Gönderen Konu: Burun ameliyatı olacağım korkuyorum  (Okunma sayısı 1875 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Burun ameliyatı olacağım korkuyorum
« Yanıtla #16 : 31 Temmuz 2021, 22:31:37 »
 saçı ekimindede acı var ona bakarsan .acı olmayınca tatlı olmaz
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

kelaynak3636

• Sr. Member
« Yanıtla #17 : 01 Ağustos 2021, 04:07:53 »
Hocam biraz kişisel gelişime ihtiyacınız var kusura bakmayın.

Söylediğiniz bence orta doğu ülkeleri zihniyeti kısaca bir afkandan farkınız yok bu düşüncelerle zihiyetinizi değiştirin bence. Normalde kadın yanında özgüven sahibi olmayan kişilerin zihniyeti bunlar’.

Korku insana özgü bir şeydir Kadın ya da erkek olarak ayrım yapılmaz

Sizin de bu hayatta bir tarafınızı 3,5 attıran bir şeyler vardır.

Korku insani bir duygudur.

Kadın hakları savunuculuğu yapacağım diye zorlamışsın baya,kalıp Twitter hakaretlerini de eksik etmemişsin:)
Erkek doğası gereği daha cesurdur,insanlık tarihi boyunca en kanlı savaşlarda hep erkeklerin olması,en tehlikeli işleri erkeklerin yapması da bunun bir sonucudur.Kadınlar da doğası gereği daha ürkektir,kadınlar erkeklere göre daha ürkek korkaktır cümlesi bir yaftalama,hakaret de değil ki,hayatın bir gerçeği.Korkak olmanın kötü,yanlış bir şey olduğunu düşünüyorsan belki de sorun sendedir.
Arkadaş da kokmakta haklı sonuç olarak bıçak altına yatacak
  • Yaşınız 21
Avodart (günde 1)
Günde 1magnezyum sitrat
Günde 1 yeşilçay
Loprox ve tuzsuz şampuan

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 01 Ağustos 2021, 05:42:28 »
Ben korkuların cinsiyetle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Birde ifade etme şekliniz gerçekten hoş değil. Sizin korkularınız yok mu? Korku canlıların yaşadığı bir durum bunda bir anormallik yok. "Erkeksin sen korkma!" tarzında göndermeler bence kişinin üzerinde gereksiz bir baskı ve hissettiği korkuyu arttırmaktan öteye gitmez diye düşünüyorum. Ayrıca bayanları "karı kız" olarak ifade etmeniz ayrı bir konu ama o da sizin üslubunuzdur.

Kadınlar, kendilerine bayan denmesini, karı kız denmesinden daha fazla sorun eder.

Tüm nikah memurlarının ağzına acı biber sürmek gerek öyle ya :) popülist söylemler rasyonel söylemlerin önüne geçer her daim. Yeter ki kibar görünmeye çalışalım. Yoksa çıkar biri, Ortadoğulu yaftası vurur, ataerkil filan der mazallah. Bunu söyleyince de kendisi entelektüel, modern, çağdaş erkek olur çıkar.
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #19 : 01 Ağustos 2021, 08:47:41 »
Kadınlar, kendilerine bayan denmesini, karı kız denmesinden daha fazla sorun eder.

Tüm nikah memurlarının ağzına acı biber sürmek gerek öyle ya :) popülist söylemler rasyonel söylemlerin önüne geçer her daim. Yeter ki kibar görünmeye çalışalım. Yoksa çıkar biri, Ortadoğulu yaftası vurur, ataerkil filan der mazallah. Bunu söyleyince de kendisi entelektüel, modern, çağdaş erkek olur çıkar.

