Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Karar verme konusu gerçekten çok zor bu psikoloji insanı mahvediyor anlayabiliyorsunuzdur. Fin için sizde ufak yan etkiler yapmış sanırım tolere edilebilecek şeyler mi ? Ve merak ettiğim ekim sonrasi +4 ay sonunda fin bırakınca saçlar eski haline dönecek mi minoxil gibi bir etki yaratir mi? Ayrica prozinc plus sampuan konusunda memnun musunuz? Şampuan arayışındayim losyonun yaninda onu da kullansam mi?
Bende şöyle bir durum oluşmuştu ekimimden 2 sene evvel şahin hocamdan randevu almıştım kendisi o kadar yoğun ki 1.5 - 2 ay kadar sonraya randevu verebiliyor nitekim öyle olmuştu.. ben o süreci beklerken napsam acaba iptal mi etsem diye cesaret edemeyip ekimimi iptal etmiştim keşke etmeseydim.. bu sene yine aynısı oldu 1.5 ay sonraya randevu verdi dedim hocam allah aşkına randevusunu iptal eden olur bişey olur beni öne alın ya da ücreti size peşin vereyim ki iptal edemeyim
şahin bey kabul etmedi ücreti önceden almayı ama şansıma ekim yaptıracak bir arkadaş ekimini iptal etmiş çok şükür görüşmeden 1 hafta sonra ekimim gerçekleşti. Biraz uzun anlattım ama demem o ki kararlı olun
sorularınıza gelecek olursam fin bende evet 1.5ay kadar spermde sıvılaşma yaptı sonrasında düzeldi şuan o konuda bir sıkıntı yok ama az da olsa cinsel isteksizliğe yol açıyor ama bu benim için bir problem teşkil etmiyor, kişiden kişiye göreceli bir kavram deneyip kendiniz gözlemlemeniz lazım. 2.sorunuz için inanın bende bilmiyorum kendi aldığım karar doğrultusunda ekimin tamamlanma aşamasına kadar yani 11-12. aya kadar fin kullanmaya devam edeceğim, sonrasında bırakacağım eğer saçlarımda bir gerileme olursa tekrar başlarım .. tabi eğer yan etkiler de bugünkü boyutta olursa, bunu zaman göstericek. Prozinplusdan çok memnunum dün 2.kutuyu aldım