Çok şükür bugünde hayat dersimizi aldık!
Ne kadar insanlara saygı göstersem de, demek ki bundan rahatsız olan insanlar da var. Bu gerçekten garip! Forumun büyük çoğunluğu erkek ve burada kadınlara yapılan gösterişten ve kadın savunuculuğundan bahsediliyor
. Attığım mesajı da anlamamakta ısrar ediliyor. Ya sizin benle ilgili probleminiz var (artık mesajlarınıza cevap mı vermedim bilmiyorum) ya da günlük hayatta argo kelimelere çok başvurduğunuz için bu size normal geliyor. Çünkü attığım mesaj kadın savunuculuğu değil, cinsiyet üzerinden yapılan aşağılayıcı olduğunu düşündüğüm korku benzetmesinden rahatsız olmam üzerine yazılmıştı. Bunu anlamadıysanızda mesajımın özü bu aslında. Arada detay olarak da bayanlara "karı kız" denmesinin hoş olmadığını söyledim. Günlük hayatta birileri sizin için önemli olan insanlara "şu karı" diye hitap edildiğinde rahatsız olmuyorsanız sorun yok. O zaman gerçekten sizin için bu söylem normaldir. Yani nikah memuruna kadar düşünmenize gerek yok
. Kaldı ki forumun çok çok büyük çoğunluğu erkek, kadın savunuculuğunun mantığı nedir bence bunun sorgulanması, düşülmesi gerçekten komik ve anlamsız. Özellikle bilin diye de söyleyeyim hakkımda düşündüğünüz fikirler ve bayan vurgusu yapmanızda beni kızdırmadı, güldürdü
. Tabi beni tanımadığınız için böyle basit olaylara da kızacak yapıda bir insan olmadığımı ayrıca söylemek istedim.
Bu da artık bu konuya atacağım son mesaj. Argo da kullanıyorsanız kendi üslubunuzdur yani farklı mesajlar üzerinden alıntılamalar ile konuyu 3 kişiye hitap şeklinde yazarak uzatmaya gerek yok. Müsadenizle değerli zamanımı forumda insanlara yardımcı olmak için kullanmak istiyorum. Çünkü gerçekten bu konu anlamını yitirerek boş ve gereksiz bir hal almaya başladı...