşünmüyorum dersin geçersin varsa sorun onuda ayzarsın bilgi sahibide oluruz   direk reklam yapma burda gibi ibareler aslında vasıfsızlığın krallığı
*direkt

explosen

• Hero Member
« Yanıtla #57 : 19 Eylül 2021, 12:47:01 »
*direkt

boş adamsın  insanlardan fikir istiyorsun saçma sapan cümleler kullanıyorsun umarım istediğini alamazsın bulamazsın 
  • Yaşınız 33

Abc

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #58 : 13 Aralık 2021, 10:09:11 »
Merhabalar,
Ekim için karar verebildin mi tafifi ?
  • Ekim Tarihi: 15-16.11.2021
  • Ekim Merkezi ismi Esma-Serkan Tetik
  • Greft Miktarı 3008
  • Yaşınız 36

fcmndrg