Gönderen Konu: Nw 7 ikinci ekim için ekim merkezi tavsiyelerine ihtiyacım var  (Okunma sayısı 5593 defa)

Parzival

• Full Member
Ynt: Nw 7 ikinci ekim için ekim merkezi tavsiyelerine ihtiyacım var
« Yanıtla #31 : 26 Ağustos 2021, 05:08:12 »
Araştırmadan ekim yaptırdım demişsiniz ve eken yerinde sucu olmadığını söylemişsiniz . Peki başarısız olmasının sebebi yanlış ekim yeri değilde ney oldu sizce ?
  • Yaşınız 24

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
« Yanıtla #32 : 26 Ağustos 2021, 09:24:54 »
Kardeşim ekimin hayırlı olsun şimdiden, Merkez olarak güzel merkezlere karar vermişsin, ama ben tam tersi, önce ön orta, sonra vertex' e Ekim yaptırmanı tavsiye ederim, son şans tepe' de değil ön orta da kullanılmalı, yani tepede herşey yolunda gitti sonra ön orta kısma geçildi, atıyorum, eski ekimden var olan saçlara zarar geldi ve aynı zamanda ön çizgi de istediğin sonucu alamadın, amorti greft kalmamış olacak, bence Önce yeni güzel bi ön çizgi ve orta alan sıklaştırılıp garantiye alınmalı, bu durumda da diyelim ki ön orta da tam başarı sağlanmadı, elinde hala amorti greft olacağı için vertex kısmına Ekim yapılırken düzeltme uygulanabilir,  Ekim'de Vertex' in bi kısmından vazgeçilebilir, ama ön ve orta kısımdan vaz geçmek imkansız zaten, ön taraf tarayıp şekil alabilecek güzel bir sıklıkta olmazsa işini görmez, ön çizgi ve orta kısım NW7 olan kişiler için öncelik olarak herşeydir..
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

tafifi

• Ekim öncesi durumum
  • Jr. Member
  • **
« Yanıtla #33 : 26 Ağustos 2021, 14:00:46 »
Araştırmadan ekim yaptırdım demişsiniz ve eken yerinde sucu olmadığını söylemişsiniz . Peki başarısız olmasının sebebi yanlış ekim yeri değilde ney oldu sizce ?
Hocam galiba anlatamadım ben kendimi ekim merkezinin suçu yok derken aslında onların ne kadar olaya maddi açıdan baktığını ve benim ekime uygun bir kişi olmadığımı bana söylememelerini anlatmaya çalıştım.Araştırma yapmış olsaydım zaten ben bu işe girişmezdim bu açıklıkla, merkezin sonuçları ve yaptıkları işe bakış açısı zaten forum okurlarının gördükleri bir durum.

tafifi

• Ekim öncesi durumum
  • Jr. Member
  • **
« Yanıtla #34 : 26 Ağustos 2021, 15:01:40 »
Kardeşim ekimin hayırlı olsun şimdiden, Merkez olarak güzel merkezlere karar vermişsin, ama ben tam tersi, önce ön orta, sonra vertex' e Ekim yaptırmanı tavsiye ederim, son şans tepe' de değil ön orta da kullanılmalı, yani tepede herşey yolunda gitti sonra ön orta kısma geçildi, atıyorum, eski ekimden var olan saçlara zarar geldi ve aynı zamanda ön çizgi de istediğin sonucu alamadın, amorti greft kalmamış olacak, bence Önce yeni güzel bi ön çizgi ve orta alan sıklaştırılıp garantiye alınmalı, bu durumda da diyelim ki ön orta da tam başarı sağlanmadı, elinde hala amorti greft olacağı için vertex kısmına Ekim yapılırken düzeltme uygulanabilir,  Ekim'de Vertex' in bi kısmından vazgeçilebilir, ama ön ve orta kısımdan vaz geçmek imkansız zaten, ön taraf tarayıp şekil alabilecek güzel bir sıklıkta olmazsa işini görmez, ön çizgi ve orta kısım NW7 olan kişiler için öncelik olarak herşeydir..
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim.Bu konuda halen daha kesin karar verebilmiş değilim sizin saydınız riskler ve söylediğiniz gibi ön çizgi önemi konusunda çok haklısınız ama arka tarafımın komple boş kalması ve 3. Ekim için bütçemin ne zaman uygun olacağını bilmememden  dolayı ilk ekimi arka bölgeye yaptırıp risk almam lazım diye düşünüyorum.Ayrıca söylediğim gibi halen daha tam kararımı vermiş değilim ekim öncesi doktor beyle bu konu hakkında uzun bir fikir alışverişi yapacağımızı düşünüyorum.:)

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
« Yanıtla #35 : 26 Ağustos 2021, 16:21:10 »
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim.Bu konuda halen daha kesin karar verebilmiş değilim sizin saydınız riskler ve söylediğiniz gibi ön çizgi önemi konusunda çok haklısınız ama arka tarafımın komple boş kalması ve 3. Ekim için bütçemin ne zaman uygun olacağını bilmememden  dolayı ilk ekimi arka bölgeye yaptırıp risk almam lazım diye düşünüyorum.Ayrıca söylediğim gibi halen daha tam kararımı vermiş değilim ekim öncesi doktor beyle bu konu hakkında uzun bir fikir alışverişi yapacağımızı düşünüyorum.:)

