Saç Ekimi Sonuçları
Teşekkür ederim hocam bende çok beğendim, özgüveni bir iki tık yükseltti yani.Saçlar uzadıktan sonra duruma göre bakacağım, çok sırıtırsa eğer 3 numaradan devam yapacak bişe yok.
Güzel duruyor. Sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum ilerde. Yurtdışında çok yaygın bu işlem.Dışardan gören biri dövme olduğunu fark edebiliyor mu? Doğallık olarak nasıl. Fotolarda doğal duruyor. Gerçek hayatta canlı nasıl acaba.
Şu an ki uzunlukta dibine girmeden anlayamıyorlar, gayet doğal duruyor yani.Uzadıktan sonra göz tırmalarsa eğer böyle devam ederim, seyreklikler gittikten sonra güzel geldi gözüme.
Valla hocam ben fotolara bakaraktan beğendim bayağı. Hele verteks tam kapanmış. Hayırlı olsun.
Ben 1 senelik takipten sonra yaptırmaya karar verdim ve yaptırdım.Şu an itibariyle 2. seans bitmiş durumda ve şu anlık durumdan memnunum.Hani saç tarama veya saçlarınızı rüzgarda sağa sola savurmak gibi fantezileriniz yoksa tatmin edebileceğini düşünüyorum.Kalıcılık ve renk değiştirme mevzunu zamanla göreceğiz, hayat risksiz yaşanmıyor Şöyle fotoğrafları da paylaşıyorum.
Bende 23 Nisan gününe randevu aldım 2 sac ekimim oldu ama seyreklerim var onları kapattırmak istiyorum hayırlısıyla bakalım