Olayı saptırmaya gerek yok sizde biliyorsunuz ki arada anlam farkı var. Siz günlük hayatınızda karşı cins ile iletişim kurarken karı kız diye bahsedemezsiniz. Hiçbir nikah memuru da böyle bir argo ifade kullanmaz. Çünkü bu argo bir söylemdir. Zaten kullanıcıların büyük çoğunluğu erkek olan bir forumda kimse yalandan "kibar görünmeye" çalışmaz. Kişinin karşıdaki bireye insan olduğu için duyduğu saygı ile alakalı bir durum bu. Tabi herkes aynı şekilde düşünmek zorunda değil. Ben kendi adıma zaten burada kimseye kendimi ispatlamaya çalışmıyorum. Öyle bir amacım yok, olsa da zaten anlamsız olurdu. Rahatsız olduğum bir söylem gördüm ve mesajı yazan kişi bildiğim bir üye olduğu için söylemek istedim. Gereksiz yere konuyu uzatmaya ve konunun dışına çıkılmaya da gerek olmadığını düşünüyorum.

edit: imla
« Son Düzenleme: 01 Ağustos 2021, 11:12:49 Gönderen: onizuka eikichi »
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 01 Ağustos 2021, 09:45:42 »
 arkadaslar karı kız yazdım ordan çıktı tartışma bileydim yazmazdım boşverin gerek yok tartışmaya hepimiz insanız erkeği kadını
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #21 : 01 Ağustos 2021, 12:15:05 »
Estetik ameliyat ise bilemem ancak konka deviasyon ameliyatı ise korkacak hiç bişey yok, çok rahat bi süreç, 2016 yılında olmuştum.

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 01 Ağustos 2021, 18:32:05 »
Olayı saptırmaya gerek yok sizde biliyorsunuz ki arada anlam farkı var. Siz günlük hayatınızda karşı cins ile iletişim kurarken karı kız diye bahsedemezsiniz. Hiçbir nikah memuru da böyle bir argo ifade kullanmaz. Çünkü bu argo bir söylemdir. Zaten kullanıcıların büyük çoğunluğu erkek olan bir forumda kimse yalandan "kibar görünmeye" çalışmaz. Kişinin karşıdaki bireye insan olduğu için duyduğu saygı ile alakalı bir durum bu. Tabi herkes aynı şekilde düşünmek zorunda değil. Ben kendi adıma zaten burada kimseye kendimi ispatlamaya çalışmıyorum. Öyle bir amacım yok, olsa da zaten anlamsız olurdu. Rahatsız olduğum bir söylem gördüm ve mesajı yazan kişi bildiğim bir üye olduğu için söylemek istedim. Gereksiz yere konuyu uzatmaya ve konunun dışına çıkılmaya da gerek olmadığını düşünüyorum.

edit: imla

Konunun dışına çıkan sizler değil misiniz? Burun ameliyatı konusuna "Kibarlık, naiflik, Ortadoğululuk, gelişmişlik" dersleri vermeye kalkışan?

Size yönelik cevap verdiğimde konuyu saptıran ben mi oluyorum? Emekli kel sürekli kısa net yorumlarla konuyu kapatmaya çalıştıkça "Don lastiği" gibi uzatan? Şimdi don lastiği dediğim için Ortadoğulu, bilinç düzeyi düşük, ataerkil erkek oluyorum sanırım :) Ben Kimseyi karı koca ilan etmiyorum, nikah memuru ediyor. Erkeklerin kadınlardan güçlü veya cesur olması kadınları aşağılamaya yönelik bir söylem mi yoksa evrimsel olarak gelişen özellikleri rasyonel olarak ilan etmek mi? Neyse uzatmaya gerek yok daha fazla zira çıkar biri naif görünme çabası içinde davranıp konunun farklı bir noktaya evrilmesini sağlar. Veya yine çıkar biri onlar kadın bayan ne demek cinsiyetçi yaratıklar filan der.

Herkesin İsmail YK gibi saçlara kavuşması dileğiyle.

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 01 Ağustos 2021, 21:48:05 »
Konunun dışına çıkan sizler değil misiniz? Burun ameliyatı konusuna "Kibarlık, naiflik, Ortadoğululuk, gelişmişlik" dersleri vermeye kalkışan?