Anladım, arada diğer Ekim için zaman farkı olduğunu söylüyorsan, tabiki ilk seçenek daha mantıklı, ben bi 6-7 ay sonra diğer ekimi palanlıyorsan şeklinde hayal ettim, İstediğin gibi olur umarım, Bol şans dilerim.. |-onayisareti-| (^_^)
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Hairtransplant

• Hero Member
« Yanıtla #36 : 26 Ağustos 2021, 17:12:58 »
Medeks açık alanlarda başarılı bir araştırın

Parzival

• Full Member
« Yanıtla #37 : 26 Ağustos 2021, 18:55:32 »
Hocam galiba anlatamadım ben kendimi ekim merkezinin suçu yok derken aslında onların ne kadar olaya maddi açıdan baktığını ve benim ekime uygun bir kişi olmadığımı bana söylememelerini anlatmaya çalıştım.Araştırma yapmış olsaydım zaten ben bu işe girişmezdim bu açıklıkla, merkezin sonuçları ve yaptıkları işe bakış açısı zaten forum okurlarının gördükleri bir durum.
Anladım , geçmiş olsun o zaman en azından şuan bu forumdasın ve zararın neresinden dönersen kar dır öyle bakmalısın.
  • Yaşınız 24

tafifi

• Ekim öncesi durumum
  • Jr. Member
  • **
« Yanıtla #38 : 26 Ağustos 2021, 22:47:24 »
Medeks açık alanlarda başarılı bir araştırın
Forumdaki çoğu merkezin ekimlerini takip ediyorum ve benim için en uygunun hlc olduğunu düşünüyorum öneri için teşekkürler.

explosen

• Hero Member
« Yanıtla #39 : 27 Ağustos 2021, 12:41:01 »
işahsım adına ilk önce vertex ekimi yaptır vertexi doldur kalan 2 ekime sıkılaştırma ekimi adı altında ön ve yanları doldurtabilirsin vertex ile belli bir kapanma olur sonra planlamada daha düzgün olur bence vertex yaptır ilk ekim konuşup
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi proscar 5/1 bir kötülüğünü görmedim bu konuda duruşum konudaki gibi https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=27709.0

tafifi

• Ekim öncesi durumum
  • Jr. Member
  • **
« Yanıtla #40 : 29 Ağustos 2021, 02:58:34 »
işahsım adına ilk önce vertex ekimi yaptır vertexi doldur kalan 2 ekime sıkılaştırma ekimi adı altında ön ve yanları doldurtabilirsin vertex ile belli bir kapanma olur sonra planlamada daha düzgün olur bence vertex yaptır ilk ekim konuşup
Hocam bende böyle düşünüyorum ama bu işin bir de olumsuz tarafı var verteks başarısız olursa elimde çok az greft kalmış olacak ve maddi anlamda da sıkıntılı bir sürece gireceğim bu sebeple karar vermek çok zorlaşıyor.

Dr.hair

• Hero Member
« Yanıtla #41 : 29 Ağustos 2021, 23:53:11 »
Vertexi hiç bulaşmadan 2 parmak daha geriye doğru gidip ön hatta sıklaştırma yapmak daha sağlıklı olur . 3. Ekime de greft kalacağını tahmin etmiyorum . Gerçi HLC bu konularda çok başarılı . Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

halu80

• Sr. Member
« Yanıtla #42 : 02 Eylül 2021, 14:48:09 »
Vertexe az greftle ekim yaptirsan, bir kac telin orda olup, saclari kisa tutabilirsin. Görüntü olarak dogal durur. Insanlar saclari dökülmüs, normal der :-)
Kisa kesince nasil duruyor? Hosuna gidiyor mu?

tafifi

• Ekim öncesi durumum
  • Jr. Member
  • **
« Yanıtla #43 : 02 Eylül 2021, 16:33:05 »
Vertexe az greftle ekim yaptirsan, bir kac telin orda olup, saclari kisa tutabilirsin. Görüntü olarak dogal durur. Insanlar saclari dökülmüs, normal der :-)
Kisa kesince nasil duruyor? Hosuna gidiyor mu?
Kısa görüntü uzuna göre daha kullanılabilir sadece ön çizgide ki saçların yönlerinde sıkıntılar var o sırıtıyor birazcık önden arkaya doğru seyrek bir ekim olursa kısa kullanımda beni idare edebilir aslında.

halu80

• Sr. Member
« Yanıtla #44 : 02 Eylül 2021, 18:09:00 »
Tamam anlasildi. Su an ayni duygulari bende yasiyorum, keske hic ektirmeseydim. Benim acikligim sizden cok daha azdi, ama benim vertexte devam acilacak ve önde sac kalip, arkada kalmiyacak.
Dediginiz gibi ekimciler maddiayat icin olur olur diyorlar, güvenerek gidip ektiriyorsun.
Tabi ki insan kendi de bu konulari düsünmesi gerekiyor, bende malesef o kadarini düsünmedim.
Neyse hayirlisi olsun!

Facebook Twitter Instagram