Merhabalar , ben 22 yaşındayım ve yaklaşık 20 gün önce ekim yaptırdım. Kafamın üst kısmında hafif seyrelme ve şakaklarımda 2-3 cm geriye doğru açılma vardı. Bu da beni haliyle baya rahatsız ettiği için saç ekimi yaptırdım. Ekim yaptırdığım klinik fena değil , genel olarak lüks ve ilgililerdi. Ayrıca saç ekimini yöneten teknisyen ile abi-kardeş gibiydik , yaşımın genç olduğunu , saça ihtiyacım olduğunu ve bu yüzden tüm samimiyetiyle gereken özveriyi sarfedeceğini söyledi. Öyle de yaptığını düşünüyorum. Alın çizgim vesaire gayet iyi ekilen saçlarda bir problem yok kabukları döktükten sonra o saçları gördüm ve tamam dedim ya her şey gayet iyi oldu. Fakat sonrasında kafamın üst kısmına baktığımda ekim olmayan kendi saçlarımın seyreldiğini veya inceldiğini , yanlara göre çok yavaş uzadığını gördüm. Normalde hep 3 numara gezerdim fakat kafa derim hiç görünmezdi üstlerden , gözükse bile çok az gözükürdü çünkü seyrekliğim cidden azdı. Şuan baya bi kafa derim görünüyor mevcut saçlarım sanki çok cansız ve seyrelmiş duruyor gibi. Yaptığım araştırmalara göre ''DHI yönteminde mevcut saçlara zarar verilmesi neredeyse imkansız'' kanısına vardığım için DHI yöntemi ile saç ektirdim ve şuan bu sorunu yaşıyorum. Saç ektirdiğim merkez o gelip geçici bir şey , travmatik bir olay , şok dökülme ile birlikte kendi saçlarının da bir kısmını dökersin ve ekim yapılan alanda sıklaştırma işlemi olduğu için travmatik olarak kendi saçların geçici zarar görmüş olabilir dediler. Yani uzun lafın kısası düzeleceğini vaadettiler. Bu meseleyi internette okuduğumda da bazı durumlarda saç köklerinin bağlı olduğu kılcal damarların kesilmesi ya da zedelenmesi ile mevcut saçların kaybının kalıcı olduğunu okudum. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz ? İşin ehli , gerçekten bilen arkadaşlar , abilerim içinizde mutlaka vardır. Bu konuda yardımcı olursanız , birkaç cümle hoşsohbet ederseniz çok sevinirim. Herkese şimdiden bolca teşekkürler.