Size yönelik cevap verdiğimde konuyu saptıran ben mi oluyorum? Emekli kel sürekli kısa net yorumlarla konuyu kapatmaya çalıştıkça "Don lastiği" gibi uzatan? Şimdi don lastiği dediğim için Ortadoğulu, bilinç düzeyi düşük, ataerkil erkek oluyorum sanırım :) Ben Kimseyi karı koca ilan etmiyorum, nikah memuru ediyor. Erkeklerin kadınlardan güçlü veya cesur olması kadınları aşağılamaya yönelik bir söylem mi yoksa evrimsel olarak gelişen özellikleri rasyonel olarak ilan etmek mi? Neyse uzatmaya gerek yok daha fazla zira çıkar biri naif görünme çabası içinde davranıp konunun farklı bir noktaya evrilmesini sağlar. Veya yine çıkar biri onlar kadın bayan ne demek cinsiyetçi yaratıklar filan der.

Herkesin İsmail YK gibi saçlara kavuşması dileğiyle.

Türkçe de ifade şekline göre ifadeler farklı anlamlar taşır. Siz bu ifade şeklini farklı bir noktaya taşıyarak benim yazdığım mesajı saptırmaya çalışıyorsunuz. Normalde zaten bende emeklikel'in okey mesajından sonra cevap atmazdım ama farklı cevaplar geldiği için onlara cevaplar gönderdim. Orta da naiflik, kibarlık dersi verdiğim yok yani cinsiyet üzerinden küçümseyici ve bir argo söylem olduğunu gördüğüm ve forumlarda herkesin kullandığı ortak bir platform olduğu için gördüğüm ve rahatsızlığımı dile getirdim. O kısım da nedense erkeklerin kadınlardan daha korkusuz, daha güçlü ve kadın savunuluğu noktasına kadar taşındı. Ama ne kadar evrimsel sürece kadar da inilse, erkeklerin kas kütle yapısı kadınlardan daha güçlü olduğu evrimsel bir gerçekte olsa (zaten önce ki mesajlarda bende bu durumu ifade etmiştim) konu sahibininde yazdığı gibi erkeklerinde korkuları var. Finasterid kullanmaktan korkarsnız, saç ekimi yaparken ağrı olacak mı korkarsınız ya da farklı bir korkularınız olabilir. Bu da sizi aşağılık ve zayıf bir varlık yapmaz. En başından söylemeye çalıştığım da buydu zaten. Yoksa hayatınızda insanları ne açıdan baktığınız, hangi ifadeler kullandığınız beni ilgilendirmez. Sizin daha kibar olmanız ya da kaba olmanız bana bir artı ya da eksi kazandırmaz. emeklikel ile geçmişten bir diyaloğum olduğu için değer verdiğim üyelerden olduğu için zaten özellikle cevap atmak istedim. Farklı üyelerin kullandığı ifadeler ile benim mesajımı alıntılayarak attığınız mesajı da beslenemenize bu nedenle gerek yok. Umarım anlatabilmişimdir.

İyi forumlar...
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 01 Ağustos 2021, 22:54:56 »
 kullandığım kelimelerde sıkıntı görmediğim bana normal geldiği için okey dedim normalde erkeğin canı kızlar kadar tatlı değildir.isteyen istediğini soyler bana kucumseme gelmiyor baskasına gelebilir benim sıkıntım yok.

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 02 Ağustos 2021, 17:18:40 »
kullandığım kelimelerde sıkıntı görmediğim bana normal geldiği için okey dedim normalde erkeğin canı kızlar kadar tatlı değildir.isteyen istediğini soyler bana kucumseme gelmiyor baskasına gelebilir benim sıkıntım yok.

Çünkü kullandığın kelimelerde sıkıntı yok. Şovenist davranma gayreti içinde olanlar var. Bu kişilerin, kadınların -Bayan değil kadın :) - olduğu ortamda kendi hencinslerini nasıl gömmek için fırsat kolladıklarını, kadınların etrafında tavaf edip, şirin görünmek için, Erkek cinsini nasıl kötülediğini bir görsen :) Kadınların yaptıkları suç, kabahat veya hatada bile nasıl erkekleri sorumlu tuttuklarını ibretle izlersin.

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 02 Ağustos 2021, 18:47:45 »
Çok şükür bugünde hayat dersimizi aldık!

Ne kadar insanlara saygı göstersem de, demek ki bundan rahatsız olan insanlar da var. Bu gerçekten garip! Forumun büyük çoğunluğu erkek ve burada kadınlara yapılan gösterişten ve kadın savunuculuğundan bahsediliyor :). Attığım mesajı da anlamamakta ısrar ediliyor. Ya sizin benle ilgili probleminiz var (artık mesajlarınıza cevap mı vermedim bilmiyorum) ya da günlük hayatta argo kelimelere çok başvurduğunuz için bu size normal geliyor.  Çünkü attığım mesaj kadın savunuculuğu değil, cinsiyet üzerinden yapılan aşağılayıcı olduğunu düşündüğüm korku benzetmesinden rahatsız olmam üzerine yazılmıştı. Bunu anlamadıysanızda mesajımın özü bu aslında. Arada detay olarak da bayanlara "karı kız" denmesinin hoş olmadığını söyledim. Günlük hayatta birileri sizin için önemli olan insanlara "şu karı" diye hitap edildiğinde rahatsız olmuyorsanız sorun yok. O zaman gerçekten sizin için bu söylem normaldir. Yani nikah memuruna kadar düşünmenize gerek yok :). Kaldı ki forumun çok çok büyük çoğunluğu erkek, kadın savunuculuğunun mantığı nedir bence bunun sorgulanması, düşülmesi gerçekten komik ve anlamsız. Özellikle bilin diye de söyleyeyim hakkımda düşündüğünüz fikirler ve bayan vurgusu yapmanızda beni kızdırmadı, güldürdü :). Tabi beni tanımadığınız için böyle basit olaylara da kızacak yapıda bir insan olmadığımı ayrıca söylemek istedim.

Bu da artık bu konuya atacağım son mesaj. Argo da kullanıyorsanız kendi üslubunuzdur yani farklı mesajlar üzerinden alıntılamalar ile konuyu 3 kişiye hitap şeklinde yazarak uzatmaya gerek yok. Müsadenizle değerli zamanımı forumda insanlara yardımcı olmak için kullanmak istiyorum. Çünkü gerçekten bu konu anlamını yitirerek boş ve gereksiz bir hal almaya başladı...

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 02 Ağustos 2021, 18:59:24 »
Benim seninle hiçbir sorunum yok, olamaz da. Çünkü forumdaki aklı başında sayılı insanlardan biri olduğunu düşünüyorum. En başından bu yana mantıklı yorumlarınla birlikte yardımsever bir yapın var. Yukarıda yazılanlar veya yorumlar tamamen bundan bağımsız, kişiselleştirmedim asla, ayrıca oradaki ifadelerin hedefi sen değilsin, daha doğrusu küçük bir kısmı sana ithafen yazdım. Tamamı asla seninle ilgili değil.

Burada küçük bir örnek gördüm ve bunu toplumda-Zırtlan- olarak tanımlanan insanlar özelinde değerlendirdim. Emekli kel abimizin kötü niyetli olduğunu değil, samimi olduğunu düşündüğüm için. Konuyu kapatmaya çalıştıkça üzerine gidilmesi de beni gerdi. Benim açımdan bu kadar net ve basit.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 02 Ağustos 2021, 19:56:53 »
 konunun tatlıya bağlanması güzel.
« Son Düzenleme: 02 Ağustos 2021, 22:19:05 Gönderen: emekli kel »

Takibetakip

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 08 Ağustos 2021, 14:51:53 »
Ben 3 kere burun ameliyatı oldum, Burun ameliyatında acı hıc bır zaman olmuyor. Tamponların cıkması sadece 1 sanıye suren bır olay orda acıdan bahsedemeyız. Cıktıktan sonra da 0 agrı oluyor. Bastan sona acısız bır ıslem. Cok fazla yanlıs bılgı veren var.

Facebook Twitter Instagram